Přihlásit se a přidat recenzi

• Spolehlivý prodejce, pěkná prodejna

Dobrý den Jaromíre,

děkujeme za Váš nákup a za to, že jste si našel čas na ohodnocení uskutečněného obchodu a naší prodejny.
    Jsme velmi rádi, že jste spokojen.

s přáním pěkného dne

Tým BOW

• Velký výběr strojů, přehlednost stránek

Paletový vozím mi v pořádku dorazil, děkuji za rychlost doručení a přeji hezký den

Dobrý den Antoníne,

je skvělé, že Váš vozík dorazil rychle k Vaší spokojenosti a věříme, že při dalším nákupu vložíte opět důvěru v obchod s námi. Naši prodejci napjatě čekají na Vaše požadavky.

s přáním pěkného odpoledne

• všechno
    • nic

Opravdu jsem velmi spokojený s tímto obchodem. Nevím co vytknout.

Dobrý den Romane,

děkujeme za stručný, ale výstižný popis našeho e-shopu a služeb. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.

S přáním pěkného odpoledne

• přehlednost, rychlost, komunikace

ok, jsem spokojen, doporučuji

Dobrý den Jindro,

jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen a že z něj mohlo vyplynout Vaše doporučení pro ostatní případné zákazníky.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Siroky sortiment stroju,je opravdu z ceho vybirat. Zbozi jsem si objednal, dorazil email,kdy mi zbozi dorazi a jeste me telefonnicky informovali,ze je zbozi odeslane. Velice spokojen.
    • Nemam zadne spatne zkusenosti.

Kvalitni pece o zakaznika.

Reakce obchodu Stroje-cz.cz

děkujeme Vám za pěkné hodnocení a budeme se těšit na příště :-)

Pěkný den přeje

tým stroje-bow.cz

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 100 %

• Čekací doba stojí za kvalitu zboží.
    • Dojde, nepoškozené, v pořádku a přesně, které chci.
    • Nemůžu si stěžovat.

Stránky jsou trošku nepřehledné, ale vždy najdu co potřebuji. Tento obchod doporučuji pro řemeslníky.

Reakce obchodu Stroje-cz.cz

velice Vám děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že jste u nás spokojený a můžete nás doporučit.

Přejeme hezký den

Operativnost a rychlost vyřízení
    Byl jsem přesvědčen o serioznosti

V případě dalšího nákupu si vyberu Váš obchod zase

Dobrý den Petře,

děkujeme Vám za Váš nákup. Vaše hodnocení nás mile potěšilo. Těšíme se na další spolupráci.

Spřáním příjemného odpoledne

• 100 %

• Profesionální přístup k zákazníkům, byl jsem mile překvapen, jak se mnou jednali. Potřeboval jsem pomoci s výběrem čerpadla, protože mám vytopený barák a potřebuji rychle odčerpat vodu. Ještě jednou děkuji za ochotu a budu se těšit na dodávku zboží. Přeji vám pěkný den :-)

nemám žádné připomínky

Dobrý den vážený zákazníku,

velice nás mrzí, že máte komplikace s Vaším domovem. Povodně zasáhly mnoho lidí, bohužel.
    Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoci alespoň dobrou radou a kvalitními službami.

Přejeme suchý dům a slunečné odpoledne

• Nizké ceny
    • Dobrá komunikace

Obchod s širokou výrobkovou řadou a oproti konkurenci s nízkými cenami. Ochotná a celkem rychlá odezva na požadované informace.
    Na stroj jsem musel čekat,ale vím, že žádný jiný obchod stroj neměl. Po objednání jsme měl rychlou odezvu,což mě překvapilo v jiných obchodech se mi nikdo neozval, musel jsem urgovat sám.

Dobrý den pane Kosi,

děkujeme za Vaše milé ohodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste u nás byl spokojen a že jsme splnili Vaše představy o kvalitním obchodě.
    Budeme se těšit zase na příště.

S přáním krásného odpoledne

• 100 %

• Přehledný eshop, škoda, že nemáte pobočku v ČB, rád bych si štípačku před nákupem prohlédnul.
    • Máte ale super ceny, rád se ještě na vás obrátím s dokoupením příslušenství

Nemám nic proti, komunikace na dobré úrovni, což není u jiných eshopů samozřejmostí.

Reakce obchodu Stroje-cz.cz

chápeme, že zákazník by si rád zboží prohlédnul a proto se snažíme o podrobné popisy a fotografie. Věříme, že právě to a cena zákazníka přesvědčí o nákupu v našem e-shopu.
    Děkujeme za obchod i za kladné hodnocení a těšíme se na příště.

S přáním příjemného odpoledne

• Dobrá komunikace

Nejlevnější ceny

Reakce obchodu Stroje-cz.cz

děkujeme za pozitivní hodnocení a věříme v další uskutečněné obchody.

Pěkný den

• Velký výběr strojů

Jsem s firmou spokojený

Reakce obchodu Stroje-cz.cz

Dobrý den Martine, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Velký výběr je podle nás důležitý a proto nabídku stále rozšiřujeme.

S přáním pěkného odpoledne