• Velký výběr zboží
    • Rychlé doručení
    • Vynikající domluva

Milá Kateřino,

děkujeme za Vaši objednávku a zpětnou vazbu. Moc nás potěšila. Snažíme se, aby byli zákazníci spokojení. Jsme rádi, že se nám to podařilo i u Vás. Budeme se těšit na příště. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.

SEXSHOP.CZ

Kupoval jsem kroužky na penis. Výběr, který obchod nabízí, je středně slušný, mohl by ale být daleko bohatší a inovativnější.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Na nabídce stále pracujeme. Přidáváme nové a nové výrobky, aby bylo z čeho vybírat. Věříme, že Váš brzy nabídkou uspokojíme. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.

• Rychlé dodání, kvalita

Milý Zdeny,

děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Na našem e-shopu se můžete vždy spolehnout, že v nabídce bude jen kvalitní zboží, které Vám rychle a pečlivě zabalíme a následně odešleme v co nejkratší možné době. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.

• Velmi rychlé doručení

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a pozitivní zpětnou reakci. Kolegům a kolegyním z expedičního oddělení Vaši pochvalu ráda předám. Dělají vše pro to, aby Vaše balíčky byly co nejrychleji u Vás. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.

vše ok.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup na našem e-shopu proběhl bez problémů a k Vaší plné spokojenosti. Budeme se těšit na příště. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.

• Rychlost dodání
    • Přehlednost

Milý Honzo,

děkujeme za Váš nákup a recenzi. Těší nás, že jste s naším e-shopem spokojený. Snažíme se ho mít přehledný, aby se Vám vybíralo a nakupovalo co nejsnadněji. Rychlé zpracování zakázek je u nás samozřejmost. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.

• Skvělá komunikace.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou reakci. Komunikace je velmi důležitá a my si toho jsme vědomi. Proto se na nás můžete kdykoli obrátit s jakýmkoli problémem či dotazem a my uděláme vše, co je v našich silách, abychom Vám pomohli. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.

Ok

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a kladné hodnocení. Máme radost, že vše proběhlo dle Vašich představ. Budeme se těšit na příští objednávku nebo návštěvu na jedné z našich prodejen v Praze, HK či Brně. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.

• Rychlost
    • Diskrétnost
    • Široký výběr

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Naším posláním je Vás dělat šťastné a proto jsme vždy rádi za každou zpětnou vazbu. Vidíme pak, že to, co děláme, děláme dobře. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.

SEXSHOP.CZ

• The quality of the goods is poor
    • The complaints procedure is creepy

One of the goods I have purchased is very low quality. I was asked to return the item to get a rehimbursement. Do you really resell an item that someone else has touched? I would understand if you don't accept returns, I would even understand if you don't want to give me back the money (even if the product was terrible) but I am not comfortable with the idea of reselling sex toys. Now I wonder if the other products I have bought were rejected by somebody else.
    The whole process is very strange and I will not buy from you again in the future.

Dear customer,

we have done everything we could to please you so we have suggested returning the goods. We never put unpacked goods on sale. It's not even possible. We have a warehouse in fullfilment. One of the biggest companies in Europe packs the goods for us, and it is impossible for them to put unpacked goods back on the shelf when every piece is checked for quality under cameras.

• rychlost

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a pozitivní zpětnou vazbu. Na spokojenosti našich zákazníků nám velmi záleží. Věříme, že rychlým vyřízením zakázek ji jen podpoříme. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.

• Rychlost doruceni

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a hodnocení. Kolegům a kolegyním z expedičního oddělení Vaši pochvalu ráda předám. Dělají vše pro to, aby Vaše balíčky byly co nejrychleji na cestě k Vám. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.

velmi dobrá zkušenost

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a recenzi. Máme radost, že jste u nás dobře nakoupil. Věříme, že nezůstane jen u této objednávky a my se budeme potkávat buď na e-shopu či na jedné z našich prodejen. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.

SEXSHOP.CZ

Obchod je dobrý. Zboží bylo dodáno celkem rychle jsem spokojen.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se pro ni dělat vše, co je v našich silách. Je vidět, že se nám to daří. Budeme se těšit na příště. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.

• Veľký vyber
    • Priaznivé ceny
    • Rychle dorucenie
    • Diskretne zabalenie
    • Balíček pevne a starostlivo zabaleny
    • Zbieranie bodov na ďalšie nákupy.
    • Možnosť voľby darčeku k objednávke z 2 veci pri určitej sume ( je treba si vybrať, nechodí automaticky ako si niektorý milne myslia)
    • Tovar ma kvalitné prevedenie

Všetko zhrnuté v kladoch. Nemám čo vytknúť.

Milá Ingrid,

děkujeme za Váš nákup a úžasné hodnocení. Myslím, že jste vypíchla úplně vše, na čem si zakládáme a do čeho investujeme všechen náš čas a energii. Moc nás těší, že jste spokojená. To je pro nás ta největší odměna. Věříme, že tomu tak bude i v budoucnu, protože my ze svých standardů neslevíme. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.

rychlost a ochotná prodavačka

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Kolegyni z Karlína Vaši pochvalu předám, určitě ji potěší. Rychlé vyřízení zakázek je u nás samozřejmost. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.

SEXSHOP.CZ

Vše proběhlo tak jak má.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že vše proběhlo podle Vašich představ. Tak by to mělo být. Budeme se těšit na příští objednávku. Ještě jednou děkujeme a přejeme úspěšný den.

• Rychlost dodání

Milý Petře,

děkujeme za Vaši objednávku a hodnocení. Kolegové a kolegyně z expedice neúnavně pracují na tom, aby Vaše balíčky co nejrychleji odcházely ze skladu. Je vidět, že se jim to daří. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.

Celková spokojenost

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš nákup a milou recenzi. Vždy nás potěší, když si zákazníci najdou čas a podělí se s námi o svou spokojenost. Motivuje nás to. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.

SEXSHOP.CZ

Jejich stránky mají přehledné a oceňuju spoustu doporučujících a informačních článků pro úplné začátečníky

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou reakci. Chceme, aby zákazníci měli nákup co nejjednodušší a aby kupovali výrobky sobě na míru. Hodně energie tedy vkládáme do psaní článků, které Vám předají potřebné informace. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.