Nákup zcela bez problémů. Portfolio zboží, popisy, rychlé dodání !

• Rychlé jednání

Perfektně zabaleno, okamžité odeslání v den objednání, opakovaná pozitivní zkušenost s obchodem.

Rychlost dodání, dobrá komunikace

• dobrá cena
    • dostupnost
    • rychlost dodání

Zboží dorazilo v pořádku, perfektně zabalené na paletě, přepravní služba opatrně a profesionálně vyložila. Maximální spokojenost.

• Na telefonu zastihnete velmi ochotné a nápomocné pracovníky.

• Výběr zboží
    • Dobré ceny

• Dlouhé čekací lhůty
    • Neochota uspíšit dodání
    • Ironický přístup personálu

Již týden čekám na zboží, které je skladem a mám osobní odběr na prodejně. Po urgencích mi bylo řečeno, že se zboží (baterie k umyvadlu) nevešla na převozové auto. Po dalších urgencích se mi vysmáli, že delší dodání nemá na kvalitu výrobku vliv - ha ha...

• V místě pobytu. Osobní vyzvednutí

Vše nic

• Skvele ceny
    • Super obchod

• nabízené zboží (skladem 2 ks) vůbec nemáte!!!
    • informace o objednávce absolutně nulové - každou objednávku u vás musím urgovat, volat na infolinku co se děje s objednávkou
    • již 7. den je status objednávky "Objednávka se zpracovává". Kdybych nezavolal na info linku, tak bych se nedozvěděl, že teprve (už týden) poptáváte termín dodání od dodavatele = KATASTROFA. Jinak v obchodě máte pěkné věci, ale komunikace je u vás na bodě mrazu...
    • podle mého názoru obchod, který neumí nebo možná nechce komunikovat. Objednejte si něco např. z Alzy, ale i z jiných e-shopů. Každý pohyb objednávky máte v mailu, to stejné od kurýra a víte na čem jste
    • nechce se mi od vás nic objednávat, přidává mi to akorát starosti...

Objednal jsem si u vás umyvadlo, je 7. den nic nemám a ani informace o objednávce nemám. V dnešní době, pro mne, absolutně žalostné. Nemůžu říct, že bych vás někomu doporučil. PANÍ NA INFOLINCE BYLA PŘÍJEMNÁ A OCHOTNÁ, DOKONCE MI ZAVOLALA ZPĚT, KDYŽ BYLO OBSAZENO. Pěkné věci nabízíte, ALE MÁM VÁS JAKO NESPOLEHLIVÉHO DODAVATELE...

Reakce obchodu Senesi.cz

zboží bylo skladem u dodavatele a u tohoto výrobce putovalo do centrálního skladu a poté až na prodejnu k osobnímu odběru. Zákazníkům posíláme informaci až když je zboží na prodejně k vyzvednutí.
    Chápeme vaše rozhořčení, omlouváme se a snažíme se podniknout kroky k lepší informovanosti vás, jako našich zákazníků.
    za tým Senesi Klára

Vše v pořádku. Zboží dorazilo poměrně rychle a dobře zabaleno, takže jsem spokojen.

Velmi spokojen.

• velký výber
    • Kvalitní produkty
    • poradenstvi

• Zboží které jsem sháněl bylo oproti jiným obchodům levnejší asi o třetinu
    • Zbyží bylo na objednávku a tudíž delší dodací lhuta
    • Nutno ale dodat že obchod komunikoval výborně a na vše upozornil a termín dodržel! Takže toto vlastně NENÍ MÍNUS!!

Reakce obchodu Senesi.cz

děkujeme za vaši recenzi, u zboží na objednávku se snažíme zjišťovat pro zákazníky co nejdříve přesný termín. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.
    za tým Senesi Klára

• Senesi má sortiment , který jinde nemají.

Paráda,rychlost

Objednání přes e-shop proběhlo v pořádku. Při osobním odběru jsem se ještě zastavil v prodejně a konzultoval další položky s velmi příjemným a ochotným prodejcem.

• Velmi přátelský personál. Byl mi nabídnut čaj a celý proces byl velmi příjemný. Hlavně dvě dámy na recepci!