Vše bylo ok
- Možnost vrácení do 60dnů
Jednalo se o můj první nákup na tomto eshopu. Vše proběhlo v pořádku.
- Hezké zboží
- Nádherný kamenný obchod :-)
Na Skibi nakupuji pravidelně a vždy jsem byla velmi spokojená. Mají v nabídce originální a hezké věci, rychle dodají, nemám co vytknout :-)
Vše ok
- Dobrá dostupnost
- Personál, 2 prodavačky a každá podala rozdílnou odpověď na vlastnosti produktu
Naprostá spokojenost.
Zboží, které mělo ze skladu dorazit za 2 dny na prodejnu ještě po více jak 14 dnech nedorazilo. Tuhle zkušenost už mám podruhé, kdy jsem si osobně musela po x týdnech dojít na prodejnu a zjistit, že objednávka tam celou dobu leží, jen to nikdo nebyl schopný zadat do systému.
Příjemný personál na prodejnách, výborná komunikace obchodu, krásné zboží pro děti.
Úžasný personál ! Urcite nakoupím znovu!
Všechno v pořádku, doporučuju!
obchod je pěkný, dobře vybavený, ovšemdost drahý
- Milá obsluha
- Umí poradit
- Velký výběr
- Zboží odesláno tak bleskově, že rychleji už to nejde.
- Detailní sledování stavu objednávky v sms.
Ověřený sortiment, bohatý výběr, kvalitní a originální kousky. Díky tomuto eshopu jsme našli nejlépe padnoucí boty pro dceru.
Ráda zde nakupuji, byla bych si schopna vybrat i hračku pro sebe a to mi pomalu táhne na 40. Teď naposledy jsme koupili projektor noční oblohy kosmonauta a baví nás to celou rodinu. Fakt zde najdete to nejlepší. -
Vše OK
- Personál jako obvykle-profesionálové
skvělá komunikace a super zaměstnanci
Vše OK
- Skvely servis, velky vyber