• Nejsou návody v českem jazyce

• Po týdnu výrobek přestal fungovat
    • Po týdnu výrobek přestal fungovat neustále ucpaný po rozebrání a opětovném složení propustí pár bublin a opět ucpaný výrobek naprosto k ničemu

Jinak mám s obchodem až na tento poslední nákup zkušenosti dobré

• Včasné dodání
    • Poškozené zboží

Po rozbalení nepoškozené krabice byly téměř všechny desky poškozené, otlučené v rozích i na hranách, jedna byla dokonce i opravena štětečkem barvou. Madlo bylo otlučené, jedna nožička prasklá. Máme podezření, že se jednalo o reklamované znovu poslané zboží.

• pěkné rostlinky
    • rychlé doručení
    • doprava nad 500 Kč zdarma do boxu
    • s rostlinkami mi přišel nechtěný bonus- chobotnatka rybí :-(
    • Po komunikaci e-mailem, jsem byl odkázán na jejich automatickou předepsanou reklamaci, kde nic takového není jako možnost, samozřejmě. Takže se tam motáš v kruhu dotazu co je špatně, ale ten tvůj problem nevyřešíš. Prostě mě odpálkovali a neřešili to se mnou osobně-naživo, telefonicky, nebo přes e-mail ...
    • později jsem se dozvěděl, že nejsem jediný případ zamořených rostlinek parazitem.

Poslední informace byla, že zbozi prevzala balikovna. Od te doby nemám žádné informace.

Zbozi dorazilo poskozene ze skladu. Probíha reklamace. Uprednostnila bych osobní komunikaci a ne zaznamnik,který vam zdelí ,ze vše musíte vyřidit přez imejl.

nedoporučuji, akvárium přišlo rozbité na kousky, střepy prořezaly písek,který byl všude v krabici, akvárium špatně zabaleno-nechápu jak někdo mohl volně vložit do akvária několika kilový balíček písku, který pak volně lítal a rozbil tak zajisté stěnu akvária

Zboží nedoručeno ani po 19 dnech od objednání. Odpovědi z podpory jsou jednak pomalé a jednak neřeknou nic jen "prověřujeme". Objednávku jsem chtěl zrušit tak nejde ani to prý "musíme počkat na potvrzení, že se to opravdu ztratilo" (už asi týden).

• Nedodržují termín dodání. První objednávka byla zrušena, něco jim nepřišlo prý od dodavatele. Hned na to jsem udělala objednávku novou, na věci, které měli byt všechny skladem. V den expedice opět psali, že něco nemají. Přesto že jsem psala ať to odešlou bez toho, že je to dárek pro syna k narozeninám a nutně to potřebuji, zatím nic nepřišlo. Už to všechno trvá skoro 14 dní.

Vůbec nedodržují termín dodání.

• na některé věci slušné ceny
    • rychlost dodání
    • převážná většina zboží skladem
    • balení balíků opravdu není silnou stránkou obchodu
    • po rozbalení vše vypadalo, jako by to bylo hodinu v pračce
    • pytel se substrátem roztrhaný a rozsypaný po celé krabici v substrátu samozřejmě byly různě zahrabané další věci z objednávky
    • divím se že akvárium dorazilo v jednom kuse
    • takže uvádět na stránkách že máte odzkoušený systém balení, aby vše dorazilo v pořádku je opravdu více než nadsazené

Pokud by obchod vylepšil balení zboží a nevypadalo to tak jak jsem zmínil v hodnocení. Potom není důvod zde nenakupovat, výrobky jsou slušné a za rozumné ceny.

• Široký výběr a dobré ceny
    • Opakované problémy s objednávkami
    • Paní na infolince příjemná jako osina v p.
    • Jednou objednávka zaseknutá, jednou dodaná 2x
    • Přesunuta výdejna z Opavy po povodni
    • Dlouhé dodání, přestože bylo vše skladem

První objednávka zdržena o několik dní, a ani by nebyla vykrytá, kdybych nezavolal co s ní je. Druhá objednávka dodána dvakrát. Amatérismus. Objednejte raději u Rataje.

• Příšerná komunikace s e-shopem. Pomalí a neschopní operátoři

Objednával jsem v pondělí nádrž a stolek, v úterý doplňoval objednávku podle instrukcí. Bylo mi sděleno, že doplněk objednávky je moc velký a mám vytvořit novou objednávku. Stalo se, avšak slibované naskladnění jedné z položek neproběhlo. První objednávka byla údajně odeslaná v pátek. Dneska, po týdnu mailování s lidma, co si přečtou jen první polovinu zprávy, nemám ještě nic. Utratil sem na invitalu asi 11 tisíc. A bylo to naposledy, co sem u nich nakupoval.

Výrobek dodali vadný, jiných rozměrů, sklo rozbité.
    Nekomunikují a k reklamaci se již týden nevyjádřili. Dovolat se dá stěží, otráveně odpoví ať napíšete email.

Po předchozích nákupech, které vždy proběhly v pořádku jsem si objednal akvarijní set 40 Ls biofiltrem. K rozhodnutí zvolit tento e-shop přispělo především to, že na svých stránkách ujišťují zákazníky, že v případě, že přijde set poškozený, tak po zaslání fotek obratem zašlou jiný, v rámci "Garance bezproblémového dodání". Obrovské zklamání, set přišel poškozený dopravcem, ještě týž den jsem odeslal fotky a vyplnil reklamační formulář a ani 6. den i po telefonické urgenci žádná reakce na mail, žádný telefonický hovor. Takhle jsem si skutečně službu "Garance bezproblémového dodání" a "obratem zašleme jiný" nepředstavoval.

• Zboží přišlo rozbité. Respektive akvárium přišlo rozbite
    • Obchod ani po typdnu nereaguje.
    • Nejde akvárium přivést a vyměnit za nový kus. Musím čekat na reklamaci.
    • Akvárium bylo rozhodně poničené již ve skladu protože horní krabice je z přepravy neporušená a vnitřní krabice byla rozbitá.
    • Znovu bych po této zkušenosti nenakoupila

Objednáno s předstihem aby jsme stihli synovi na vánoce založit akvárium. Bohužel né vinou dopravce je akva rozbité a obchod na reklamaci nereaguje, je to již týden a já mam doma rozbité akvárium. Nekomunikující obchod a nelze ani do skladu přivest a nechat vymnit za nový kus. Což je velká nevýhoda.
    Znovu nenakoupim

Objednal jsem si Odkalovač 82 cm s nabíječkou a poslali mi Odkalovač 52 cm bez nabíječky (52 cm je délka ponoření trubice). Po založení reklamace mi bylo sděleno, že jsem si objednal Odkalovač 82 cm bez nabíječky, s odkazem na reklamační formulář - vrácení zboží. Když jsem na toto reagoval a zaslal kopii objednávky přes Heuréku kde je uvedeno že jsem si objednal Odkalovač 82 cm s nabíječkou, tak se nikdo již neozval a v jejich systému jsem zjistil, že reklamace je již uzavřena. Zakoupení zboží radši věnuji kamarádovi s malým akváriem, než někam posílat.

• Špatné odesílání

Obchod měl dodat balík na datum které se ukázalo na webových stránkách a což se bohužel nestalo i jejich komunikace je hodně pochybná....

zboží zaplaceno,ale dodáno jiné a stále čekám na výměnu

V tomto obchodu objednávám již několik let a vždy jsem byla velmi spokojená, ale tentokrát mě velice zklamali, a to absolutním selháním komunikace. To, že neexpedovali tak, jak uvedli v emailu bych pochopila, ale že se ani neobtěžovali mě kontaktovat, že došlo k nějaké změně. K doručení zásilky došlo se čtyřdenním zpožděním a polovina rostlinek nepřežila.

Reakce obchodu Invital Rostlinna-akvaria.cz

mrzí nás zpoždění doručení zásilky o 2 pracovní dny, ale jak se můžete přesvědčit i ve sledování zásilky, které máte k dispozici, tak zpoždění zavinil přepravce DPD a nikoliv náš obchod. Rozumím, že je to nemilá situace a rostliny Vám zašleme nové, případně Vám vrátíme peníze, ale bohužel nedokážeme ovlivnit služby externí přepravní služby.

INVITAL

• rychlost doručení
    • Rostliny dorazili v katastrofalním stavu.....nahnilé kořeny,malé množství,prostě hrůza!

snad to byl je vyjímečný případ , ale jelikož jsem bral 3 druhy rostlin a každá stála za prd tak se obávám že to náhoda nebyla

Reakce obchodu Invital Rostlinna-akvaria.cz

pravděpodobně se jedná o omyl a hodnotíte jiný obchod, Vaše objednávka neobsahovala žádnou rostlinu, pouze produkty Seachem Stability 100 ml a ESHa Hexamita 20 ml.
    Ani ve Vaší předchozí objednávce se nenacházely 3 druhy rostlin.

INVITAL