Vše proběhlo OK.
Reakce obchodu Sperky-image.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení, kterého si velice vážíme. Jsme rádi za každého našeho spokojeného zákazníka, jelikož spokojený zákazník je naše priorita. Budeme se těšit na další spolupráci.
dobrá práce
Supr komunikace, rychlost dodání
www.sperky-image.cz -
Rychlé dodání objednaného zboží.
www.sperky-image.cz -
- Nakupovala jsem zde poprvé,zboží předčilo očekávání, chválím pečlivé a vkusné balení, rychlost doručení i komunikaci.
www.sperky-image.cz -
- Výběr a rychlost dodání.
- velký výběr šperků
- přijatelné ceny
www.sperky-image.cz -
- rychlé dodání, naprostá spolehlivost
- Rozumné ceny
- Rychlé dodání zboží
vše v pořádku
- Dobrá komunikace
- Velice rychlé odeslání zboží
- Nic,o čem bych věděl
Rychlé dodání, spokojenost.
www.sperky-image.cz -
Tento obchod doporucuji velmi nebot servis
je uplne skvely vse probiha v neuveritelne rychlosti a sperky jsou proste nadherne ,osobne miluji Swarowski kristaly a sperky jsou s nimi prekrasne neni co dododat vse je na 100% . Nevyhody z me strany nejsou zadne .Reakce obchodu Sperky-image.cz
Jsem spokojená
Supr komunikace, rychlost dodání
- Velmi rychlé zaslání zboží
www.sperky-image.cz -
Rychlé dodání, kvalitní zboží.
www.sperky-image.cz -
- Komunikace s obchodem,rychlost dodání zboží,solidní cena
Komunikace s obchodem,rychlost dodání zboží,solidní cena,doprava bez problémů
www.sperky-image.cz -
Oceňuji příjemnou a velmi vstřícnou komunikaci při zadávání zakázky i při řešení poprodejních záležitostí.
www.sperky-image.cz -
- velice ochotný personál skvělý výběr zboží
www.sperky-image.cz