- specificky tovar vzdy po ruke
- rychle dodanie
Nakupujem specificky tovar, maju ho vzdy naskladneny, dokonca vo vynikajucich cenach a rychlo to mam dodane. Absolutna spokojnost.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme Vám za nákup i kladné hodnocení. Vaše 100% spokojenost nás moc těší.
Vše rychlé a OK.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
jsme rádi, že Vám vybrané zboží dorazilo rychle a v pořádku k Vaší spokojenosti. Přejeme vše dobré a těšíme se na další spolupráci.
- rychlé,levné
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme Vám za nákup i kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
Servatech s.r.o. -
Výdejní sklad v Praze - Libuši je poněkud zastrčený v pozadí dvoru mezi domy staré zástavby. Cesta os. vozem bude jednodušší než MHD, jehož zastávka je v delší docházkové vzdálenosti.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme Vám za nákup i za zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste náš nákup i přes drobné komplikace ohodnotil kladně. Vážíme si toho.
Přejeme vše dobré a těšíme se na další spolupráci
Servatech s.r.o. -
- Nakupoval jsem 2x vždy vše OK.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
jsme moc rádi, že našim službám nemáte co vytknout. Děkujeme za nákup i projevenou důvěru.
S přátelským pozdravem
Servatech s.r.o. -
Dobrá komunikace s firmou.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme za Váš nákup i kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s nákupem spokojen a že nás doporučujete ostatním.
Servatech s.r.o. -
Rychlé dodání, možnost vyzvednout osobně zdarma.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
jsme moc rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ. Děkujeme za nákup i zpětnou vazbu.
- rychlost
- doprava zdarma
Za skvělé peníze a k tomu ještě doprava zdarma, paráda.
Servatech s.r.o. -
Byl to můj první nákup, nebyl žádný problém.
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme Vám za nákup i kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami maximálně spokojen.
Servatech s.r.o. -
Velmi rychlé doručení a velký výběr zboží.
Servatech s.r.o. -
Zboží došlo včas a v pořádku.
- Široký výběr
- Solidní ceny
spokojenost
Rychlost dodání.
Rychlost a cena
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
Vaše spokojenost nás moc těší. Děkujeme za nákup a těšíme se na další spolupráci s Vámi.
Servatech s.r.o. -
již jednou jsem objednal přes Servatech - lampy zaplaceny, údajně předány dopravci a pak e-mail, že je zboží nedostupné... peníze vráceny, nyní jsem před objednávkou zjišťoval, aby to nebylo to samé... vše OK
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
jsme moc rádi, že tentokrát vše proběhlo dle Vašich představ. Děkujeme za nákup i zpětnou vazbu.
- Proč používá poštu?
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme Vám za nákup i zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste s nákupem nebyl úplně spokojený. Kurýrů máme ale k dispozici samozřejmě více, stačilo si zvolit jiného.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Servatech s.r.o -
Servatech s.r.o. -
Využil jsem formu ekologické dopravy zdarma,doba dodání do 21 dní - tato možnost mi přijde jako absolutně perfektní krok v před!
Reakce obchodu Servatech s.r.o.
děkujeme mockrát za nákup i Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl nadmíru spokojen :-)
S přáním pěkného dne
- Perfekt