- Široký sortiment skladem
- Dobré ceny
- Několik prodejen se skladovým zbožím
- O víkendu nemusí být skladový sortiment v prodejně dostupný přes e-shop. To jsem nevěděl, ale vše šlo nakonec naprosto komfortně vyřešit.
Vše dobré. Jen nelze mimo pracovní dny počítat s tím, že si zboží objednáte a zaplatíte přes e-shop a osobně vyzvedněte. Vyřešeno zrušením eshopove objednávky a standardním nákupem na prodejně.
- Dobre ceny
- Siroky sortiment
- Krkolome vraceni zbozi
Pri osobni navsteve pobocky jsem pani na prepazce vysvetlil, ze potrebuji vratit zbozi. Poskytnul jsem cislo objednavky a pani se ptala jestli jsem to kupoval online (predpokladam, ze by to snad v systemu mela videt). Dale me poslala k vedlejsi budove (sklad), kde jsem zazvonil a cekal az mi otevre skladnik. Tomu jsem musel opet vysvetlit situaci, ten se na zbozi podival a spolecne jsme se vydali zase zpatky do prvni budovy ke stejne pani, od ktere potreboval vytisknout papir pro zarazeni zbozi zpatky na sklad. Po drobnem cekani mu pani vydala papir a po dalsim zpracovani mi pani vratila penize za zbozi v hotovosti. A ja si celou dobu rikam - proc je to tak strasne slozite? Proc zakaznik musi chodit pro jejich skladnika? Proc si musi tisknout papiry a chodit pro ne mezi budovami? Proc polozky nezpracovavani elektronicky? Proc nejdou penize vratit na ucet ale musi byt v hotovosti? Tento obchod jsem mel docela rad, ale tato zkusenost me docela odradila.
- Rychlé dodání zboží
- Výborná komunikace
Bez komunikace, sám jsem si musel zavolat, abych se dozvěděl, že zboží dorazí kdoví kdy? Zboží objednané 17.12. A stále bez další komunikace a to jsem volal 23. 12., zboží které je skladem je stále v nedohlednu.
v pořádku
Vše ok
Rychlost,spolehlivost.Skříňka v pořádku.
- Vše OK.
- Rychlé vyřízení objednávky.
Velmi solidní obchod.
Super dodání
bylo mi zděleno, že zásilka od výrobce bude později
- Zoufalý rozpor mezi deklarovaným termínem dodávky a realitou. Realitu vlastně neznám, protože dodání stále nenastala.
- Rychlost odeslání
Vana byla doručena v pořádku a rychle na to, že byla skladem u dodavatele a že bylo doručováno před vánoci.
Bohužel k vaně nebyly nožičky a nebylo na to ani upozorněno v popisu produktu a v nabídce příslušenství u produktu byla přední deska a zástěna, ale nožičky eshop nenabízel. Bylo by vhodné mít někde upozornění. -
- Vše bez problémů
Objednané zboží jsem si vyzvedla a jsem spokojená. Nicméně, zboží bylo deklarováno jako skladem, ale přesto jsem čekala na zprávu, že si ho mohu vyzvednout, několik (asi 5) dní; je tedy třeba počítat s tím, že naskladnění nebude do 2-3 dnů.
- Dobrá cena, rychlé dodání
Vše proběhlo rychle a bez problému. Velmi spokojen.
Vše v pořádku
- rzchlost
v pohodě
Jsem spokojen - objednávka + platba a následné doručení PPL na místo v pořádku; bez problémů.