Čekám ještě na objednané rolety. Okna jsou pěkná, jen jsem nedomyslela, že je nebudu moci, díky velké váze, nechat otevřená jen tak na 10 cm, zavírají se svou váhou. Musím je podložit 10 cm širokým polystyrenem.

Reakce obchodu SKYLIGHT

Rolety mají trochu delší termín dodání s ohledem na nutnost individuální výroby dle požadavku zákazníka. Systém oken SUPRO umožňuje dva stupně ventilace pomocí aretace kliky. Doporučujeme využívat pro větrání tento systém.

Vše ok

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení a jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen.

• RYCHLÉ A SOLIDNÍ JEDNÁNÍ

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Profesionální přístup k našim zákazníkům je pro nás samozřejmostí. Kvalita dodávaných výrobku, atraktivní cena, zboží skladem a rychlé dodání je pro nás prioritou.
    Kajfosz Radek

• super transakcja , szybko i sprawnie

Kajfosz Radek

Naprostá spokojenost, byť se cestou z výrobní linky po přepravu poškodily části dodávky obchod rágoval okamžitě a poslal nové.
    Tímto jim ještě jednou děkuji

rychle dodané

• Rychlost
    • Kvalita

Spokojenost

Vše proběhlo optimálně.

• Solidní a vstřícné jednání

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT a SUPRO v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
    Kajfosz Radek

zatim nemohu posoudit, stale objednavka nedorazila...

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice nás mrzí Vaše nespokojenost s termínem dodání. U Vámi objednaného zboží uvádíme termín dodání 14 pracovních dní s ohledem na nutnost individuální výroby dle požadavku zákazníka. Heuréka bohužel zasílá dotazník spokojenosti dříve, než máme možnost zboží dodat. Chápu tedy Vaší reakci. Zboží Vám bylo expedováno 6.3.2023 tedy do 14 pracovních dní jak uvádíme.

TOP STROP!! doručení do 2 dnů ! doporučuji

• Komunikace, cena

• rychlost dodání zboží
    • super jednání

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Skladem se snažíme držet většinu nejžádanějšího zboží a náš sortiment neustále rozšiřujeme. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, rychlost dodání a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
    Kajfosz Radek

• Spolehlivost obchodu, rychlost dodání a super ceny střešních oken.

Bezvadné jednání, byl jsem mile překvapen. Děkuji Vl.Karel

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.

• Vše v pořádku

Kajfosz Radek

• Dítěti mě nekontaktoval i takže neví v jakém stavu je možné obednavka

Reakce obchodu SKYLIGHT

mrzí nás Vaše negativní recenze. Ihned po obdržení objednávky jsme Vás kontaktovali e-mailem s žádostí o upřesnění barvy rolety. Bohužel do dnešního dne jsme neobdrželi Vaši odpověď. Bez specifikace nejsme schopni zadat zboží do výroby. Tuto informaci uvádíme přímo při objednávání zboží v e-shopu.
    UPOZORNĚNÍ!!!
    Požadovaný barevný odstín látky prosím uvádějte při objednávce v poznámkách. Označení barevného odstínu látky je uvedeno v popisku obrázku po rozkliknutí.
    Produkt se vyrábí na zakázku ( upraveno dle přání spotřebitele ). Pokud si nejste jistí rozměrem nebo typem vybraného produktu kontaktujte prosím prodejce, který Vám poradí s výběrem správného rozměru a typu produktu.
    V případě dotazů můžete využít naší bezplatnou telefonní linku 800 100 558, na které Vám ochotně zodpovíme Vaše dotazy od 8:00-16: 00 v pracovních dnech. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.