- Dodali baterii bez elektrolitu a nikde se o tom ani nezmínili.
- Již sedmý den čekám a zatím nevím nic o tom, zda bylo zboží odesláno. Pouze jsem dostal e-mail o tom, že jsem zaplatil
Podle mého názoru dlouhá dodací doba a žádná zpráva o stavu objednávky.
Rychlé vyřízení objednávky.
Hezký den přeji Jarka,
děkujeme, že jste se rozhodli pro nákup právě u nás a našli si čas na ohodnocení.
Pokud jste s Vaším nákupem byli spokojeni, podpořte nás v anketě ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKUCZ
Děkujeme za Váš hlas! :)
Velmi jste nás potěšili. Snažíme se reagovat co nejrychleji, abychom Vám poskytli dostatek informací a v případě potřeby pomohli, poradili. Záleží nám na rychlém vyřízení a kvalitním doručení každé objednávky.
0901 712 712│ [email protected]│ www.runder.cz -
- Konzultace vhodnosti zakoupeného zboží dle VIN.
Hezký den přejeme MT,
- Velmi rychlé odeslání
Děkujeme za Váš hlas! :)
Velice si vážíme Vaší spokojenosti a budeme se velmi těšit z Vašeho dalšího nákupu.
- Komunikace na výbornou
- Dodání opravdu rychle
Hezký den přeji JMJ,
Jsme rádi, že jste se rozhodli nakupovat právě u nás a našli si čas na ohodnocení.
Děkujeme za Váš hlas! :)
Na našem eshopu se snažíme vybudovat silný vztah se zákazníky a poskytnout jim pozitivní zážitek z nakupování.
- Rychlé vyřízení
- Zboží je v pořádku a odpovídá požadavkům
- Vtipná komunikace že strany obchodu
Celkově jsem velmi spokojen.
Hezký den přeji Honzek,
- Kvalita zboží
- Příjemný a správný servis
Hezký den přejeme,
Rychlost odeslání, spolehlivost
Hezký den přejeme Martin,
Pokud jste s Vaším nákupem byli spokojeni p. Martin, podpořte nás v anketě ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKUCZ
- Rychlost doručení
- Objednáno větší množství zboží, vše v řádném počtu a v pořádku dorazilo
- Komunikace
Hezký den přeji davepuschkin,
Pokud jste s Vaším nákupem byli spokojeni p.davepuschkin, podpořte nás v anketě ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKUCZ
0901 712 712│ [email protected]│ www.runder.cz -
- rychlost dodání, komunikace a dobrá cena
Hezký den přeji Libor,
Děkujeme za Váš hlas! :)
Těší nás spokojenost našich zákazníků. Věříme, že se v budoucnu rozhodnete pro opětovný nákup.
704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz -
- Vcelku rychlé dodání. Je však asi lepší na dobírku. Při platbě předem se čeká až peníze dorazí na účet a je to pak o den delší dodání.
- Při dodání byla baterie potecena kyselinou. Špatná manipulace přepravcem pravděpodobně. I když je tam na zásilce jasné psáno neklopit.
Hezký den přejeme Rolo,
Děkujeme za Váš hlas! :)
Snažíme se ze všech sil našich zákazníků poradit a pomoci. A po vytvoření objednávku urgentně odeslat, ať je to zboží, co nejdříve u Vás doma :) Za nepříjemnosti způsobené přepravou se Vám hluboce omlouváme.
- Značka Sheron
- Propagace kapaliny do - 30 objednáno do - 30 ve faktuře napsáno - 30 a posláno - 20..? To mi přijde jako v celku poděl na zákazníka
Hezký den přeji Misssa,
děkujeme, že jste si nás vybrali pro váš nákup a našli čas na ohodnocení.
Pokud jste obdrželi jiný produkt, než jste si objednali je třeba nám nahlásit reklamaci do emailu a situace bude vyřešena k Vaší spokojenosti. Bohužel od Vás neevidujeme žádný email.
- Rychlé,levné - super obchod
100% doporučuji Vsem
Hezký den přeji Hybrš,
Pokud jste s Vaším nákupem byli spokojeni Hybrš, podpořte nás v anketě ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKUCZ
- Rychle dodání zboží
Děkujeme za Váš hlas! :)
Na našem eshopu se snažíme neustále zlepšovat a přizpůsobovat se požadavkům trhu, abychom zabezpečili maximální spokojenost každého zákazníka, který k nám zavítá.
Děkujeme za Váš nákup.
- Rychlé odeslání
- Komunikace
- Profesionální zpracování
0901 712 712│ [email protected]│ www.runder.cz -
- Vše proběhlo v pořádku.
Hezký den přeji Tomáš,
Pokud jste s Vaším nákupem byli spokojeni Tomáš, podpořte nás v anketě ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKUCZ
- Ceny
- Rychlost dodání
- Široký sortiment
Hezký den přejeme Libor,
Pokud jste s Vaším nákupem byli spokojeni Libor, podpořte nás v anketě ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKUCZ
- Slevy
Plná spokojenost.
Děkujeme za Váš hlas! :)
Expedujeme co nejrychleji k vám domů za ty nejlepší ceny.
704 297 297│ [email protected] │ www.runder.cz