- Žádné mě nenapadají.
- Ozvali se až po čtyřech dnech od objednávky, že zboží které mělo být skladem není!
- Zakoupil jsem lžíci na ytong 150 mm - na fotce je originál lžíce od ytongu (Xella CZ, s.r.o.) - přišel kopiový šunt, šířka 180 mm, takže při použití na 150 mm ytong celý 30 mm teklo vedle - nedá se absolutně použít!!!
Prodávají pod dojmem originálu šunt!!! Nedoporučuji se vůbec zdržovat!!!
- rychlost
- úspora času
doporučuji ostatním
- zboží, které jsem zde objednala jsem nenašla nikde jinde na netu
- adresa doručení se lišila od fakturační adresy a balíček dorazil na fakturační adresu - po domluvě s přepravcem bylo doručeno na dodací adresu.
- Docela výber a rozumné ceny
- Dodací lhůta - nabízejí zboží, které nemají skladem a údajně kvůli dovolené u dodavatele jsem čekal vice než týden. Nakonec ale dodali.
- Nic moc balení - konzole naházené v krabici bez čehokoliv, co by chránilo jejich omlácení a poškrábání - nakonec jsou podřené jak se po cestě o sebe třeli...
Obchod docela ok, neměli co slibovali skladem, tak jsem čekal více než týden, ale alespoň komunikoval. Jen balení nic moc - konzole k regálům naházení v krabici bez jakéhokoliv dalšího balení - tím se o sebe při přepravě třely a odřeli se... Na reklamaci u PPL to není, protože bylo špatně zabalené, ale řešit to dál nebudu, nemám na to čas.
Zakoupený světelný meč fungoval asi 10 vteřin. Vadná dioda, zrezivělé drátky uvnitř. Vracet zboží nebudu, protože tím nehodlám ztrácet čas, ale již nic si v tomto obchodě nekoupím.
Reakce obchodu SAVERMAN
prodáváme zboží, které je pouze z oficiálních distribucí a schválené pro užívání. Přesto nás těší, že jste ocenil rychlost vyřízení objednávky a komunikaci obchodu.
Vše ještě prověříme a pokud bychom zjistili, že se nejedná o ojedinělý případ u této hračky, nebudeme ji již nadále nabízet.
hezký den přeje Saverman -
- velký výběr leštěnek a čističů Alex
- Dobrá komunikace, zboží přišlo včas a v pořádku.
- rychlost a cena
- sortiment
kladný
Nabízí to, co potřebuji. Výborně informují o vyřízení objednávky. Doporučuji.
- Spolehlivost.
- Nevím.
Doporučuji.
korková zátka na 5l demižon, který jsem zde koupil také, nepasuje, stejně tak na 10l demižon a za další demižon není ten dle obrázku a nálevka nevleze do hrdla 5l demižonu-nikde nebylo psané, že je to od 10l nahoru...
- levné kvalitní
- nevím
- Výhodné ceny u vybraného zboží.
Doporučuji ostatním.
- Velmi vstřícný přístup pracovnic v kanceláři, kdy zařídily, že skladem mimo objekt špatně vyskladněné zboží bylo urychleně vyměněno za správné a dokonce mi jen jedna z pracovnic přivezla až domů. Proto nebudu váhat zde nakoupit znovu.
- Nepozornost při expedici správného zboží, i když chápu, chyba se stát může.
Velmi solidní jednání, proto doporučuji.
- Opravdu nízké ceny (především u drogistického zboží) a široký sortiment.
- Osobní odběr je poněkud komplikovaný. (doprava), ale zboží je bezproblémově možno doručit PPL.
Když jsem hledal veliký hrnec (30litrů),který se opravdu dost těžko shání. Nejlepší cenu a dostatečnou nabídku jsem našel právě na Savermanu.
- Zboží, které mělo být podle stránek skladem,nebylo skladem!!! Dorazilo až po týdnu od objednání...
Pokud nechcete čekat na dodání, nakupte jinde.
- široký sortiment
- dobré ceny
- dostupnost v Praze
- nevím
- Super byla ta žena ve skladu - velmi sympatická :)
- Osobní odběr trošku strašidelný - sklad působil neuklizeně.
Super eshop.
Spokojena vřele doporučuji.