• Skvělá komunikace
    • Kvalita postele
    • Doručení, sestavení

Reakce obchodu spíme.cz

děkujeme Vám za moc milou pochvalu, která nás moc těší i doporučení a také za 100% pozitivní recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojeni, vážíme si toho.

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

Nejlepsi polstar na spani, mame ho uz cela rodina a matrace od vas taky milujeme. Na showroomu naprosto mily a skvely pan prodejce, ani se mi nechtelo odchazet. Lidsky a osobni pristup.Dekujeme

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

Pěkné info stránky ke zboží, slušné jednání.

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

• Velky vyber kvalitniho z ozi- mame polstare i matrace.
    • Snad jedine- chtela jsem dokoupit polstar a dlouho jsem hledala, jaky typ vlastne mam. Ulehcilo by, kdyby na polstari byla cedulka s nazvem -typem polstare

Reakce obchodu spíme.cz

Vše o produktu určitě najdete v mailech i na faktuře. Případně Vám můžeme poradit na infolince či mailem. My víme paní Boženo, co jste si u nás kopila. Polštář VISCO CLASSIC AIR SOFT, Potah: ADAPTIC Tencel.

• Kvalita a dobrý servis

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

• Zdarma sestavení a vynesení postele do patra

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

• Vše bez problému, rychlé dodání, polštářek je úžasný, pohodlný, vypadá kvalitně

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

kvalita ušití a rychlost dodání

Reakce obchodu spíme.cz

děkujeme Vám za moc milou pochvalu, která nás moc těší i doporučení a také za 90% pozitivní recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojeni, vážíme si toho.

Perfektní.

• Jsem spokojen
    • nemám

dostal jsem včas, tak jak jsem objednal

• Jsem moc spokojená. Matrace pěkná a hezký se spí. Bezvadně zabalená k přepravě. Doporučuji.

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

• Kvalita, spolehlivost a rychlost.

rychlá dodávka

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

Vše bylo v pořádku,včetně vašich šikovných pracovníků !

• bezproblémová domluva

vstřícnost zaměstnanců

nedostatečná fotodokumentace výrobku

• Rýchle dodanie
    • Kvalita vyzerá fajn, čas ukáže
    • Dopravca, tovar prišiel oškretý

• kvalita
    • cena

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

• Rychlé vyřízení objednávky.

Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.

Rošty mohly být lépe zabaleny. Ne jen ve folii. Rohy čouhaly z folie ven (byly pak špinavé) a vypadla plastova krytka. Naštěstí ji přepravce našel v autě.

Reakce obchodu spíme.cz

Přepravní obal je dle vyjádření přepravce dostatečný a my jej navíc před odesláním ještě opatříme ochranou fólií na nejvíce namáhaných místech, především v rozích roštu, které trpí přepravou nejvíce. Každopádně máme vyzkoušené, že ani více vrstev přepravní fólie nezvýší ochranu produktu, to dokazuje i štípnutá lamela, tomuto druhu poškození bohužel více vrstev fólie nezabrání.