- Přehled, rychlost,
Vřele doporučuji.
- široky sortiment
- delši dodaci doba
komunikace dobra
- Zboží jsem si vybrala v klidu s možností porovnání s jinými prodejci.
nakoupit zde nám doporučili přátelé kteří již u tohoto prodejce nakoupili a byli velice spokojeni.
Za nás mohu jen doporučit. -
- solidní jednání
- velký výběr
- nejsou žádné slabiny
můžu jen doporučit
Dobrý den pane Heinrichu,
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a budeme se těšit na příští návštěvu.
S přáním pěkného dne
Tým Stroje-cz.cz -
- Sortiment zboží které nebylo jinde nabídnuto + doprava zdarma při přijatelné cené 4 500 Kč za výrobek. Dobrá komunikace se zákazníkem prostřednictvím e-mailu.
- Delší dodací lhůta - cca 3 týdny, ale na stránkách bylo uvedeno, že zboží je pouze v hlavním skladu.
Nemám zásadní výhrady. Objednané zboží jistě doručí.
- Velký výběr strojů, přehlednost stránek
Paletový vozím mi v pořádku dorazil, děkuji za rychlost doručení a přeji hezký den
Dobrý den Antoníne,
je skvělé, že Váš vozík dorazil rychle k Vaší spokojenosti a věříme, že při dalším nákupu vložíte opět důvěru v obchod s námi. Naši prodejci napjatě čekají na Vaše požadavky.
s přáním pěkného odpoledne
- přehlednost, rychlost, komunikace
ok, jsem spokojen, doporučuji
Dobrý den Jindro,
jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen a že z něj mohlo vyplynout Vaše doporučení pro ostatní případné zákazníky.
Tým BOW -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Siroky sortiment stroju,je opravdu z ceho vybirat. Zbozi jsem si objednal, dorazil email,kdy mi zbozi dorazi a jeste me telefonnicky informovali,ze je zbozi odeslane. Velice spokojen.
- Nemam zadne spatne zkusenosti.
Kvalitni pece o zakaznika.
Reakce obchodu Stroje-cz.cz
děkujeme Vám za pěkné hodnocení a budeme se těšit na příště :-)
Pěkný den přeje
tým stroje-bow.cz -
- rychlost
Reakce obchodu Stroje-cz.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen a těšíme se na další spolupráci.
Přejeme hezký den
Tým BOW -
Špatná komunikace obchodu. Nedodán návod k obsluze v češtině!!
Reakce obchodu Stroje-cz.cz
návod k obsluze je dodáván od výrobce v originálním balení. Pokud se tak nestalo, je chyba na jeho straně. Pokud nám napíšete na [email protected] Vaše číslo objednávky, tak Vám návod dodáme v elektronické podobě nebo tištěný poštou.
S přáním pěkného odpoledne
- rychlost
doporučuji ostatním
Reakce obchodu Stroje-cz.cz
velice děkujeme za Vaše doporučení pro ostatní. Doufáme, že náš obchod opět navštívíte.
S přáním pěkného odpoledne
Tým Bow -
- měli to co jsem sháněl a odpovídalo to inzerovanému. V jiném obchodě jsem dopadl podstatně hůře
- žádné nevidím
OK
Dobrý den Davide,
děkujeme za Váš nákup a za Vaše pozitivní hodnocení. Velmi si ho vážíme.
Přejeme hezké odpoledne
Tým Bow -
- Přehlednost, široký sortiment, krátká dodací lhůta.
- Nevím o žádných.
viz "výhody".
- měli produkt na skladě
- za dobrou cenu
vše v pohodě