Těsně před plánovaným termínem doručení mi obchod napsal, že šperk nemají.

Reakce obchodu Sperky-image.cz

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění při zpracování Vaší objednávky, ke kterému došlo z důvodu vánočních svátků a probíhající inventury. Jakmile jsme získali bližší informace o přibližném datu výroby Vámi objednaného zboží a jeho následném naskladnění, ihned jsme Vás kontaktovali telefonicky i e-mailem.

Podle našeho administrativního systému evidujeme, že Vaše objednávka byla dnes, na základě Vašeho souhlasu, expedována.

Velmi si vážíme Vaší trpělivosti a věříme, že budete se zakoupeným zbožím spokojena. Ještě jednou se omlouváme za způsobené zdržení.

S přáním krásného dne,
    Šperky Image

U jedne nausnice spatne zapinani-nedrzi.jsem velmi zklamana

• Při objednání jsem kontaktovala vás telefonicky a ptala se na dárkové balení s etiketou Swarovski bylo mi uděleno ano a přitom byli jen v krabičkách jsem zklamaná a moc

Reakce obchodu Sperky-image.cz

děkujeme moc za Vaše kladné hodnocení kterého si velice vážíme a jsme rádi za každého našeho spokojeného zákazníka. Budeme se těšit na další spolupráci.
    www.sperky-image.cz

• zboží je k ničemu. ,Fittnes náramek nelze použít, jelikož modernější zařízení (mobil, tablet, počítač) nelze s náramkem spárovat, aby byl účinný.
    • Leží v krabičce a peníze jsou vyhozené. O této skutečnosti při nabídce zboží nikdo nemluví

Objednala jsem si náušnice , které dle sdělení firmy nejsou na skladě, takže jsem na návrh firmy objednávku zrušila, nelíbí se mi, že reklama na tyto produkty je stále aktivní, přestože budou k mání až za měsíc.

• Rychlé dodání, na druhý den
    • Náušnice vracím, nefunguje zapínání

• Pohodlí objednat z domova
    • Nelze objektivně vybrat

Bohužel vypadá jinak než na obrázku, lacině, jako bižu za 50 Kč

Hezký den, Marcelo,

děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.

Velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naším obchodem.

Pokud Vám kvalita zboží nevyhovuje je možné odstoupit od kupní smlouvy.

Pevně věříme, že u nás opět nakoupíte a padne Vám do oka další kousek. :)

Krásný a pohodový den Vám přeje za tým Šperky Image

Monika

• Je to velmi podivné, ale do dnešního dne jsem žádné objednané zboží neobdržel.

zboží nebylo doručeno.

Dobrý den pane Rauš,

velice nás mrzí tato negativní recenze na náš e-shop, vždy se snažíme dělat maximum pro naše zákazníky k jejich spokojenosti. Vám zboží ještě nebylo doručeno z důvodu protože jste si u nás objednal náhrdelník který je uvedený jako dostupnost na objednání do 20ti dnů které ještě neuběhly. My jsme náhrdelník pro Vás ihned objednali a nyní čekáme na jeho doručení budeme Vám ho odesílat. Musíte si také číst u produktu který si objednáváte jeho dostupnost, my to tam uvádíme aby zákazníci nebyli zklamaní, asi jste to přehlédl. Také jste mohl zavolat či napsat k nám do firmy a informovat se. Je to smutné, že jste reagovat tímto způsobem a ihned nám psal špatnou recenzi i když chyba byla tedy na vaší straně, že jste si řádně nepřečetl dostupnost u zboží jak máme na našem eshopu uvedený. Pokud už o zboží nemáte zájem napište nám to a my Vaši objednávku stornujeme, abychom ji Vám zbytečně nyní neposílali pokud již o náhrdelník nemáte zájem. Děkujeme za info.
    Šperky Image

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• na náramku byla vada

Reakce obchodu Sperky-image.cz

děkujeme za hodnocení provedeného nákupu. Jsme rádi, že jste si našla čas a sdělila jste nám svůj názor, který je pro nás důležitý a pomáhá nám zlepšovat naše služby.
 Je nám velmi líto, že jste obdržela náramek s vadou. Rádi bychom celou situaci vyřídili a proto jsme se snažili Vás zkontaktovat a nabídnout Vám okamžitou nápravu.
    Bohužel někdy přijde takový kus od výrobce kde se taková malá tečka vady lehce přehlédne. Nabídli jsme Vám výměnu za nový kus.

Budeme rádi, pokud se na nás s důvěrou obrátíte.

Věříme, že do budoucna již bude vše dle Vašich představ a k plné spokojenosti.

www.sperky-image.cz

Bez problémů jsem mohla zboží vrátit a platbu jsem obdržela obratem.
    Komunikace na výbornou.

www.sperky-image.cz

Po čtyřech dnech vyzvednutí náramku Swarovski jsem si vzala šperk do divadla, kde se přetrhnul. Posláno na reklamaci s poždavkem vrácení peněz pro nespolehlivost výrobku v tak krátké době. Neustálé obstrukce kolem této reklamace a domáhání se vrácení částky.

Dobrý den, paní Sylvie,
    děkujeme za Váš čas, který jste nám věnovala.
    Vaše reklamace kterou jste nám odeslala byla obratem kladně vyřešena a odeslána zpět k Vám. V případě, že máte jakékoliv otázky, jsme tu pro Vás na naší zákaznické lince a rádi Vám zodpovíme veškeré otázky. Pro naše zákazníky vždy a za jakékoliv situace děláme vše, co je v našich silách, abychom si získali důvěru a navázali společně přátelský vztah, který je velice důležitý a ve Vašem případě jsme se snažili ihned reklamaci vyřešit.
    Šperky Image

• Cca týden po objednávce obchod stornoval objednávku, pro vysvětlení jsem si musel sám zavolat. Po týdnu zjistili, že nabízený prstýnek již není k dispozici.

• V průběhu 10ti dnů mi nikdo nezdůvodnil nedoručení zásilky.

Ztratila jsem důvěru a zásilka si vyzvednu pouze po cenovém zvýhodnění z vaší strany.

zboží neodpovída jako na obrázku

• doba doručení

Určitě nedoporučuji!!!! Všude mají napsané, že doručují za 2-3 dny. U mě to bylo 10 dní. Peníze chtějí ihned, ale na doručení mají času dost. Potřebovala jsem naušnice pro tetu jako dárek k narozeninám, samozřejmě teta musela utřít nos. Takže můj první nákup na této stránce je zároveň i poslední.

Reakce obchodu Sperky-image.cz

Dobrý den paní Štastná, velice nás mrzí jak nepravdivou recenzi nám tady píšete. Vaši ojbednávku jste si u nás vytvořila 05.05.2017, 17:21:02 v pátek večer, zboží ve večerních hodinách již neodesíláme a pošta o víkendu také nedoručuje a to byl v pondělí 8.5. také státní svátek kde bohužel opravdu nikdo nedoručoval. Vaši zásilku jsme Vám odeslali ihned další pracovní den v úterý 9.5. tudiž z naší strany bylo vše v pořádku. Také po nikom nežádáme ihned peníze jak tady píšete a každý náš zákazník si zvolí variantu doručení a platby sám jak mu to vyhovuje. Snažíme se pro naše zákazníky dělat maximum a to jsme udělali i pro Vás a zboží odeslali ihned následující pracovní den. To že byl státní svátek a pošta nedoručuje zboží a všude je zavřeno za to my opravdu nemůžeme. Pokud nejste spokojena se zbožím, můžete ho samozřejmě vrátit. S pozdravem
    Šperky Image

Zboží dorazilo jiné než na fotografii a ještě bylo poškrabané a olámané. rozhodně nedoporučuji

Reakce obchodu Sperky-image.cz

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Velmi si ceníme i negativní reakce.
    U každého produktu je uveden popis včetně rozměrů a fotografií pro lepší představu. Pokud přesto nebudete se zbožím spokojeni, můžete ho bez udání důvodu vrátit do 14 dnů od převzetí zásilky nazpět a my Vám dle Vašeho výběru vrátíme peníze nebo vyměníme zboží za jiné.
    V případě jakýkoliv přání se na nás neváhejte obrátit emailem [email protected] nebo telefonicky 604 306 932 .
    Jsme tu pro Vás.
    Šperky Image

Nesmysl posílat automatické dotazníky, když zboží ještě nedorazilo.....

Reakce obchodu Sperky-image.cz

Dobrý den, velice nás mrzí Váš negativní názor. Objednal jste si na našem e-shopu zboží na objednávku do 10ti dnů a tyto dotazníky chodí automaticky. Doufáme, že jste spokojen a zboží jste obdržel v pořádku. S pozdravem Šperky Image

koupila jsem si náramek m.k. který nebyl levný a hned 1 den mi praskl.navíc ta zlatá barva není uplně zlatá.přirovnala bych to se šperkama z aliexpresu kde je to mnohem levnější,potěšiloo mě zrcátko to vypadá dobře,ale reklamovat to nebudu ještě utrácet za poštu.