• Žádný
    • při objednání v dopoledních hodinách v úterý mi teprve v pátek v 18 poslali balíček z prodejny!!

Už nikdy, objednávku jsem potřebovala co nejdříve doma a až po týdnu mi přišla. Kdyby to poslali v ten den tak bych ji během 1 dne obdržela. jiný objednávky mi přišli hned na druhy den i když jsem je objednala kolem 15 hodiny

Hezký den přeji,

Vaši objdnávku jsme důkladně prověřili a také jsme Vás informovali, že zboží, které jste si objednali, je na objednávku s doručením 2-5 dní, co jste viděli přímo při objednávaní.

Do budoucna zapracujeme na našem servisu

Vanessa, zákaznický servis ERING s.r.o. │ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk

Obchod uváděl u nabízeného produktu expedici do 24 hodin… po týdnu nečinnosti a bez informací jsem objednávku zrušil.

Hezký den přeji,

Vaši objednávku jsme důkladně prověřili a také jsme Vás informovali, že zboží, které jste si objednali, je na objednávku s doručením 2-5 dní, co jste viděli přímo při objendnávaní.

Vanessa, zákaznický servis ERING s.r.o.│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk

• Autosortiment

Žádná odezva o zdržení zboží je to více jak 5 dnů
    Nespolehlivost ohledně zákazníka!!!!

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Kolegové se Vás pokoušeli kontaktovat ohledně Vaší objednávky a byl Vám odeslán také mail, že se Vás pokoušíme kontaktovat, abychom vyřešili co nejdříve danou situaci s Vaší objednávkou.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

• Dotazník spokojenosti s produktem přišel dříve, než samotný produkt

Hezký den přeji,

Děkujeme za vaši objednávku. Za pochybení přepravce se Vám hluboce omlouváme. Zásilka byla co nejdříve do přepravy ještě v den objednání.
    Pro naše zákazníky uděláme maximum, aby bylo vše v pořádku s objednávkou.

Cením si vaší zpětné vazby a jsme za ni velmi rádi :)

Ingrid, zákaznický servis ERING s.r.o.
    704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

• Píšou, že zboží je skladem, ale není.

Produkt jsem objednala a zaplatila. Za dva dny jsem měla zmeškaný hovor a poté mi přišel mail, že moje objednávka je připravena a že mám zavolat zpět. Při hovoru mi bylo řečeno že produkt není skladem (bylo psáno, že skladem je i poté, co mi zrušili objednávku) a že může být skladem možná i za několik měsíců. Nechala jsem si tedy vrátit peníze. Jsem ale zklamaná protože to měl být dárek k Vánocům a celé to byl jen ztracený čas.

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Daná situace nás velmi mrzí, protože nás náš dodavatel informoval, že produkt, který jste si objednali není momentálně skladem a očekáváme naskladnění, neboli přesný termín neumíme garantovat.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

10 Dnů od objednávky a balík stále nikde, po objednávce vám přijde do e-mailu zpráva ve které je tisíc zbytečných vět, takže člověk stráví 10 minut čtením jenom aby našel to, co hledá..Když už vám teda přijde email ohledně toho, že balík odeslali, tak musíte zase přečíst tisíc zbytečných vět aby jste našli číslo vašeho balíku pro ppl.. Další balík už neplánuju objednávat, recenze jsem nikdy nepsal, ale jelikož objednávka byla jako dárek pro někoho, tak dam zpětnou vazbu.

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Zboží, které jste si objednali je na objednávku 2-5 pracovních dnů, proto se Vaše objednávka vyexpedovala po doručení daného produktu k nám na sklad.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

Objednal jsem v pondeli a doruceno v pátek. Nevim, kdy to odeslali, ale vsadil bych se, ze v utery urcite ne

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Vaše objednávka byla vytvořena 23.9. Následně byla zpracována a odeslána 24.9.
    Doručení trvá 1-2 pracovních dnů.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

14.09.2024. - 23.09.2024. Zatím nic. Čekam a nic.

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Vaše objednávka byla vytvořena 14.9. a zpracována v pondělí t.j. 16.9.
    Odeslána od nás byla 19.9. Doručení trvá 1-2 následujících pracovních dnů.

• nedodrzen termin dodani

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Vaši objednávku jste si vytvořili 12.9. kde jste měli produkty, které nejsou skladem a doručení od našeho dodavatele trvá 2-5 pracovních dní k nám. Vaši objednávku jsme Vám odeslali ve stanoveném termínu.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

• Nejspíše přemrzlé spreje, které nefungují a nestříkají bílou vazelínu tak, jak jsme zvyklí od firmy MOTIP. Dále se nehovoří o přenesené daňové povinnosti. Je dovoz ze Slovenska.

Neobjednávat !!!!!!!!!!!!! Už nikdy si u vás nic nebjednám a to samé doporučuji všem!!!

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Umíte nás prosím kontaktovat mailem, abychom prověřili danou situaci s Vaší objednávkou. Určitě nechceme nikoho zavádět, proto nás neváhejte kontaktovat, abychom to vyřešili k Vaší spokojenosti.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

Objednal jsem zboží a zaplatil online. Za pár hodin volal pán, že se omlouvá, že objednávka dorazí o pár hodin později. Za pár hodin znovu volal pán, že se znovu omlouvá, ale že objednávku mi za zaplacenou cenu nedoručí a dotázal se, zda budu akceptovat vyšší cenu, nebo zda chci vrátit peníze. Řekl jsem, že chci vrátit peníze. Je to měsíc a nepřišla žádná zpráva a ani peníze. Pozor! Obchod rozhodně nedoporučuji!

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

jakmile jste si vytvořili objednávku Vás kolega kontaktoval, že nám bohužel vypadl systém a daná cena produtku je jiná jestli si to přejete poslat nebo ne. Vaše odpověď byla stornování objednávky, kde Vám do 14 dnů byly vráceny peníze.

• Velký zmatek v objednávce
    • Výmluva poškození zboží dopravcem
    • Kdybych se neptal, není ani zboží ani peníze
    • Žádné prvotní informace o odeslání zásilky

Po odeslání objednávky a platby, žádná informace o odeslání zásilky- po týdnu, kdy jsem psal jak to vypadá, tak jsem dostal e-mail, že zboží poškodil a následně vrátil dopravce (PPL) - žádné číslo ke sledování nic, takže bude nová objednávka... Po dalších 3-5 dnech jsem se ptal znovu, co se děje? Odpověď že zboží je již zabaleno a čeká se na dopravce - zasláno sledovací číslo - ten den vytvořeno # ten den objednaná přeprava. Doručení pak bylo téměř na druhý den. Kdybych se nezeptal tak zboží nikde, peníze nikde... Velká neschopnost od obchodu.

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Ve Vaší objednávce jste měli produkt, který je na objednávku a doručení trvá 2-5 pracovních dní k nám.
    Jakmile jsme zjistili, že Vaše objednávka byla poškozena jsme Vám obratem zaslali novou.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

Sklep oferuje na sprzedaż towar którego nie ma. Czekam już tydzień na zwrot pieniędzy.

Reakce obchodu Runder.cz

Děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Vaši objednávku jste si vytvořili 5.9., kde jste si objednal produkt, který je na objednávku a doručení trvá 2-5 pracovních dní. Po dohodě s naším kolegou jste celou objednávku následující den stornovali.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

„Zatím mi přišly jen přiblblé, rádoby vtipné e-maily plné samochvály o doručení a odeslání. Zboží zatím nikde.“

Komunikace hrozná. Není co dodat!

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Kolegové se snaží vyhovět všem požadavkům našich zákazníků, aby byli spokojeni.

Navod neni

Reakce obchodu Runder.cz

Děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Velmi nás mrzí daná situace. Určitě nás neváhejte kontaktovat mailem, abychom vyřešili situaci s nedodaným návodem.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

Na objednávku čekací doba hrozná, a po týdnu mi bylo řečenou že již produkt bohužel nemají, ale na stránkách napsáno skládem..

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Jak máme uvedeno i na stránce doba dodání produktu je od 2-5 pracovních dnů protože produkt je na objednávku. Okamžitě když jsme se dozvěděli, že to nebudeme umět splnit, jsme vás kontaktovali z důvodu zdržení dodavatelem. Je nám to líto ale je-li zboží na externím skladu mohou se vyskytnout takové situace které neumíme ovlivnit i když bychom chtěli.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

• prodávají startovácí baterie a neví podstatné informace. Těžko z nich dostat c
    • český návod. Obchod je ze Slovenska.

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Naše podpora je na vysoké úrovni co se týká poradenství a dovolíme si tvrdit, že v tomto jsme nastavili vysokou úroveň. Je mi upřímně líto že nemáte takový pocit. Budeme rádi pokud nás ještě jednou kontaktujete, abychom vás přesvědčili o opaku. Návody také nejsou nejmenší problém.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

Koberec je malý a nesedí na transportérů

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

Prosím kontaktujte náš zákaznický servis, abychom si ověřili, zda máte objednaný správný produkt. Produkt umíte vrátit, vyměnit s tím problém není a rádi vám s tím pomůžeme.

704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz

• Jiný obal než je obvyklé a na uvedeném obrázku. Označení sic souhlasí, tak snad se nic nestane s motorem.

Vyřízení objednávky bylo rychlé.

děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.

U produktu máme uvedeno že produkt byl inovován a je tam i nová fotografie produktu. Přesně ten produkt vám také byl doručen.

Jelikož výrobce měnil pouze obal ale produkt je stále stejný je to všechno v absolutním řádu :)