• nápis dle výběru
    • náramek se mi nelíbí, rytina není uprostřed destičky a je příliš malá, písmo by se vešlo mnohem větší a mělo být UPROSTŘED

Stránky jsou prehledne ale zboží vydrží na chvili-asi vadný kus....každopádne, kdyz jsem psala do obchodu jak mam postupovat pri reklamaci -protoze se mi zakoupeny tunel po 5dnech rozpadl -nikdo se mnou nekomunikoval....proto se bojím zboží vratit - nedostala by sem ani penize ani jine zboží!!!!

• Žádný
    • Komukativnost

Nepoužitelný

• náušnice jsou pro mne těžké

Reakce obchodu Šperky4U.eu

Vážený zákazníku, děkujeme za Váš názor.Dovníváme se, že se spíše jedná o hodnocení zboží nežli obchodu. Objednávka byla vytvořena 28.4.2016 v 15:11 hodin,zvolen způsob úhrady převodem, 15:39 téhož dne odeslány podklady k platbě. Platba přijata 4.5.2016 a ihned zboží expedováno k zákaznici. Zákaznice přijala zboží 5.5.2016. Pokud jste nebyla z jakéhokoliv důvodu se zbožím spokojena, doporučujeme ve lhůtě 14-ti dnů odstoupit od smlouvy.

• Velmi špatná kvalita, kupovala jsem přívěšek destičku a má tam škrkance a rozbité hrany. Raději bych si počkala jak bylo psáno, než schytat takovou kvalitu.

Nikdy více, na zásilku čekám přes měsíc ( objednáno 25.1. dnes 29.2.) a když už údajně poslali, nebylo mi posláno ani podací číslo! Nebo jestli to má být číslo zakázky nevím. Každopádně "mohu" doručení sledovat protože číslo zakázky nebylo nalezeno.

• Lživé informace o dodací lhůtě
    • Nereagují sami, musela jsem se dovolávat, protože po týdnu mi balík nedorazil. Pak jsem se od paní dozvěděla ,že jim teprve došel.

Nenakupujte, a dávejte si pozor na obrázky. Náramek , který jsem objednávala vypadal krásně, a přišlo něco úplně jiného

• Otřesná dodavatelská služba DPD,nejprve balíček nedorazil na odběrné místo a na druhý pokus nedali ani vědět který den a v kolik hodin přijedou!!!!!

• rychlost dodání
    • osobně, krom této první zkušenosti, nemohu říci žádnou. Ale přívěsek dorazil poškrábaný, začernalý a jen kvůli strachu, že výměna neproběhne včas jsem neposlala zpět.

Normální eshop.

• Zboží není skladem a i přes domluvu není schopen dodržet delší dodací lhůtu.

Reakce obchodu Šperky4U.eu

Vážený zákazníku, u každého zboží je uvedena dodací lhůta. Jelikož se v tomto případě jednalo o zlatý piercing do nosu od zahraničního dodavatele z USA, byla dodací lhůta uvedena 14 dní od objednání. Termín se nám o 2 dny hohužel nepodařilo dodržet za což se velmi omlouváme. Věříme, že Vám drobné zpoždění nezpůsobilo příliš velké komplikace.

Děkujeme za pochopení

• - nedodržení dodací lhůty
    • - téméř nulová komunikace se zákazníkem

Velikost dodaného zboží neodpovídá velikosti objednaného zboží, prstýnky jsou o několik mm větší než velikost kterou jsem objednal.

objednala jsem si u Vás zboží od 4.1.2015 jsem zatím obdržela zprávu,že se zeptáte na dostupnost od výrobce.Od té doby se nikdo neozval.Sama jsem Vám znova psala a ptala se jak to s mojí objednávkou vypadá a vůbec mi nikdo neodpověděl.Asi máte dost zákazníků ze ,kterých si můžete vybírat

• nekvalitní zboží

• 5.12. jsem provedla objednávku, ale zatím zboží nedorazilo (dnes 14.12.)

mějte velikou trpělivost,..a pište či volejte při jakémkoli problému,...nečekejte, že se někdo ozve sám

Zapalovac uz bych si v zivote u teto firmy nekoupila. Prvni jsem reklamovala,protoze byl rezavy! Poslali mi novy a ten prisel opet ve stejnem stavu..

• Neschopnost komunikovat se zákazníkem. Psala jsem již dva e-maily a žádná odpověď, telefoní číslo nefunguje.

Jsem nespokojená a naštvaná. 13. 11. mi napsali že zboží posílají a do 20. 11. stále nic nedorazilo. Na e-maily neodpovídají a telefon nefunguje. Volala jsem i na poštu a tam nikde nic nemají. Nedoporučuji.

• Jsem velice nespokojena s dodáním zboží. Zboží se vrátilo z důvodu, že dle obchodníka nemám označenou schránku.
    • Zásilku jsem si nechala zaslat do práce a tedy schránku opravdu mít označenou nemohu.
    • Nikdo se mě nesnažil kontaktovat a hned chtějí poplatek 40Kč za znovu zaslání...

Reakce obchodu Šperky4U.eu

Dobrý den, se zákaznicí bylo telefonicky hovořeno a situace ohledně chybně uvedené adresy se objasnila. Pakliže se zásilka odesílá do zaměstnání, je nutno vždy do dodací adresy uvést také název firmy. V opačném případě poštovní doručovatelka neví kam zásilku dodat a zásilka se obvykle vrací zpět odesílateli. Děkujeme za pochopení. Jitka Brožová www.sperky4u.eu

• uputala ma ponuka aku ma obchod
    • ze neposiela dobierky na slovensko ale chce vopred previest peniaze na ucet za tovar co este nedodal chcel som objednat sper manzelke na narodeniny ale po tejto skusenosti som pre istotu zvoli iny obchod kde mi v radostou vysli v ustrety a bez prevodu penazi vopred :)

cisto pre slovenskov nakupujte na slovenskych
    eshopoch a mate to bez rizika ze vase penieniaze neskoncia boh vie kde :)

Reakce obchodu Šperky4U.eu

Zákazník požadoval odjednání zlatého piercingu v hodnotě 3699Kč a neakceptoval obchodní podmínky E-shopu. Jak vyplývá z obchodních podmínek, na Slovensko bohužel zboží na dobírku neodesíláme a to z důvodu negativních zkušeností (situaci jsme telefonicky sdělili zákazníkovi). Zákazník se mohl seznámit s obchodními podmínkami před vytvořením objednávky. Ostatně možnost dobírky pro slovenské zákazníky v nákupním košíku ani nemáme. Pán si tedy zvolil platbu převodem a žádal odeslání na dobírku...

Zbozi neprislo, doufam, ze jeste dorazi

Reakce obchodu Šperky4U.eu

Objednávka byla bohužel vyřízena později než měla být. Důvodem byla nesprávná identifikace platby od zákaznice. Chyba tedy vznikla na naši straně za což jsme se zákaznici telefonicky omluvili. Děkujeme za pochopení