- Pohodlny nakup
Pohodlne
- Lze objednat na prodejnu
- Žádné
- Široký sortiment kvalitního zboží
Nakupuji opakovaně již několik let, jsem vždy spokojený jak s dodávkami domů nebi možnosti vyzkoušet zboží v prodejně Columbia, Šantovka v Olomouci. Paní prodavačky jsou vždy ochotné a rády poradí.
Děkuji moc. -
Vše proběhlo bez problémů.
Super rychlé dodání objednaného zboží.
rychlý,přehledny,jednoduše jsem vrátila zboží-špatny vyběr-boty male/-do 3 dnů penize na učtě!!!!!!!!-obj,jsem si nove boty,za dva dny doma!super
- Rychlost, spolehlivost a výběr i větších velikostí
Výhodnější ceny na e-shopu
Výhodné nabídky -
Sportovnu jsem objevil při hledání trekových bot na internetu, hned jsem si je objednal, ale při vyzkoušení v obchodě mě milá prodavčka poradila, abych si vzal o číslo větší, tak jsem koupil ty samé a lépe vybavené, dosud krom obchodu jsem je ještě nevyzkoušel.
- Výběr zbozi
- Dobré ceny
- rychlost, velká nabídka, dobré ceny
Velmi rychlé dodání, kvalitní zboží, výborná komunikace s obchodem.
Rychlé dodání, velký výběr
- Bezvadný obchod, perfektní zboží, příjemná a profesionální obsluha.
Spousta věcí je pouze na e-shopu, takže musíte nejprve objednat, nejlépe na prodejnu , ( velikost, materiál, barva, atd. ) , prohlédnout, odzkoušet a poté zakoupit. Je ovšem pravdou, že takto to funguje téměř všude. Nabízené zboží obchodu je ale skutečně kvalitní, vyberete si co chcete.
- velice rychlé vyřízení
Velmi profesionální přístup ke každé objednávce. Rádi poradí , velmi dobré ceny a rychlé doručení. Jsem rád že ve firmě dělají lidé , kteří to dělají dobře a s láskou. Vždy jsem byl s nákupem nadmíru spokojen.
Reakce obchodu Sportovna.cz
Dobrý den, pane jiri-s,
děkujeme Vám za milou a povzbudivou recenzi!
Velmi si vážíme Vašich slov a radost nám dělá i to, že jste s námi dlouhodobě spokojený.
Je pro nás nesmírně důležité, aby každý zákazník cítil, že se mu dostává péče a podpory, kterou si zaslouží. Těší nás, že oceňujete nejen profesionální přístup a rychlé doručení, ale i náš tým, který svou práci opravdu dělá s nadšením.
Děkujeme, že jste si vybral právě nás, a doufáme, že se na nás vždy s důvěrou obrátíte.
Krásný den a Sportu zdar!
Vlasta Nikolénová
Manažer zákaznického servisu -
- Doručení zdarma domů nebo na prodejnu
- Příjemný personál na prodejně
- Velký výběr
- Rychlé a spolehlivé dodání zboží, skvělá komunikace s obchodem
- rychlé a vstřícné jednání