- Dlouhá dodací lhůta
Dobrý den, Vážený zákazníku,
kontrolovala jsem stav Vaší objednávky, expedice 1. části proběhla dnes v avizovaném termínu, dostupnost svítidel je uvedena u každého světla. Dojde ke zpoždění expedice 2.části, bohužel jedno z Vámi vybraných svítidel, jak nás dnes výrobce informoval bude mít delší dodání. Za to se Vám omlouváme.
- Dlouhá dodací lhůta
Dobrý den, Vážená zákaznice,
kontrolovala jsem stav Vaší objednávky, bohužel u Vámi vybraného svítidla došlo k posunutí výroby jak jsme Vás informovali. Výrobce podcenil výrobu a světla naskladněné nemá, omlouváme se Vám za komplikace. Pokud by jste světlo chtěla zaměnit za jiné, kontaktujte nás, světlo Vám zaměníme
Tým Ráje svítidel -
Volba špatné spedicni služby. Zboží nedošlo.!
Dobrý den, Vážený zákazníku,
prověřovali jsme Vaší zásilku, bohužel, došlo k opoždění dodání Vaší zásilky, řešíme to s naším obchodním zástupcem. Bohužel, díky covidovým opatřením dochází v některých částech republiky k delším dodávkám. Chápu, že je to nepříjemné, ale poprosím Vás o strpení, věřte, že se snažíme o co nejrychlejší dodání nejen my, ale i u přepravní společnosti. Objednal jste si velmi nezvyklé a krásné světlo, jistě Vám bude dělat jen radost. Omlouváme se za nastalé komplikace
Tým Ráje svítidel -
- Je smutné, že obchod rozesílá dotazník spokojenosti v době kdy ještě ani není schopen říct kdy, nebo jestli vůbec zboží dorazí. Zatím mám jenom potvrzení objednávky. Proto mínus.
Uváděná doba dodání 4-8 dnů. Dnes je to 11 a stále nic. Pokud zboží dorazí v pořádku a požadovaném množství, budu spokojen, Jenom by mohli lépe komunikovat. Misto dotazů na spokojenost, sdělit raději důvod zdržení.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
dotazník spokojenosti nerozesíláme ani jsme nikdy nerozesílali, to dělá Heureka. Co se dostupnosti zboží týká, ano, máte pravdu, běžný termín dodání je 4-8 dnů. Některé ze série svítidel máme skladem, urgujeme dodání zbývajících, které měli dorazit, ale nebyly dodány. O přesném termínu Vás budeme informovat. Důvod zdržení nám výrobci nesdělují, ale je pořád stejný, covidová situace nejen u nás, ale v ostatních státech, kde mají sklady, není jakou by jsme si přáli mít. Chybí lidé v obchodních odděleních, expedičním odděleních a vůbec logistika je teď o dost složitější. Někteří výrobci omezili výrobu, někteří jí ukončili. Omlouváme se Vám za zdržení, děláme vše pro to, aby naši zákazníci dostali zboží co nejdříve a v pořádku.
Tým Ráje svítidel -
Objednal jsem zboží a po týdnu přišel mail, že to nemají na skladě.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení, co se dostupnosti zboží týká, máme u každého světla uvedenou dostupnost. Pokud je zboží skladem, expedujeme ihned. Pokud je u světla uvedený termín dodání např. 3-8dní, expedujeme v tomto termínu. Zákazníka o tom informujeme e-mailem, Vám jsme odeslali celkem tři e-maily. Vybral jste si moc hezké světlo, bohužel dodávky z Anglie nejsou v tomto období ideální, za to se Vám omlouváme. Na druhou stranu, světla mají moc hezké a věřím, že se vyplatí na ně počkat.
Tým Ráje svítidel -
- Na svojej stránke neuvádza, že tovar nemá na sklade
Už druhý krát žiadate hodnotenie.
Obchod požadovaný tovar nemal na sklade .
Následne mi oznámil, že bude asi v júni (bez udania roku).
Takže moja spokojnosť je skoro na nule.
Pýtate mail adresu. pritom požiadavku na hodnotenie Ste poslali mailom.
Takže to spracováva robotReakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, Vážený zákazníku,
žádost o hodnocení nerozesílá naše společnost, ale Heureka. Co se dostupnosti týká, tu uvádíme u každého produktu, hned vedle tlačítka koupit. Objednal jste si náhradní díl, ten drtivá většina obchodů nenabízí, dodání je delší. V současné době, kdy výrobce nestíhá vyrábět ani světla z aktuálního katalogu, posunul výrobu náhradních dílů na termíny, které se nelíbí ani nám. Na druhou stranu jsme rádi, že Eglo jako jeden z mála výrobců, náhradní díly vůbec prodává. Co se týká uvádění roku u dostupností v detailu produktu to uvedené je, pokud je to datum, pokud je dostupnost vyjádřena v počtu dní, nedávalo by to smysl. Pokud by jste chtěl objednávku stornovat, informujte nás, omlouváme se za vzniklé komplikace, ale bohužel, výrobu neovlivníme.
- Dlouhá doba dodání
Během nákupu u produktu zobrazena informace doručení 5-7 dní, při kontrole o 2 týdny později má být zboží teprve naskladněno za další 2 týdny.
Celkem tedy skoro měsíční dodací lhůta (snad, objednané zboží stále čekám)Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, Vážený zákazníku,
ano, bohužel u Vámi vybraného zboží, došlo k posunutí výroby. Běžný termín dodání se nám tedy posunul. Situace na trhu je v současné době taková, že výrobci nemají naskladněno dostatečné množství i když se snažíme velké množství mít na skladě u nás, nikdy nemůžete mít naskladněné vše. Tyto informace jako všichni další dodavatelé dostáváme po objednání zboží. Proto nastávají tyto komplikace. Omlouváme se Vám za nastalé nesnáze. Kontrolovala jsem stav Vaší objednávky, máte jí stornovanou, peníze Vám odesíláme zpět.
Tým Ráje svítidel -
Lampa, kterou jsem si vybrala, byla označena k dodání do osmi až deseti dní. Po pár dnech jsem obdržela email, že bude nejdříve za měsíc a pokud spěchám, nabídli mi podobnou. Ta se mi však tolik nelíbila a byla ještě dražší. Poprosila jsem tedy o storno objednávky a vrácení peněz zpět na účet. Storno proběhlo okamžitě, na peníze stále ještě čekám.
Dobrý den, Vážená zákaznice,
termíny dodání jsou v tuto chvíli u všech prodejců orientační, co platilo dříve v dnešní složité době neplatí. Proto po objednávce a prověření aktuální dostupnosti kontaktujeme zákazníky. Přesto se nám daří drtivou většinu objednávek expedovat v termínu. Objednávku jsme Vám dle požadavku stornovali, peníze vrátili.
S přáním hezkého dne a pevného zdraví
Tým Ráje svítidel.cz -
svítidlo přišlo v rozloženém stavu "puzle" a , moje chyba že jsem si špatně přečetla nabídku, vlastně z tvrzeného papíru. Takže se mi zadařilo i něco pokazit při skládačce. Zkrátka cena ? Jak říkají mí známí, ani za třetinu. Mrzí mě to. Už nikdy, abych svolávala mladé z rodiny, kdo to dá dohromady....
Dobrý den, Vážená zákaznice,
ano, tato série svítidel je zasílána rozložená. Svítidlo je baleno a zasíláno v rozloženém stavu aby nedošlo k poškození při přepravě. Je velmi populární jak u nás tak v Rakousku. Eglo je největším prodejcem osvětlení v Evropě. Nemyslím si, že by jeho výrobky neodpovídali prodejní ceně ani kvalitě. Pokud Vám ale nevyhovuje, máte 14-ti denní lhůtu na odstoupení od smlouvy. Zboží nám můžete vrátit. Úplně nerozumím Vašemu hodnocení a tomu, že nedoporučujete náš obchod. Pokud jsem to pochopila správně, nelíbí se Vám světlo, to je mrzuté, ale jak jsem již psala, máte 14-ti denní lhůtu na vrácení zboží a odstoupení od smlouvy.
S přáním hezkého dne
Tým Ráje svítidel.cz -
- 8 dni po zaplaceni nemam zbozi ani info o stavu objednavky
Dobrý den, Vážená zákaznice,
poprosím Vás o kontrolu e-mailu, potvrzení objednávky a informace o naskladňování zboží Vám byly odeslány. Orientační doba dodání světel je uvedená u každého světla, bohužel v této povánoční době mají výrobci inventury, díky tomu se nám u některých výrobců doba prodlouží. Sami výrobci netuší termíny expedic, protože pouze odhadují termíny dokončení inventur. Za nastalou situaci se Vám omlouváme, objednávky urgujeme, dle dnešních informací bude Vaše zásilka expedována 16.1., další pracovní den Vám bude doručována.
- Rychlost vyřízení objednávky
- V mém případě zboží nemá deklarované vlastností - plynulé stmívání LED.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Kontroluji Vaší objednávku, tyto žárovky, které jste si objednal jsou velmi populární, nepotřebujete totiž stmívač, je obsažen v žárovce a žárovku stmíváte krokově, přesně podle popisu u produktu. Sama je mám doma a každodenně je využívám. Pokud jste chtěl žárovky do stmívatelného světla, doporučíme Vám jiné. Máte 14- ti denní lhůtu na vrácení zboží, odstoupení od smlouvy, pokud Vám zboží nevyhovuje.
Tým Ráje svítidel -
Spodní část lampy byla po rozbalení poškrábaná a špinavá od rzi, pravděpodobně ji už někdo před námi používal
Dobrý den, Vážený zákazníku,
vybral jste si moc hezkou lampu, mrzí mě, že je poškozená. To je důvod k reklamaci. Zboží je nové, bylo tak i kupováno, nejde o žádný vystavený ani používaný kus. Vady nám nafoťte a zašlete na : [email protected], náš reklamační technik se s Vámi spojí, domluvíte se na výměně, není problém.
Tým Ráje svítidel -
Chcete obchodovat a nakoniec tovat v potrebnom mnozstve nemate na sklade.
Radsej pojdem nakupovat do Rakuska.Tam tovar maju,objednavky promtne riesia a neotravuju zakaznikov roznymi anketami. Ked sa chcete zlepsovat v obchodovani,tak sa tam chodte pozriet.Reakce obchodu Ráj Svítidel
kontrolovala jsem Vaší objednávku, v našem jednání chybu nevidím. Měli jsme zboží skladem, objednal jste více kusů než bylo skladem, o čemž jsme Vás ještě týž den informovali. Dostupnost světel týden a půl, což je běžné u tohoto zahraničního výrobce, dnes bychom expedovali. Ankety nerozesíláme, máte nejspíš na mysli hodnocení od Heureky, ani to nerozesíláme, rozesílá si ho Heureka sama. Co se týká obchodován s Rakouskem, jsme tam celkem často, část výrobců z Rakouska pochází. Nakupovat samozřejmě můžete u koho chcete, to nikdo nezpochybňuje. Vámi vybraná světla jsou z Rumunska.
Přeji Vám hezký den
s pozdravem
Tým Ráje svítidel -
- obchod nekumunikuje a zboží stále nepřišlo!!!!
Dobrý den, Vážený zákazníku,
úplně nerozumím Vaší poznámce, před chvilkou jste domluvil s kolegyní, veškeré informace o objednávce jste dostal, na e-maily odpovídáme hned, nejpozději druhý pracovní den. Kontrolovala jsem Vaší objednávku, e-maily Vám byly odeslány, pokud Vám nebyly doručeny, poprosím Vás o kontrolu e-mailové adresy a nebo spamu. Dle domluvy Vám objednávku rozdělíme a dnes odesíláme 1.část.
Přeji Vám hezké prožití letních dnů,
Tým Ráje svítidel -
Máte na stránkách ,že je to na skladě a mezi tím to sháníte ve světe ,kde to není.Bartoš
Dobrý den, Vážený zákazníku,
kontrolovala jsem Vaší objednávku, informaci o tom, že máme zboží skladem neuvádíme. Inzerujeme dostupnost do 14 dnů, což je u tohoto výrobce běžná dodací lhůta. Vámi objednaná zahradní lampa je v současné době bohužel vyprodána a o termínu dodání jste byl informován. Omlouváme se za nastalé komplikace, ale není v našich silách dodání urychlit.
Přeji Vám hezké prožití letních dnů
Tým Ráje svítidel -
Tak dlouho jsem ještě na žádné zboží nečekal
Dobrý den, Vážený zákazníku,
kontrolovala jsem stav Vaší objednávky, bohužel zboží, které jste objednal, bylo vyprodané, expedice byla proto 13. den od objednání. V současné době máme lampy zase naskladněné, takže v současné době by bylo dodání druhý pracovní den. Abychom Vám lampu mohli nabídnout za tu cenu, za kterou jste jí kupoval, musíme lampy objednávat po paletách, proto se dodání někdy může protáhnout, o tom, ale vždy zákazníky informujeme. I tak si myslím, že 13 dnů čekání stojí za to. Vybral jste si velmi hezkou a také praktickou lampu. Přeji Vám, aby Vám dělala jen radost.
Tým RájSvítidel.cz -
Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.
Obchod bohužel neuvádí žádné údaje o tom, jak dalece je spotřebič demontován. Stojací lampu za 2200 Kč jsme montovali dokupy ve dvou lidech hodinu, přičemž některé spojovací díly jsou tak titěrné, že je nelze vůbec dotáhnout, ani při veškeré snaze. Klíček pro dotažení šroubků uchycujících jak nohu lampy, tak hlavu svítidla je šestihran o průměru 1 mm, v podstatě silnější drátek, a to jsou zrovna šroubky pro upevnění hlavy svítidla umístěny z vnitřní strany dvou souběžných stojin! Po hodině práce jsme dostali vratký krám s volně nasazenou neupevnitelnou hlavou, takže předpokládám, že do měsíce se rozpadne. Ne že bych čekala kdoví jakou kvalitu, ale tohle předčilo všechna má nejhorší očekávání. Předchozí lampa za 560 Kč z Globusu sice nevypadala, zato 5 let sloužila.
Jen hrůza z toho, že bych musela vše demontoval, zabalit, odvézt na poštu a odeslat zpět, mě nutí oželet peníze a poohlédnout se někde jinde.Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den p.Žídková,
tak to mě mrzí, že jste měla s instalací takové komplikace. Tato série lamp je nejprodávanější variantou stojacích lamp od tohoto výrobce. Výtku na instalaci jsme zatím neměli. Naši technici mají instalaci hotovou přibližně do 15 minut, ale chápu, že pro člověka, který to nikdy nedělal, může být delší. Při správné instalaci a dotažení všech spojů je lampa stabilní, stabilnější už jen díky tomu, že konstrukce je tvořena dvěma spojnicemi, ne jednou. Doporučuji dotáhnout všechny části, aby lampa sloužila jak má, pokud si nebudete jista instalací, doporučuji oslovit odborníka. Lampa je moc hezká, bylo by jí škoda.
S přáním hezkého dne
tým RájSvítidel.cz -
Zboží jsem si objednal a zaplatil předem kartou 17.12.2017. Bylo deklarováno, že dorazí do 23.12.2017. Je 04.01.2018, již zaplacenéí zboží zatím nemám, nikdo mě ani nekontaktoval. Místo toho jsem obdržel tento stupidní dotazník spokojenosti. Absurdní, že jej obdržíte dříve nežli zboží :-(
Dobrý den vážený zákazníku,
prověřovala jsem Vaší objednávku, kolegyně Vám volala, ale bohužel Vás nezastihla. U náhradních dílů bývá bohužel někdy problém s dodáním, to je možná důvod, proč je moc společností neprodává. U Vámi objednaného náhradního dílu bohužel došlo k vyprodání zásob, po urgenci termínu dalšího naskladnění a expedice jsme Vás kontaktovali, ani tentokráte se nám nepodařilo Vás zastihnou, odeslali jsme tedy e-mail o expedici a zboží Vám bylo odesláno. Co se týká dotazníku, ten neposíláme. Odesílá ho Heureka, je to automat. Omlouváme se za opožděné dodání
přeji Vám hezký čas povánoční
Tým RájSvítidel.cz -
- Zboží jsem objednal 6.12., řádně zaplatil a ani po dvanácti dnech nemám informaci o vyřízení mojí objednávky, natož aby zboží dorazilo.
Dobrý den vážený zákazníku,
kontrolovala jsem všechny Vám zaslané e-maily, nic nemáme vráceno jako nedoručené. Poprosím Vás o kontrolu e-mailu a nebo spamu. Byla Vám odeslána rekapitulace objednávky, potvrzení objednávky, potvrzení platby, i stav objednávky. Omlouváme se za opoždění, bohužel v současné době nestíhají ani výrobci ani přepravní společnosti. Vaši objednávku jsme urgovali o expedici Vás budeme informovat.
S přáním hezkého času předvánočního
Tým RájSvítidel.cz