Přihlásit se a přidat recenzi

14 dní čekám na objednávku a nic se neděje,po zavolání a domluvě odeslání čekám další týden a opět se nic neděje.

Bylo to poprvé a celkem v pohodě.

• Obědnal jsem pred 15 dny a nikdo uz se mi ani neozval

• Kvalita,rychlost

• Jak je možný že po měsíci nejste schopný balík doručit
    • Nedoporučuji

• Všechno super
    • Pomala doprava

• zboží skladem má rychlé doručení

V úterý(odpoledne)objednáno a ve čtvrtek dorazilo(Z-box)

• nedovolal jsem se

Reakce obchodu scootshop.cz

Je nám líto, že jste se k nám nedovolal, ale pokud jste volal mimo pracovní dobu tak se k nám nedovoláte.
    Telefon zvedáme od 10:00-17:00.

Slibovali, že mi bude zboží doručeno druhý den, když to stihnu objednat do 12ti hod. Zboží přišlo za 4 dny, už nikdy více!

Reakce obchodu scootshop.cz

Moc se omlouváme za nedodržení doby dodání. Bohužel stěhujeme firmu do jiného města, proto došlo k prodlení... Koukáme, že zboží na vás čeká několik dní v parcelshopu. :)

Zboží bylo psáno, že je skladem, přišlo až po 14 dnech, tudíž pozdě, když to potřebujete k narozeninám.

• spolehlivost
    • rychlost

• Obchod nekomunikuje

Už 6 dnů mám vytvořenou , zaplacenou objednávku. Telefon v pracovní době nikdo nezvedá a na mail se nikdo neozval. Zboží bylo uvedeno jako skladem.

• 10 %

• nic
    • nekorektní jednání

Objednal jsem zboží začátkem prosince. Před Vánoci žádné zboží nedorazilo. Musel jsem zrušit objednávku. Psal jsem několiv emailu na e-shop bez žádné reakce. V lednu jsem dostal informace od přepravní společností, že má dorazit nějaký balíček, kde neseděla cena. Pro prozkoumání se jednalo o zboží z tohoto e-shopu, ale nebylo úplné. Nevím, proč zaslali zboží, když jsem zrušil objednávku již v prosinci. Bral jsem to jako vyřešené. Dnes dorazil email, že jsem zboží nepřebral a že mám zaplatit pokutu. Čekám na odpověď z e-shopu. Kontaktoval jsem také ČOI – českou obchodní inspekci, jak postupovat s problémem. Doporučuji si vybrat jiný e-shop. Tady to zavání podvodným jednáním.

Zboží doručeno pozdě, než bylo slíbeno. Nelze se dovolat na kontaktní telefon.číslo.

• 100 %

Objednala jsem si zboží později před Vánoci, a abych měla jistotu, že mi dorazí včas, zvolila jsem možnost vyzvednutí na prodejně. Zboží jsem si vyzvedla bez problémů a včas, a navíc jsem se vyhnula stresu z doručení. Rychlá a bezproblémová služba, určitě doporučuji.

Do dnešní doby mi zboží nebylo doručeno

Zaplaceno predem a stale nic nedorazilo.

• Rychlost a spolehlivost
    • Nic

• Vždy rychlost

Nyní stále čekáme a zpětná vazba žádná

Měl to být dárek a už je to bůhví jak dlouho a nic nemam hlavně honem hodnoceni