vše proběhlo podle mých přání a představ
- Vše vám dovezou až ke dveřím domu.
- Milý a vstřícný personál.
- Platba kartou.
- Ovoce i zelenina čerstvé.
Obchod vřele doporučuji ostatním.
Nemohu nic vytknout. -
- doprava zdarma
- zajímavé zboží
zajímavé zboží, dobré ceny
- Zajímavý sortiment a rozvoz zdarma po Brně s možností volby hodiny doručení objednávky.
- kvalitní a čerstvé potraviny, rozvoz po Brně a okolí zdarma
- Pohodlí nákupu z domu a dovoz až do bytu ve vybraném časovém období.
Celková spokojenost.
- suroviny, ktere nejsou k beznemu dostani v supermarketu
- cena zbozi
zajimave potraviny, pomerne rychle dodani a neco noveho na trhu. Na druhou stranu drazsi veci, takze vetsina lidi radeji sahne po levne alternative v supermarketu
- Kvalitní suroviny, rychlé dodání.
- U zboží na váhu obchod nedodržuje objednané množství a předem o tom nespraví zákazníka
V obchodě jsem objednával suroviny na hamburgery -- hovězí krk, modrý sýr, housky, žampiony. Zboží bylo na prodejně připraveno včas a v pořádku, nicméně dodané množství neodpovídalo objednávce a musel jsem, bez předchozí informace, doplácet.
- Sýru (blue stilton) jsem objednal 100 g, dostal jsem 120 g.
- Masa jsem objednal 700 g, dostal jsem 850 g.
- Žampionů jsem objednal 500 g, dostal jsem 150 g (!)
V případě objednaného sýru dokážu přimhouřit oko a uznat, že se jedná o rozumnou odchylku. Nicméně, dostat o patnáct deka více masa a muset za něj zaplatit, pokud chci objednávku převzít, považuji za selhání obchodu. Kdyby při expedici pracovník Myfood zvednul telefon a zeptal se mě, zdali je to takto v pořádku, mohli bychom se domluvit a já bych s tím neměl problém. To se ale nestalo a na mě u pokladny akorát čekala vyšší faktura.
Jako absolutní selhání vidím dodané množství žampionů. Nejen, že takové množství pro mě bylo absolutně k ničemu, ale cena zůstala na faktuře stejná. Zboží mě nenapadlo na pokladně převážít, takže jsem zaplatil za půl kila žampionů a dostal 150 g. Obchod mě v podstatě okradl.
Zboží jsem převzal v pátek a ještě ten den jsem na doporučení prodavačky na pobočce („my s tím nic neuděláme“) zavolal na číslo na faktuře, kde mi to nezvedli a na mail také neodpověděli. Odpovědi jsem se dočkal až při druhém pokusu v pondělí, kdy mi pracovník sdělil, že se poradí a zkusí s tím něco udělat. Jako kompenzaci jsem dostal slevu 100 Kč na další nákup (pokud sestavím nákup nad 500 Kč). Slevu neplánuju použít. -
- Bez upozornění zaslali nekompletní objednávku.
- Kvalitní maso a online nákup
- Nebude patřit k nákupům běžných věcí, tj. pravidelný nákup
Zajímavé chutě a netradiční výrobky
- rozsáhlý sortiment, zajímavé zboží, které není všude k dostání
- Líbí se mi mlsné balíčky
- doprava pouze PPL
- čerstvé potraviny se rozváží jen v Brně a okolí
- není možné určit den a přibližnou hodinu doruční
V porovnání s ostatníme eshopy s potravinamy je MyFood rozhodně na prvním míste co se týká rozsahu nabídky potravin.
Určitě doporučuji vyzkoušet. -
- Dovoz až domů, kvalita výrobků.
- Žádné nevidím.
Výborné nakupování a kvalitní zboží.
- nakoupit trochu jiné zboží než je běžné v jiných řetezcích dík
- nemá
- zajímavá nabídka kvalitních potravin
- rychlé doručení až domů
- v případě většího nákupu je doručení zdarma
- stále nejsou u některých položek v e-shopu uvedeny všechny relevantní údaje (hmotnost - např. u pečiva, původ u zeleniny)
- při posledním nákupu se jeden z druhů uzeniny v ledničce velmi rychle zkazil, bohužel jsem jej nezkontroloval při dodání
Zajímavá nabídka a doručení nákupu zdarma, ale příště bude více sledovat stav dodaných potravin.
- Zboží kvalitní a čerstvé.
- Nakoupeno s pohodlí domova.
- Perfektně zabaleno a dopraveno.
Doporučuji na 100%
- kvalitní potraviny
- velký výběr
- rychlé vyřízení a doručení objednávky
Tento obchod vřele doporučuji všem, kteří chcou kvalitní potraviny s doručením až domů. Např. na rodinnou oslavu pořídíte vše a nemusíte ztrácet čas s ježděním po různých obchodech. Je z čeho vybírat ve všech sekcích, vyzdvihuji především velký výběr vyzrálého hovězího masa a mléčných výrobků. Jen u pečiva mírné zklamání, bylo trochu tvrdší.
- Internetové stránky
- kvalitní potraviny, vyzrálé maso, dovážka až domů v chlazeném autě, dobrý servis
- eshop je trošku nepřehledný, u některých produktů chybí informace o složení (limonády, piva) a objemu, což nejenže trochu zhorší výběr při nákupu, ale pokud vím, tak je to i nezákonné a informace by si měli co nejdříve doplnit :(
Kvalitní výrobky, perfektní servis, dovážka až domů při nákupu nad 500 zdarma.