- Že mi bylo zboží dovezeno až domů v přesně avizovaný čas, a to dokonce i 23.12. večer.
- Mezi Vaším zbožím jsem našla tipy na neotřelé vánoční dárky, ze kterých byli všichni obdarovaní nadšení.
- Sama jsem si objednala nějaké dobroty na vyzkoušení a vše bylo vynikající.
- Zatím jsem neobjevila.
Rozhodně jsem Vás již všem doporučila, výhoda nákupu on-line, dovezení až místo určení v čase, který si může člověk sám vybrat a čas je navíc posléze ještě více upřesněn SMS. Zboží luxusní a přijde mi, že i ceny jsou naprosto v pořádku :)
- Stalo se mi,ze objednane zbozi nebylo vse dodano.
Potěšilo mě, že nabízí i regionální výrobky. Pálivé omáčky, které jsem měl objednané jsou dokonce přímo z Brna.
Nakupoval jsem těsně před Vánocema a druhý den byla objednávka připravena - ikdyž nekompletní, poslední artikl dodala slečna z regálu na místě. -
- široká nabídka
- předraženost bezlepkových moučníků (za výseč medovníku 100 Kč)
Doporučuji. Velmi milá a vstřícná obsluha. Rychlé dodání objednávek. Široký sportiment.
Pri objednavce se vyskytl problem, ktery byl ale vyresen k celkove spokojenosti obou stran. Vrele doporucuji.
- kvalitní zboží, neobvyklé potraviny, velký výběr "zdravých" potravin, možnost objednání přes internet, volba dne a hodiny dodání
- dražší zboží
I když jsou ceny vyšší, obchod nabízí zajímavé potraviny a také potraviny patřící do zdravé výživy. Personál je velmi ochotný. Obchod doporučuji.
- online nakup
- nabizeji co ani nemaji na sklade a to nepisou u polozek, nespolehlivost
nakupte jen bezne potraviny, ty mozna maji dost
- Čaje Clipper, které mám ráda, jinak u nějakého zboží nižší ceny, české farmářské produkty.
- Vyšší ceny ve srovnání s konkurencí zdravých výživ, ne vše v sortimentu je úplně ok podle složení a podle koncepce obchodu to tam nepatří.
Poškozené zboží mi prodejce obratem zaslal na vlastní náklady znovu. Velmi vstřícné jednání.
- úžasné věcičky
- zatím nerozváží čerstvé suroviny dál než 30 km od Brna
Perfektní
- Doprava zdarma při nákupu nad 500,-kč.
- 1)Z mé (zatím první) zkušenosti je to komunikace se zákazníkem.
- 2)Jako i u jiných obchodů mi nevyhovuje doprava.
- Pokud je možnost, raději si nechávám zboží doručit na poštu, což zde není možné.
Aniž by mne někdo upozornil, že některé z objednaného zboží není k dispozici, poslali mi nekompletní objednávku, ve které chyběly dva druhy zboží. Když jsem se ptala proč, odpověď zněla, že zboží které mi neposlaly nemělo lhůtu trvanlivosti delší jak 6 měsíců, což byl jeden můj požadavek. Načež jsem se zeptala, proč tedy byly mezi dodaným zbožím dva výrobky, které měli dobu trvanlivosti kratší 6 měsíců ?
Na odpověď čekám už dva týdny. A asi se jí už ani nedočkám. Nevadí.
Jinak bylo vše v pořádku. Jen bych ocenila, kdyby mě před tím než odeslali objednávku, informovali, že některé zboží není k dispozici,(při)objednala bych si něco jiného. -
- dodání do druhého dne
- kvalitní potraviny, které se v normálních obchodech nedají sehnat
- neměli zrovna mražené mořské plody, které jsem původně chtěla
hodnotím pozitivně, hlavně rychlost dodání, profesionální jednání, kvalitní potraviny, doprava zdarma. Určitě doporučuji.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- zboží, které není jinde k mání
- Dárek k nákupu ;-)
- Vysoká cena a malo míst k osobnímu předání
Velmi ochotný a vstřícný personál. Online nákup mne vyhovuje více, mam tak zaručenou platbu kartou. Často se mi stává, ze na prodejně mají problemy s terminaly a nejde tak zaplatit kartou.
super
- Kvalitní zboží
- Doprava
- Platba
- Jedním slovem SKVĚLÉ!
- Žadné
Perfektní. S přehledem nakupujte. Jistě budete spokojeni jako já.
- rychlost, dodej domů
- slabé stránky, málo zboží, více jeho na prodejně
jinak dobrý
- V e-shopu jsem nakupovala poprvé, ale v MY FOOD nakupuju pravidelně.
- - líbí se mi nabídka zboží od malých dodavatelů
- - upřednostňuju tradiční potraviny před potravinářským průmyslem
- -některé vámi nabízené položky nejsou jinde k sehnání, nebo aspoň obtížně k sehnání
- -bezkonkurenční jsou vaše pomazánky :-)
- -dezerty jsou přímo návykové :-)
- Jisté slabiny bych viděla v ještě trochu omezené šíři sortimentu. Nicméně každou moji návštěvu mi přijde sortiment obsáhlejší :-)
Příjemný obchod pro lidi, které zajímá co jedí. Případné vyšší ceny vyváží kvalita zboží.
- Vse bylo peclive zabaleno.
- Neprisel mi potvrzovaci mail, ze je zbozi pripravene k odberu.
Zbozi je drazsi nez jinde, vyhodou je moznost nechat si vse nachystat a vyzvednout na prodejne, ktere jsou docela strategicky rozmisteny.