Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

• dobré ceny
    • nedostatek komunikace; zpoždění dodávky;

Dřive jsem nakupovala bez problemu, proto jsem znovu objednala. Objednavka udelalna pred 20ti dny, okamzite zaplacena, zbozi nikde, na e-mail ani telefon nereaguji. Jsem zvedava jak to dopadne.

od objednávky uplynul více jak měsíc ,objednávku mám zaplacenou, ale obchod nereaguje na email ani telefon

• jediné plus je, že vrátili peníze po stornu objednávky
    • provozovatel je v insolvenci
    • zmatečná komunikace
    • mají velký nepořádek ve vztazích s dodavateli
    • nejsou schopni zjistit, kde je vaše objednávka

V předchozích letech jsem u nich bezproblémově nakoupila. Letos (2024) se něco pokazilo a skončili v insolvenci. Stále provozují e-shop a nabízejí slevy, přestože mají ve všem zmatek a nevědí, kdy (a jestli vůbec) vám zboží dodají. Musela jsem svou objednávku dvakrát urgovat e-mailem - není možné se jim dovolat na zákaznickou linku. Lhali mi, že už objednávku ten den expedují; na opakovaný dotaz za dva dny sdělili, že vlastně neví, kdy mi zboží přijde.
    Přestože jsem objednávku raději zrušila a dostala od nich potvrzení storna (a vrátili mi peníze - to je asi jediné pozitivum), náhle mi zboží po víkendu poslali. Po těchto nemilých zkušenostech jsem si zboží mezitím sehnala jinde a jejich zásilku nepřevzala. Doufám, že se jim aspoň v pořádku vrátí, když mají ve všem takový zmatek - nerada bych pokračovala v těchto peripetiích. Krajně nedoporučuji si u Sanasportu cokoli objednávat. Konkurence mají na trhu dost, určitě si každý vybere.

• Zadna

Proklamuji něco co nejsou schopni dodat včas, nekomunikace. Po mém dotazů po 14 dnech mi odpověděli, že mají problém s dodavatelem...spíše má dodavatel problem se Sanasportem...

Obchod v žádném případě nedoporučuji, nejen, že mi nedodali objednané zboží, ale stále mi ještě nevrátili peníze. Jsem opravdu nespokojená! Nejdřív jsem čekala na boty a až po mém dotazu, kdy budou doručeny, mi bylo stroze odpovězeno, že neví kdy a ani jestli vůbec, bylo mi nabídnuto storno objednávky, ale na peníze zpět mám čekat 14 dní... A ty samé boty dále nabízí na eshopu...

Zboží objednáno a zaplaceno před několika týdny, ale dodnes nedorazilo.

• uz je to 10 dni a zadna zorava od 9.9. se neobjevila

Obchod si nechá zaplatit objednávku předem s termínem dodání 7-10 pracovních dni a pokud bych se sama 14. pracovní den neozvala, tak by se nikdo neobtěžoval mě informovat, že nejsou schopni říct, kdy dodávku doručí. Již nikdy více.

• Firma je v insolvenci, ale e shop pořád funguje. Dávejte si pozor!

Zboží asi nedoručí nikdy. V pátek mělo být odesláno a dnes už je problém s dodavatelem. Na telefonní číslo se nedá dovolat. Za mě je obchod velký podvod. Dnes jsem zažádala o zrušení objednávky a budu se modlit, aby mi vrátili peníze.

• obchod nekomunikuje, měsíc se nic neděje

• Několikrát jsem zkoušela volat a psát , ale bez odezvy.

Vždycky zapomenu, jak hroznej obchod to je. Pokaždý problém s dodáním zboží.

• Zvolil jsem platbu na dobírku, takže jsem nic neutratil, když objednávka ani po měsíci nebyla doručena
    • Pokud opravdu nějakou věc, třeba boty na běhání, potřebujete, musíte nakoupit v jiném obchodě

• Zboží ani po 2 týdnech nedotazilo. Komunikace ze strany obchodu žádná,na emaily nereagují,není možné se tam dovolat. V obchodě jsem nakupovala již dříve, komunikace nikdy nebyla silná stránka,ale toto je velké zklamání.

• nekomunikují
    • nezvedají telefony
    • neodesílají zásilky
    • nedodržují lhůtu doručení zásilky
    • neodpovídají na emaily
    • nevracejí peníze

Navzdory kladným referencím mám podezření na podvodné jednání.
    Objednal jsem boty, obratem zaplatil a ačkoli byla doba dodání 5 dní, ani po cca měsíci nemám zboží. Navíc bez jakékoli zprávy.
    Na zaslané e-maily nikdo nereaguje, telefon opakovaně hlásí, že se ozvou zpět, ale spojit se nelze. Doufám, že jsou jen tak špatní v komunikaci, ale peníze že vrátí..
    Velká škoda

• Zboží nedorazilo, odpověděli pouze na jeden e-mail. Žádost o storno a vracení peněz bez odpovědi. Telefon nikdo nezvedá a rozhodně zpět nevolali, tak jak tvrdí automat. Nakupovala jsem zde opakovaně, proto mě toto chování opravdu mrzí!!!! Absolutně neprofesionální!

Nedoporučuji!

Zboží od dodavatele nedodali ani po avizovaných 7-10 dnech. Bez zaslání informace. Je to už podruhé, co jsem uhradil dopředu a doručení mešká.