• Hezký web

Rychlé doručení hned druhý den

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za 100% hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě i s rychlostí vyřízení objednávky spokojený a budeme se těšit na další spolupráci.

Přeji příjemný den, Honza - Revilo auto

Rychlé vyřízení za tři dny byl doma

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za 100% hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě i s rychlostí dodání podvozku spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

• Rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den Luboši,

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě i s rychlostí vyřízení objednávky spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

• Výběr zboží skladem
    • Dodání druhý den

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

• rychlost vyřízení objednávky
    • komunikace

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za parádní hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

Přeji příjemný den, Ondra - Revilo auto

• Široká nabídka sortimentu, ochotný a vstřícný personál. Okamžité vyřízení objednávky.

Všem můžu tento obchod vřele doporučit. Vynikající služby, široká nabídka sortimentu a zkušený a ochotný personál.

Dobrý den Aleši,

děkujeme za vynikající hodnocení, těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě a s našimi službami spokojený. Ve vašem případě si ho ceníme ještě více a jsme rádi, že i přes problémy se zásilkou jste nám zachoval přízeň a budeme se těšit na budoucí spolupráci.

Přeji příjemný den, Tadeáš - Revilo auto

• rychlé odeslání i dodání
    • dobrá cena nárazníku
    • nárazník nesedí úplně 100%, ale na aftermarket dobrý

Dobrý den Barboro,

děkujeme za 100% hodnocení. Těší nás, že jste byla s nákupem v našem obchodě i s rychlostí dodání a cenou spokojená a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

• Dodání hned druhý den
    • Vyborna komunikace
    • Velký výběr zboží

Dobrý večer Honzo,

děkujeme perfektní hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě i s rychlostí dodání a naší komunikací spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

Přeji příjemný večer, Ondra - Revilo auto

• Rychlost obchodu

Dobrý den Karle,

děkujeme za 100% hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodu i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

• Rozumné ceny
    • Ochotně poradí
    • Rychlé doručení
    • Široký sortiment

Dobrý den Jirko,

děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodu i s rychlostí dodání a poradenstvím spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte v budoucnu při dalším nákupu.

Přeji příjemný den, Tadeáš - Revilo auto

• Přehledný obchod a velký výběr
    • dodání druhý den

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodu i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

• Spolehlivost
    • Komunikace

Dobrý den Matouši,

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že jste byl s rychlostí dodání i komunikací v našem obchodu spokojený a budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

Přeji příjemné odpoledne, Oliver - Revilo auto

• rychlost a i dobře poradí

nic

Dobrý večer Václave,

děkujeme za parádní hodnocení. Těší nás, že jste byl s nákupem i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod obrátíte i v budoucnu.

Přeji příjemný večer, Honza- Revilo auto

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Snadný výběr a přehledné stránky

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za bezvadné hodnocení. Těší nás, že jste byl s výběrem i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod obrátíte i v budoucnu.

• Velký výběr a rychlost

Brzy objednám znovu

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za 100% hodnocení a doporučení. Těší nás, že jste byl s výběrem i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod v budoucnu opět obrátíte.

• Velmi rychlé odeslání zboží
    • příjemná komunikace

Dobrý den Romane,

děkujeme za milé hodnocení. Těší nás, že jste byl s komunikací kolegů i s rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod obrátíte i v budoucnu.

Přeji příjemné odpoledne, Tadeáš - Revilo auto

• Pomoc s výběrem po telefonu
    • Dodání do 24 hod

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za 100% hodnocení. Těší nás, že jste byl s jednáním kolegů i rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod v budoucnu opět obrátíte.

Přeji příjemný den, Oliver - Revilo auto

• příjemné jednání
    • rychlé doručení

Dobrý večer,

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že jste byl s naším jednáním i rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod v budoucnu opět obrátíte.

Přeji příjemný večer, Ondra - Revilo auto

• Ochotně poradí
    • Rychlost dodání

Spokojenost jako vždy.

Reakce obchodu Reviloshop

děkujeme za perfektní hodnocení. Těší nás, že jste byl s naším jednáním i rychlostí dodání spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod v budoucnu opět obrátíte.

Přeji příjemné odpoledne, Oliver - Revilo auto