- Výborná komunikace a ochota
- Vyzvednutí přesně na den podle objednávky
Velmi rychlé vyřízení mojí objednávky
- Dobrá komunikace, nebyl problém doručit zboží v mnou vybraný den
Reakce obchodu spíme.cz
děkujeme Vám za moc milou pochvalu, která nás moc těší i doporučení a také za 100% pozitivní recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojeni, vážíme si toho.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Kvalitní masivní dřevo
- Lehké sestavení, kvalitní kování
Skvělý český výrobce. Doporučuji navštívit showroom v Praze a všechno okouonout na vlastní oči a matrace vyzkoušet. Pak už to byla jen otázka objednávky, během týdne obchod potvrdil výrobu a ještě postel stihli místo 8-12 týdnů vyrobit za 4 týdny a dodat do Vánoc. Doprava taky super, postel dojde balená po jednotlivých dílech a tak se dá odstěhovat i v jednom člověku. Sestavení postele taky na jedničku, kování do sebe zacvakne a je to.
Naprostá spokojenost.
- Výroba matrací na velikost 85x195
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
Vše vyřízeno rychleji,než poukazovali.Měla jsem matraci na míru.Balení pěkné.
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
Spokojenost, rychle vyřízeno a doručeno. SUPER!!!
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
První zboží jsme vybírali na prodejně v Brně, pán nám skvěle poradil, byl ochotný a velmi dobře informovaný. Koupili jsme již matrace a polštáře. Toto byla ještě objednávka polštáře pro dceru.
- Rychlé vyřízení.
Rychlost, perfektní komunikace
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
- Zatím ke zboží ve výrobě, ale komunikace s obchodem je bez chyby.
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
Objednané zboží bylo velmi brzo zhotoveno.
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
Vřele doporučuji. Ochota poradit, vše dle domluvy. Vše v pořádku.
- produkty vypadaji kvalitne
za dopravu a montaz v Praze se plati bez ohledu na cenu objednavky.
Druha postel, kterou jsem objenal mela hrubsi povrch, jakoby ne tak dobre opracovany jako prvni, ackoliv drevo i olej uplne stejne.Reakce obchodu spíme.cz
děkujeme Vám za moc milou pochvalu, která nás moc těší i doporučení a také za 80% pozitivní recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojeni, vážíme si toho.
Cena a kvalita
- rychlá reakce obchodu
- spokojenost s výrobky
- máme už matrace v rodině a jsme spokojeni
Zkušenost jednoznačně kladná, výrobek
kvalitně zpracovaný, jsem velmi spokojená.Reakce obchodu spíme.cz
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o. -
- Přehledný web, dobré ceny, rychlé dodání (pokud je produkt skladem)
S úctou a s přáním klidného spánku,
Jiří Adamec za eshop spime.cz a výrobce Postelia s.r.o.