Vše ok…

Reakce obchodu shopjk.cz

nejprve bychom Vám rádi poděkovali, že jste si udělali čas a zanechali nám hodnocení.
    Spokojenost našich zákazníků je u nás prvořadá, a proto nás nesmírně těší, že jste spokojeni.

S pozdravem, tým ShopJK.cz

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Zboží svou kvalitou několikanásobně převyšuje jeho cenu, bylo doručeno téměř okamžitě, hned druhý den. Nůžkový stan je perfektní, dokonalá kvalita, pevní a skvělé materiály. Objednám si proto ještě jeden :) Děkuji Vám moc. Ivana Nikitinská

S pozdravem, tým ShopJK.cz

Vše v pořádku, rychlé dodání stanu

S pozdravem, tým ShopJK.cz

měl jsem tu čest s paní prodavačkou? ze Svidníku "pohovoriť" ...
    velice milá a ochotná zodpovědět mé všetečné dotazy ...
    klobouček dolů před rychlostí přepravy, když si uvědomíme,
    že zboží bylo přepravováno slovenskou a pak českou přepravou ...

Rychlost, vyřízení obratem

S pozdravem, tým ShopJK.cz

Poprvé jsem si v tomhle obchodě koupila teda to masážní křeslo a jsem spokojená.

• rychlost dodání
    • komunikace

• Rychlost, přesnost
    • Nic mě nenapadá.

Objednal, zaplatil, obdržel. Žádný problém

• Rychlá, bezproblémová komunikace

Rychlé jednání a dodání

• Rychlé dodání
    • Produkt odpovídal dle obrázku a popisku.

S pozdravem, tým ShopJK.cz

celá transakce bez problémů (od objednávky až po doručení);
    od objednání na třetí den doručeno; super!

• super obchod !!!
    • nic
    • rychlé doručení,,,při tel. kontakt. vstřícní a milý !!
    • nevim
    • jak na svých stránkách psali , tak to byla pravda !!!

obchod naprosto bez problému ! a opakují se ,,, rychlé dodání a za to jim děkuji !!!

Rychlé vyřízení objednávky

• Rychlost dodání

S pozdravem, tým ShopJK.cz

Pohodlná objednávka z domova, rychlé doručení

Vše ok

Rychlé vyřízení objednávky