- Rychlé dodání.
- Nebyla.
Zboží dodáno velmi brzy,perfektně zabaleno.
Reakce obchodu shopjk.cz
nejprve bychom Vám rádi poděkovali, že jste si udělali čas a zanechali nám hodnocení.
Spokojenost našich zákazníků je u nás prvořadá, a proto nás nesmírně těší, že jste spokojeni.
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
- Logistiku, rychlá dodávka bez problémů.
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
- Dobrý den, , zboží mě bylo doručeno už druhý den od objednání,super...stojan je opravdu hezký a svým designem zapadá snad do každého koutu domů, já měla narozeniny - dostala jsem plno květin,tak se mi úplně hodí...
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
vše proběhlo rychle a v pořádku
Bez vyhrad
- Netradiční sortiment
- Rychlé vyřízení objednávky
Zboží, které jsem objednal (skládací klávesnice JAKS) na základě popisu a fotografií na stránkách e-shopu, naprosto odpovídá představě, kterou jsem si o zboží vytvořil, a zcela vyhovuje záměru, k jakému je potřebuji . Zpracování je kvalitní a odpovídá i ceně.
- Rychlé vyřízení
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
Objednala jsem dres Mesiho a dodání bylo rychlé a zboží je naprosto perfektní.
Dobrá cena
Rychlé dodáníReakce obchodu shopjk.cz
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
Zboží jsem ve středu objednala a v pátek jsem jej měla doma. Vše proběhlo rychle a hladce.
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
Kvalita výrobku a rychlost doručení super.
Rychlé dodání zboží!
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
Rychlost, přehlednost o stavu zásilky, vše OK.
V pondělí objednáno, ve středu bylo zboží doma, přestože bylo odesíláno ze Slovenska.Reakce obchodu shopjk.cz
- Spolehlivost
- Kvalitní zboží
Za ty peníze luxusní. Děkuji obchodu schopjk.cz David
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
- Velmi rychlá dodací doba. Velmi vstřícná a rychlá komunikace obchodu.
- Rychlé jednání
- Vše bylo v pořádku
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
tyhle vyřízení a rychle dodani
- rychlost, cena
S pozdravem, tým ShopJK.cz