- Dotazování jsem se na podrobnější parametry ke zboží, dotaz býk zodpovězen do druhého dne.
- Je to už 7 dní od zaplacené a potvrzené objednávky,která měla být skladem, od té doby žádná reakce ani informace o stavu objednávky, a to ani po mé urgenci-dotazu na stav objednávky. Nemám peníze ani zboží, ani se nikdo neobtěžoval dát jakoukoliv informaci....Zatím se mi to jinde nestalo...
Vážená zákaznice,
Vámi objednané zboží je skutečně skladem, ale pouze v počtu jednoho kusu. O naskladňování dalších kusů jste byla neprodleně informována e-mailem už v den objednávky. Pro bližší informace jste měla možnost využít naší zákaznické telefonní linky. O naskladnění a expedici Vás budeme informovat pomocí SMS a e-mailu. Pokud se obáváte o těch 2 982,-Kč, můžeme Vám je zaslat zpět a přepnout objednávku na platbu dobírkou. Tato služba je zdarma.
S pozdravem a přání klidnějších dnů za Ráj svítidel,
Martin Fajman -
Čekám 3 týden na blbou žárovku do trouby.?
Dobrý den, Vážený zákazníku,
ano, s těmito žárovkami je v současné době problém. Výrobce podcenil výrobu a nemá je nikdo. Objednávka byla učiněna 8.10. 24 dnes je to tedy 10.den. Mrzí mě to, ale běžnými žárovkami ji nahradit nelze. Nezbývá tedy než čekat nebo objednávku stornovat. Omlouváme se za komplikace.
- dodávka se zpozdila
Dobrý den, Vážený zákazníku,
ano, bohužel, někdy se stane, že ke zpoždění zásilky dojde. Hlavně pokud se do toho termínu přimotají svátky u nás nebo v zahraničí, jsem ráda, že jsme to vyřešili záměnou, kterou jsme měli skladem a světlo Vám došlo dříve, než by dorazilo původně objednané. Omlouváme se za komplikace
Tým Ráje svítidel -
Zboží zatím vubec nedorazilo, ani žádná komunikace, zda je na skladě nebo vůbec není.
Dobrý den, Vážená zákaznice,
při objednávání zboží vidíte skladovou dostupnost u světla, Vámi objednané světlo je z Řecka, proto je tam dodání delší. Bohužel se tam nyní perou s dopravou více než jindy. Omlouváme se za za zdržení a komplikace. Světla jsou na cestě, tento týden Vám budou expedována.
Tým Ráje svítidel -
Nevím, jak ostatní zákazníci, ale lustr kupuji v okamžiku, kdy jej nutně potřebuji. V mém případě dosvítil předchozí led lustr s nevyměnitelnými žárovkami. Akceptovala jsem, že u mnou vybraného osvětlení byla doba dodání 3 - 5 dnů. Pomíjím, že u výrobku není zmínka, zda se jedná o kalendářní, či pracovní dny. Sedmý kalendářní den mi přišla sms, že následující den bude má objednávka odeslána a zboží tudíž dorazilo devátý den. Aby toho nebylo málo, víko krabice od světla bylo roztržené a chyběly hmoždinky se šroubky. Než bych čekala další dny na vyřešení reklamace, vyřešila jsem to sama.
Dobrý den, Vážená zákaznice,
pokud je Vaše priorita termín dodání, na světlo spěcháte, doporučuji kupovat co je skladem. Uvedené termíny dodání jsou orientační. Přesný termín expedice potvrzený výrobcem, zasíláme smskou. Určitě není v našem zájmu termín jakkoliv protahovat neb dodávat později než bychom mohli, naopak každou objednávku sledujeme, naložení i potvrzení termínu, urgujeme dodání, pokud je to potřeba. Svítidla jsou ve většině případů dodávány ze zahraničí, jak je to i ve Vašem případě. Je tam hodně vlivů, které mohou termín dodání posunout, ať už jsou to svátky u nás nebo u nich, pozdější naložení kamionu, nebo nemoc pracovníku ve skladu. Co se týká reklamace obalu svítidla, ano i to lze reklamovat. Hmoždinky a šrouby se ke většině světel nedávají. Pokud Vám něco nevyhovuje, máte 14 - ti denní lhůtu na odstoupení od smlouvy a vrácení zboží.
- Zboží dosud nedorazilo
Zboží dosud nedorazilo
Dobrý den, Vážený zákazníku,
omlouváme se za komplikace, bohužel, dodávky náhradních dílů se někdy opozdí, to je důvod, proč je většina firem ani nenabízí. Zboží je již na cestě k nám, zítra je svátek, koncem týdne Vám bude zásilka expedována. O přesném datu budete informován,
Tým Ráje svítidel -
Objednávka zaslána 16.4. dosud nic nedorazilo.
Dobrý den, Vážená zákaznice,
ano, jak jsme Vás informovali, došlo k posunutí expedice od anglického výrobce. Zboží Vám bylo dnes expedováno. Omlouváme se za komplikace, ale je to věc, kterou žádný prodejce neovlivní.
Tým Ráje svítidel -
Objednávka byla vytvořena 27.10.2023 s tím, že zboží by mělo být za 4-8dní. Dodnes se nikdo neozval, že se třeba objednávka zdrží nebo kde je problém. Telefon nezvedají.
Dobrý den, p.Petrová,
ano, u zboží které nemáme skladem může dojít k prodloužení termínu dodání. Výrobci nestíhají běžné termíny expedic a dodání se může tedy protáhnout, není to nic pravidelného, ale stát se to může. Expedice jsou potvrzovány až při fakturacích od výrobce, kdy je potvrzeno, že je dané zboží naloženo a na cestě k nám. Proto jste termín zítřejší expedice dostala dnes. Pokud telefon nezvedáme, věnujeme se zákazníkům, kteří se dovolali před Vámi. Na e-maily odpovídáme nejpozději do druhého pracovního dne. Věřte mi, že není v našem zájmu dodání svítidel nikterak protahovat a nebo neřešit. Naopak děláme vše proto, aby naši zákazníci dostali zboží co nejdříve.
Tým Ráje svítidel -
Zaplaceno a prozatím nedoručeno.
Zboží psáno skladem, ani po 9 dnech nic nedorazilo.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
u zboží uvádíme dostupnost, která skladem není, bohužel jak už jsme Vás informovali, Vaše objednávka bude expedována v polovině příštího týdne. U výrobce dochází k stěhování skladů. Tím se nám a nejen nám prodloužil termín expedic. Omlouváme se za vzniklé potíže, bohužel to je věc, kterou neovlivníme.
Přeji Vám hezký den
- .
- Nakonec objednávka přišla jak jsem čekal.
- Komunikace nula reakce obchodu na objednávku a platbu až po dotazu na Heureka.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
objednávku jste uzavřel 2.6.23, bylo Vám odeslané potvrzení o přijetí, i potvrzení expedice. Ve stejný den, tedy 2.6.23 jsme Vám objednávku expedovali na uvedenou adresu. To, že Vámi zvolený parcelshop měl na dva dny zavřeno neovlivníme. Na Váš dotaz přes Heureku jsme také odpovídali v kopii i Vám. Proto mě zaráží Vaše hodnocení.
Tým Ráje svítidel -
Asi jsme si měli koupit světlo někde v kamenném obchodě. Doba dodání zatím běží. Zboží bylo uhrazeno.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
vybral jste si světlo, které není skladem, uvedená dostupnost u produktu je 1 týden. Bohužel, jak jsme Vás již informovali, u výrobce dochází ke stěhování skladů, expedice se tedy opozdili. Na e-mail jsem Vám zaslala odkazy na podobná světla, které skladem jsou, expedovat bychom mohli dnes. Omlouváme se za komplikace,
Tým Ráje svítidel -
vyhodná cena ale zboží ani po 3 měsicich nedorazilo , na dotazy nikdo neodpovidá !
Dobrý den, Vážený zákazníku,
jak jsme Vás informovali hned po objednání, výrobce měl zboží vyprodané, bohužel, také s toho radost nemáme. Jedná se o dost specifické zboží, nemohu Vám tedy ani bohužel nabídnout od jiného výrobce jiné, které by splňovalo dané parametry. Potvrzení expedice máme až dnes, zboží dorazí do konce týdne. Chápu, že je to dlouhé, ale jak jsem psala, bohužel nikdo z jiných výrobců, podobné produkty nemá ani v nabídce. To, že na dotazy neodpovídáme není pravda. Na Váš dotaz ze soboty 18.2.23, Vám bylo odpovězeno dnes ráno - tedy další pracovní den.
Tým Ráje svítidel -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Pět dní po objednávce se nikdo neozval a když jsem poslal dotaz, jak to vypadá se zbožím, tak mi napsali, že to co uváděli skladem už neprodávají. Nabídli mi zaslání tří žárovek místo devíti (mám lustr na šest...)
Dobrý den, pane Pavle,
u prodávaného zboží je uváděna dostupnost skladem, i když je skladem byť jeden kus. Ve Vašem případě byly skladem 3 kusy a u dalších Vámi požadovaných typů všechny. Ale nechtěli jsme Vám posílat nekompletní objednávku, přesně z Vámi uváděných důvodů. Protože se na podzim mění katalogy výrobců, jednalo se o doprodej. Přesto jsme se pokoušeli pro Vás zbylé žárovky na evropských skladech ještě sehnat. V těch Vámi uváděných pěti dnech byl i víkend, takže nám ty tři pracovní dny odpusťte. Snažíme se zákazníkům vždy vyhovět, kdybychom věděli, že Vám to bude vadit, stornovali bychom Vaši objednávku hned první den.
S pozdravem Martin Fajman -
Přišel mi vadný výrobek, který nejde složit.
Dobrý den, Vážená zákaznice,
pokud Vám přišel výrobek, který nelze složit, určitě ho reklamujte na: [email protected], popište závadu, kolega se Vám ozve a reklamaci určitě vyřešíte.
Tým Ráje svítidel -
- Na podporu sa neda dovolat
- Komentare k produktu nejdu vlozit. Chce to vyplnit povinny udaj, kt. chyba textove pole. Amaterska chyba na UI. Podobne je to aj s dotazom na produkt.
Popis zakupeneho tovaru je nekompletny, nikde sa nespomina, ze produkt pouziva inu vidlicu ako je v CR bezne.
Zasuvka strasne pisti vysokym tonom a hlavne vobec nefunguje ako ma. Eglo a ich Awox smart control je hanba smart devices.Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, Vážený zákazníku,
pokud se k nám nedovoláte, věnujeme se zákazníkům, kteří se dovolali před Vámi a nebo jsou u nás na prodejně. Na e-maily odpovídáme nejpozději do 24 hodin, v pracovní dny. Pokud s výrobkem nejste spokojen, můžete odstoupit od smlouvy. Pokud ho chcete reklamovat je to samozřejmě možné. Záleží na Vás. Eglo je jeden s největších výrobců svítidel na světě. Vaše připomínky prověříme.
Tým Ráje svítidel -
nebylo zboží co jsem chtěla
Dobrý den, Vážená zákaznice,
bohužel, u Vámi objednaného zboží došlo k ukončení výroby. Moc nás to mrzí, ale informaci jsme dostali až po té, kdy jste zboží objednala. Omlouváme se Vám za komplikace
Tým Ráje svítidel -
- Zboží nikdy nedorazilo a co se týče vrácení peněz jsem se sama po 14 dnech musela připomenout. Jako omluvu mi byla slíbena sleva, která také nepřišla
Dobrý den, Vážená zákaznice,
prověřovala jsem stav Vaší objednávky. Ano, zboží nedorazilo, jak jsme Vás informovali výrobce ukončil výrobu, to neovlivníme, za nastalé komplikace se omlouváme. Nabídly jsme Vám jiná světla se slevou, ty jsme odmítla, objednávku stornovala. To bylo 5.10.21, kdy jsme Vám vystavili a zaslali opravný daňový doklad, který byl splatný 15.10.21 a byl Vám v den vystavení, tedy 5.10.21 proplacen. Nenašla jsem na Vaše jméno žádnou objednávku ve které by bylo možné slevu uplatnit. Zkontrolujte si, zda jste světlo neobjednala jinde.
- Objednávka dodána částečně
- Objednávka ze 4.8. není 30.9. dořešena
- Objednávka je uhrazena a prodejce nedává vědět o zdržení objednávky, měla být dodána o týden později....
- Špatná komunikace
- Nekompletní balík, chybějící předměty, které byly na faktuře
- Po 2 měsících nedořešena objednávka
- expedice NEJPOZDĚJI 23.9. opět neproběhla a žádná informace mi nebyla zaslána
- celkově: ŠPATNÝ
Dobrý den, Vážený zákazníku,
kontrolovala jsem Vaší objednávku. Vámi objednané žárovky jsme neměli v plném počtu skladem, 1.část objednávky jsme Vám tedy expedovali v den objednávky, tedy 4.8.2021. Další byly objednané, konzultovali jsme termín dodání s výrobcem, byl přislíbený na 23.9., jak jsme Vás informovali. Bohužel, výrobce nám termín posunul na příští týden, jak nás dnes po urgencích informoval, kolegyně Vám psala na e-mail. Netuším co myslíte nekompletním balíkem. Vše co bylo fakturováno, Vám bylo posláno. Pokud máte na mysli ten reklamní svícen, byl doposlaný. Na objednávku jsme Vám poskytli slevu, omlouváme se za komplikace. Děláme vše proto, aby jste svou zásilku dostal v pořádku a včas. Bohužel, v současné době je to složitější, problémy mají všichni výrobci, některé jsme dokonce museli vyřadit z nabídky. Vámi vybrané žárovky jsou skvělé, chápu, že na ně čekáte, pokud by jste se rozhodl objednávku zaměnit nebo stornovat, informujte nás.
Tým Ráje svítidel