- vše dlouho trvá a dodání nakonec ve stejném stavu jako Ikea :-(
Reakce obchodu Sedime.cz
Dobrý den, mrzí nás Vaše negativní recenze. Vámi objednané skříně se dodávají demontované, jak uvádíme na eshopu. Pokud jste očekávala smontované skříně, mohla jste nás kontaktovat. Dodací termín byl prodloužen o Vámi nahlášenou dovolenou.
Sedíme.cz -
Zboží 2.jakost .
Na dodání zboží po zaplacení čekám již 2 týdny.
- Naprosto nekvalitni nabytek z Polska
- Pomale reseni reklamace
Dodán stůl v otřesné kvalitě, navíc se špatnými díly a nástroji pro montáž, komunikace obchodu pomalá, zatím jediné řešení, co nabídli, je blíže neurčená sleva, která je k ničemu, když je nábytek otřesně vyrobený a nesmontovatelný. Už týden doma překáží 2 krabice s nepoužitelným stolem a řešení stále nikde.
Objednané zboží dodáno nekompletní. Obchod nereaguje. Potřebné montážní díly jsem musel dokoupit zvlášť abych mohl montáž dokončit.
- dobré ceny
- zajímavá nabídka
- nedodání zboží
- nekomunikativnost
Začátek objednávky hodnotím jako výborný. Z e-shopu zavolali, abychom si upřesnili čalounění. Problém nastal po uplynutí termínu dodání, který obchod inzeroval 2-6 týdnů. Po uplynutí 10 týdnů jsem zaslal dotaz, na který nikdo neodpověděl. Stejný nezájem se opakoval po dalším týdnu, kdy jsem se znovu e-mailem dotazoval na stav objednávky. Počáteční spokojenost tak vystřídalo velké zklamání.
Nabízí něco co nemají.
Jeste jsem se zboží nedočkala, stalo mé to deň dovolené a mnoho telefonátu.
Cekam
Nejsem na vine
Zboží je kvalitní i levne, vše kolem bohuzel,, pal mal,,
Prominte
Alžbeta simonovaReakce obchodu Sedime.cz
Dobrý den paní Simonová,
zřejmě hodnotíte jiný obchod. U nás máte pouze objednávku kuchyňské linky a hodnotíte v den, kdy byla teprve provedena objednávka. Neevidujeme s Vámi žádné tel. hovory.
Přejeme hezký den. Sedime.cz -
- Zboží dodáno po 3 měsících, měsíc po dodací lhůtě.
Nebyl v rozporu s platnou českou legislativou připojen český návod na montáž nábytku. Kdo neumí polsky nebo technickou angličtinu nemá jistotu bezpečné nebo vůbec funkční montáže. Na písemnou žádost (SMS) o pomoc ve věci českého návodu majitel nereagoval, ani sdělením, ani omluvou nebo vysvětlením. Nic, prostě ticho a nezájem.
Reakce obchodu Sedime.cz
Vážený pane Ladislave, návod na montáž u nás zakoupeného výrobku neobsahuje polštinu ani technickou angličtinu. Je pouze obrázkový. Rádi bychom Vám pomohli, ale bohužel nám žádná žádost o pomoc při sestavování nepřišla.
- Objednávka mi byla potvrzena, ale za týden mi přišlo sdělení, že objednávku ruší. Objednala jsem si kuchyňskou linku, při potvrzení objednávky jsme podle rozměrů linky udělali přívod elektřiny i vody. Linka i po sdělení, že výrobce není schopen ji dodat, zůstává dál v internetové nabídce. Považuji tento postup za vysoce neseriózní, zvýšil mi výdaje za celou rekonstrukci
Pokud si budete chtít zkomplikovat život, objednejte si zboží na sedime.cz
Reakce obchodu Sedime.cz
velmi nás mrzí Vaše negativní recenze. Objednávka byla zrušena v momentě, kdy nás dodavatel informoval o nemožnosti dodat kuchyňskou linku. Stažena z prodeje byla okamžitě – nezůstává dál v nabídce!
Objednala jste si standardní sektorovou kuchyň ve standardním rozměru 260 cm, tudíž na Vaše přívody elektřiny a vody bude pasovat většina kuchyňských linek na trhu.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Sedačka dorazila ze zlomenou vzpěrou, nefungovalo výsuvné lůžko.Po reklamaci dohodnut termín opravy, kdy dorazily 2 "opraváři" mluvící pouze polsky- pohovku neopravili, pouze konstatovali, že pošlou opravářský tým. Další oprava neproběhla, protože nabízené termíny oprav byly vždy ze dne na den a ve 12 hod. Nebyla možná domluva na ranní nebo odpolední termín.Nyní je to již 8 měsíců od reklamace a nic.....
TV stolek jsme montovaly až po dvou měsících od zakoupení (z důvodů rekonstrukce a stěhování). Překvapilo nás, že u stolku za 2 tisíce není v prostřední části zádová deska(přitom drážka na ni tam je) Při zpětném zkoumání fotek na stránkách obchodu na některých je na některých skutečně chybí. Vzhledem k tomu, že máme zrovna v této částí zásuvky, je to pro nás problém a musíme si nechat zádový panel dovyrobit (ale u jiné firmy). Docela nás to rozladilo. To máme za to, že jsme si nevybrali stolek v kamenném obchodě, ale na netu, kde Vám takový zásadní detail může uniknout....
Zboží jsem objednala na základě reklamy výrobce,ale zboží"stojan na deštníky" jsem neobdržela.Telefonicky mi bylo sděleno , že zboží se nevyrábí.Tak proč ta reklama?
Vážená paní Jarčo,
bohužel nevím, na jakou reklamu jste narazila. Co vím ale jistě je, že nebyla naše. Vámi vybraný stojan na deštníky nikde neinzerujeme. Stojan se před Vánoci vyprodal a dodavatel ho již nemá v plánu znovu naskladnit - o tom jsme Vás informovali, nabídli náhradní řešení a objednávku po dohodě zrušili.
Přejeme hezký den,
www.sedime.cz team -
- Paní slibila že se mi ozve zda lze zboží získat dřív než za 9 týdnu...už se ale neozvala
- Nikdo nekomunikuje
- Nabízí k prodeji zboží, které nemá a ani nemůže zajistit. Teprve po mé objednávce stáhl zboží z nabídky.
Reakce obchodu Sedime.cz
neustále aktualizujeme náš sortiment dle pokynů od jednotlivých výrobců. V tomto případě výrobce uváděl zboží jako dostupné, ale v momentě objednávky nám oznámil, že produkt vyřadil z prodeje.
- žádné
- aktivně nekomunikuje
IKEA je lepší
Reakce obchodu Sedime.cz
v pátek 22. května spolu telefonicky řešíme detaily objednávky a v sobotu 23. května přišel tento komentář. Pravděpodobně se tedy jedná o komunikační šum ve vaší firmě. Pokud se Vám líbí nábytek z obchodního domu IKEA, je třeba ho nakupovat v obchodním domě IKEA :-)
sedime.cz team -
- Chce po mně hodnocení, a zatím nic nedodal! Co mám hodnotit? A bez vyplnění "doporučení" nelze pokračovat... Tak když jinak nedáte, nedoporučuji.
Reakce obchodu Sedime.cz
Dobrý den, Heuréka bohužel rozesílá žádosti o hodnocení samostatně bez ohledu na to, zda jsme Vám zboží již doručili anebo ještě ne.
- Nakoupila jsem 2x a ani jednou objednané zboží nedorazilo. Dokonce v neděli ráno mě přepravce v půl sedmé ráno vytáhl z postele s tím, že veze stolek, nicméně zjistili jsme, že neveze nic a tvrdil, že zboží se již nevyrábí.
- Je to hrůza a zboží jsem si nakoupila osobně v jiném obchodě a levněji o 500,-Kč
Nic tam nekupujte...
Reakce obchodu Sedime.cz
Vážená paní Ivo, výrobce nás bohužel neinformuje o zrušení výroby. Rozvoz zboží zajištuje externí dopravce a je na něm, kdy provede rozvoz. Víkendové doručovací termíny jsou obecně velmi pozitivně hodnoceny. Dopravce Vám den předem volal a informoval Vás o brzkém ranním termínu, který jste mu odsouhlasila.
Pokud jste koupila stejný stolek, je pravděpodobné, že to byl jeden z posledních výprodejových kusů – proto ta akční cena. V případě jiného druhu je tato reakce zavádějící.