Nákup zcela bez problémů. Portfolio zboží, popisy, rychlé dodání !
- Rychlé jednání
Perfektně zabaleno, okamžité odeslání v den objednání, opakovaná pozitivní zkušenost s obchodem.
Rychlost dodání, dobrá komunikace
- dobrá cena
- dostupnost
- rychlost dodání
Zboží dorazilo v pořádku, perfektně zabalené na paletě, přepravní služba opatrně a profesionálně vyložila. Maximální spokojenost.
- Na telefonu zastihnete velmi ochotné a nápomocné pracovníky.
- Výběr zboží
- Dobré ceny
- Dlouhé čekací lhůty
- Neochota uspíšit dodání
- Ironický přístup personálu
Již týden čekám na zboží, které je skladem a mám osobní odběr na prodejně. Po urgencích mi bylo řečeno, že se zboží (baterie k umyvadlu) nevešla na převozové auto. Po dalších urgencích se mi vysmáli, že delší dodání nemá na kvalitu výrobku vliv - ha ha...
- V místě pobytu. Osobní vyzvednutí
Vše nic
- Skvele ceny
- Super obchod
- nabízené zboží (skladem 2 ks) vůbec nemáte!!!
- informace o objednávce absolutně nulové - každou objednávku u vás musím urgovat, volat na infolinku co se děje s objednávkou
- již 7. den je status objednávky "Objednávka se zpracovává". Kdybych nezavolal na info linku, tak bych se nedozvěděl, že teprve (už týden) poptáváte termín dodání od dodavatele = KATASTROFA. Jinak v obchodě máte pěkné věci, ale komunikace je u vás na bodě mrazu...
- podle mého názoru obchod, který neumí nebo možná nechce komunikovat. Objednejte si něco např. z Alzy, ale i z jiných e-shopů. Každý pohyb objednávky máte v mailu, to stejné od kurýra a víte na čem jste
- nechce se mi od vás nic objednávat, přidává mi to akorát starosti...
Objednal jsem si u vás umyvadlo, je 7. den nic nemám a ani informace o objednávce nemám. V dnešní době, pro mne, absolutně žalostné. Nemůžu říct, že bych vás někomu doporučil. PANÍ NA INFOLINCE BYLA PŘÍJEMNÁ A OCHOTNÁ, DOKONCE MI ZAVOLALA ZPĚT, KDYŽ BYLO OBSAZENO. Pěkné věci nabízíte, ALE MÁM VÁS JAKO NESPOLEHLIVÉHO DODAVATELE...
Reakce obchodu Senesi.cz
zboží bylo skladem u dodavatele a u tohoto výrobce putovalo do centrálního skladu a poté až na prodejnu k osobnímu odběru. Zákazníkům posíláme informaci až když je zboží na prodejně k vyzvednutí.
Chápeme vaše rozhořčení, omlouváme se a snažíme se podniknout kroky k lepší informovanosti vás, jako našich zákazníků.
za tým Senesi Klára -
Vše v pořádku. Zboží dorazilo poměrně rychle a dobře zabaleno, takže jsem spokojen.
Velmi spokojen.
- velký výber
- Kvalitní produkty
- poradenstvi
- Zboží které jsem sháněl bylo oproti jiným obchodům levnejší asi o třetinu
- Zbyží bylo na objednávku a tudíž delší dodací lhuta
- Nutno ale dodat že obchod komunikoval výborně a na vše upozornil a termín dodržel! Takže toto vlastně NENÍ MÍNUS!!
Reakce obchodu Senesi.cz
děkujeme za vaši recenzi, u zboží na objednávku se snažíme zjišťovat pro zákazníky co nejdříve přesný termín. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.
za tým Senesi Klára -
- Senesi má sortiment , který jinde nemají.
Paráda,rychlost
Objednání přes e-shop proběhlo v pořádku. Při osobním odběru jsem se ještě zastavil v prodejně a konzultoval další položky s velmi příjemným a ochotným prodejcem.
- Velmi přátelský personál. Byl mi nabídnut čaj a celý proces byl velmi příjemný. Hlavně dvě dámy na recepci!