- Nedodržení sjednaných podmínek.
Zboží jsem objednala a zadala platbu převodem. Z obchodu mi přišel mail, že čekají na potvrzení u dodavatele. Platební údaje měli přijít spolu s potvrzením objednávky. Místo zaslání platebních údajů mi zboží poslali na dobírku a bez upozornění, byla jsem překvapená, když mi volal řidič přepravní společnosti. Musela jsem narychlo jet do 15 km vzdáleného bankomatu. Hlavně, že psali, že zboží neodešlou dokud platba nedorazí.
- hodnotím obchod na 100 %
dostatečný přehled zboží
doporučuji ostatním -
- zboží je 14 dní objednáno a od té doby žádná komunikace ze strany obchodu, ani zboží nebylo doručeno...
- Nizka cena,rychlost
- Nevim
Velmi dobry,doporucuji.
- Zkusila jsem poprvé internetový nákup tak nemužu posoudit.Ale zrovna jsme měli kompkikace z dovozem.Došla zpráva,že si máme vyzvednout zboží na pobočce v Brně a když tam manžel dojel,tak tam zboží nebylo.Tak čekáme co bude dál.
- Dlouhá dodací doba.
Asi si příště objednám tam kde mě zboží dovezou následující den a raději na adresu než na pobočku.
- Má široký sortiment všeho zboží.
Naprostá spokojennost s kvalitou zboží a cenou.
- - objednávka před 10 dny a vůbec žádná reakce, mimo automatického přijetí objednávky
Zboží, které jsem si vybrala mi bylo nabídnuto touto společností a protože jsem zvyklá na internetové obchodování, počítala jsem nejdéle do týdne, že budu mít nákup doma. Trvá to dlouho bez jakékoliv reakce ze strany dodavatele. Takže nevím, mám-li objednávku zrušit a zkusit to jinde. Nebudu nic doporučovat ani hanit, je to první nepříjemná zkušenost, kterou internetovým obchodováním mám, tak doufám, že to bude mít nějaký rozumný důvod, že vázne komunikace a že došlo k takovému zdržení dodávky.
- ryclost vyrizeni
- NEODPOVIDA MIM POZADAVKUM SPATNEJ OBRAZ
- ASI ZADNE
SUPER
- zboží až do domu
rozhodně bych tento obchod doporučila skvěle komunikují a jsou rychlí
- dobrá cena zboží i rychlost dodání
- škoda, že je tak drahá doprava.
první zkušenost dobrá až na cenu dopravy. jinak doporučuji
- Přehledný nákup z domova
- Nedokážu posoudit
Je to první nákup a zatím spokojenost
- dobrý výběr, výhodné ceny, rychlé dodání
- nevím
obchod doporučuji
- Zatím nemohu hodnotit,nebot zboží zatím po 10 dnech nedorazilo.
- Rychla dodaci lhuta. V patek odpoledne objednano, v utery dopoledne dodano.
- Nevim o zadnych zatim.
Sice na zaklade pouheho jednoho nakupu, ale doporucuji!
s celým prúběhem obchodu jsem byl velice spokojen
- přístup k zákazníkovi
- nevím
doporučuji
- široký výběr, dobré ceny, dobrá komunikace (ovšem mně spadly maily do spamu, pak jsem se divila, že jsem nedostala žádnou zprávu :)
obchod mohu doporučit
- je dost velký problém s cenou za dopravu která výhodnou cenu tovaru znehodnocuje. je potřeba aby všichni!!! prodejci se zamysleli nad cenu za dopravu pokud ta cena se rovná koupi v obchodě strácí internet obchod výhody.
- Super jednání.
- Žádné