Komunikace na výbornou, doprava avizovaná v předstihu, vše klaplo dokonale. Dodáno v nejkratší avizované lhůtě. Obchod jednoznačně chválím a doporučuji.

• velmi příjemné jednání

Jsem spokojená

• Vše bylo ok

Jednani a domluva super, doprava dokonala vše křehké zkontroluji pred vámi tak by to melo byt vse svědomitě předano

Reakce obchodu Sedime.cz

děkujeme za Vaši recenzi! Velmi si vážíme toho, že jste si našla čas podělit se o své zkušenosti. Těší nás, že jste spokojená.

S pozdravem,
    Sedíme.cz

Dobrý den , jíž jsem od Vás zakoupil kuchyňskou sestavu včetně pracovních desek a vše dorazilo ve vynikající kvalitě ještě očekávám zásilku dvou skříněk, které jsem se ke kuchyni rozhodl přiobjednat . super a doporučuji

Vse dobre

• Kvalitni skřínka za dobrou cenu. Jednoduchá montáž. Už slouží.
    • Nemám.

Zboží bylo v pořádku a vůbec nic nechybělo.

• Rychlé dodání.

Mohu jen doporučit.

• komunikace, výběr , poměrně rychlé dodání objednávky

jednání s firmou naprosto v pořádku, výborná komunikace

• Jsem Svámí velmi spokojena slušné jednání a dobře doručení doporučuji všem lidem

• velmi dobrá počáteční komunikace, celkem rychlá reakce ve výrobě mé zakázky, dovoz rovněž OK, zboží přišlo dobře balené i zajištěné proti poškození. Se samotným výrobkem jsem zatím spokojen nadmíru, zatím však nemohu posoudit jeho dlouhodobou praktičnost co se týče údržby a pod. Zatím však bez připomínek. Možná snad bych vylepšil návod na sestavení "premium boxů" , který je vytištěn příliš miniaturně, a postrádal jsem v něm češtinu.

vše prošlo bezvadně

Super

• vše dlouho trvá a dodání nakonec ve stejném stavu jako Ikea :-(

Reakce obchodu Sedime.cz

Dobrý den, mrzí nás Vaše negativní recenze. Vámi objednané skříně se dodávají demontované, jak uvádíme na eshopu. Pokud jste očekávala smontované skříně, mohla jste nás kontaktovat. Dodací termín byl prodloužen o Vámi nahlášenou dovolenou.

Sedíme.cz

• Skvělé ceny
    • Super komunikace
    • Skvělá doprava

Druhý nákup a maximální spokojenost
    vřele doporučuji

• Zboží s řidičem zkontrolováno na místě.

Naprostá spokojenost. Po objednání přišlo avizo, že nábytek byl objednán do výroby s přibližným termínem doručení. Po naskladnění zboží, avizo o doručení. Den před doručením další avizo. Co slíbili to splnili.

Vše v pořádku

• Komunikace
    • Flexibilita
    • Rychlost
    • Ochota

Výborná komunikace a flexibilita. Ochota pomoci a vyhovět zákazníkovi