• Na stránke info tovar do 2 dni,po 11 dni stále nič,tovar dopredu zaplatený

Stále čekám na zboží

• třikrát objednáno stejné zboží ani jednou nepřišlo potvrzení o objednávce a zničeho nic doručeno zboží poškozené bez dokladů bez potvrzené faktury bez čísla objednávky jak takovéto zboží reklamovat???

Stejné problémy před 4 roky!!!!

• Obchod nereaguje
    • Objednávku pouze přijal
    • Nepřijímá maily a nelze se dovolat

Moje nejhorší zkušenost s eshopem

Nemohu se dovolat na vaši firmu nikdo me neinformuje zakázka nedošlo vše je predem zaplaceno. Dekuji p. Moskovciak

2.2.2022 objednáno do dne nedodáno

Na internetových stránkách bylo napsané, že do týdne seženou. Neseženou vůbec. Ani po týdnu nezrušili tuto stránku.

Čekám už 9 dní

Dlouhá čekací doba .Zboží skladem dodání 14 dní.

• Sporák se už nevyrábí

• Není kontaktní telefoní spojení
    • žádná mailová komunikace ze strany dodavatele

Zboží skladem, ale neodesláno během 4 pracovních dnů. Na emailový dotaz - kdy bude zboží odesláno - jen neurčitá odpověď. Objednávka zrušena, peníze obratem vráceny.

Obchod vypadá dobře, široký sortiment, dobré ceny, ale pěkné kecy, že je zboží skladem. Zatím čekám 14 dní než ho asi někde objednají a přijde jim. Kdybych neplatil kartou a bylo by to tedy na dobírku, možná bych je poslal do háje.

Reakce obchodu StavbaEU.cz

děkujeme za poměrně pěknou recenzi, ale musíme ohradit k té skladovosti - Vy jste si ale opravdu objednal zboží, které není skladem, což bylo na eshopu uvedeno a ještě jsme Vám na email potvrzovali termín naskladnění chybějícího zboží. Ten termín jsme dodrželi a ještě ten den odeslali kompletní objednávku.

Děkujeme moc a omlouváme se, že Vám naše prezentace nepřišla třeba tak jasně pochopitelná.

Tým StavbaEU.cz

• 28.4.2020 objednávka, 4.5.2020 dotaz kdy je možno očekávat již zaplacené zboží, odpovězeno, že se neví....., dodnes zboží nedorazilo :-(

Zboží označené skladem obchod nebyl schopný odeslat ani za čtyři dny, naopak až po těchto dnech napsali, že nejsou schopni říct, kdy by vůbec mohli odeslat! Objednala jsem jinde.

Reakce obchodu StavbaEU.cz

omlouváme se, ale objednávku jste si udělala v pátek s poznámkou (která navíc sama o sobě znemožní automatické odbavení objednávky, což je přímo v poli pro komentář uvedené), že žádáte o doručení následující pondělí. Omlouvám se, ale to je opravdu časově nereálné, už jen kvůli přepravním službám.

• nízké ceny
    • objednané zboží ani po 14 dnech od objednání nedorazilo, na dotazy o mé objednávce jsem vždy dostal odpověď: velice se omlouváme za zpoždění.
    • Nyní se na Vaší objednávce pracuje. Až bude zásilka předána přepravci, přijde Vám email.
    • Bohužel jsem se zboží nedočkal. Přepokládám, že zboží nemají skladem(i když uvádějí, že zboží mají skladem) a takto zdržují. Zboží jsem objednal v jiném obchodě a druhý den jsem to měl doma.
    • Sice uvádějí zpoždění expedice 3-4dny, v dnešní době by mi to nevadilo, ale 14 dní, už je dost dlouho, když jinde Vám jsou schopni zboží oddeslat ještě tentýž den.

Reakce obchodu StavbaEU.cz

velice děkujeme za vesměs pozitivní hodnocení, ačkoliv jste nakonec objednávku stornoval.

Víme, že nakonec bylo zpoždění větší, než jsme upozorňovali, a za to se upřímně omlouváme. Bohužel i přes učinění určitých opatření to skutečně rychleji nešlo.

Třeba se k nám ještě někdy vrátíte a my budeme moci ukázat, že to normálně umíme velice rychle.

Děkujeme, tým StavbaEU.cz

• před 10 dny objednávka převodem zaplacena, od té doby již 2x dotaz na to jak jsme spokojeni, ale objednávka stále nedorazila. Jediný telefonní kontakt není dostupný!

zatím nedodání zboží a nekomunikace

Reakce obchodu StavbaEU.cz

velice se omlouváme, skutečně jste čekali dlouho. Omlouváme se, ale jak byly zavřené kamenné obchody, nebo se tam lidé báli chodit, tak jsme byli naprosto zavaleni objednávkami. I pro nás je to velice složitá situace, a neměli jsme čas se na ni nijak připravit.

Věřte, že jsme to neudělali naschvál a sami máme největší radost z toho, že se situace pomalu vrací k normálu.

Opravdu se upřímně omlouváme, Tým StavbaEU.cz

spatna komunikace, ne priste ne, diky

Reakce obchodu StavbaEU.cz

omlouváme se, ale objednávku jste učinil v pátek odpoledne, kdy jste i poslal dva své emaily. Na všechny emaily odepisujeme postupně, nemůžeme všem, bohužel, odpovědět obratem. V pondělí jsme odpovídali ihned, ale objednávku jste sám stornoval.

Děkujeme, tým StavbaEU.cz

Neskutečně dlouhá doba bez reakce po učinění objednávky.

Reakce obchodu StavbaEU.cz

omlouváme se, ale na eshopu jsme přes měsíc měli upozornění o tom, že dochází, bohužel, k velkému zpoždění v expedicích. Objednávku jste učinil v státní svátek v pátek, následoval víkend, pak jste objednávku v podstatě po třech pracovních dnech sám stornoval. Omlouváme se, ale rychleji to opravdu nešlo, i když jsme dělali, co jsme mohli.

Děkujeme, tým StavbaEU.cz

• Zboží nepřišlo,nezvedají telefony,nereagují na emaily.

Reakce obchodu StavbaEU.cz

omlouváme se, ale neevidujeme od Vás jeden jediný email, jinak bychom Vám samozřejmě odpověděli.

Dle sledování objednávky byla v pořádku doručena, omlouváme se, že jste musel tak dlouho čekat, opravdu to není náš standard, proto jsme na eshopu upozorňovali na velké zpoždění v expedicích.

Omlouváme se, tým StavbaEU.cz