- ceny pneu na jejich stránkách nejsou aktuální
Objednáte si pneumatiky a druhý den přijde email, že jestli je opravdu chcete, tak budou o cca 400kč za kus dražší?!
- Spatne zachazeni s pneumatikami
Pri dodani pneumatik nebylo poznat,ze jsou pneumatiky ve spatnem stavu-zdeformovany vnitrni prumer pneumatik.Pri obouvani pneumatik na disky nebylo mozne nasadit.Byl jsem v nekolika servisech na obuti,ale ve vsech se stejnym vysledkem a odpovedi-bohuzel to nepujde-velka vule vnitrni strany,proto nejdou nasadit na disk.Musem jsem si nakonec sehnat servis,ktery pneumatiky nastreluje na kamiony a pres veskere usili mechanika se to asi po dvou hodinach podarilo.Mechanik tvrdil,ze s tak spatnymi pneumatikami se jeste nesetkal.Proto obchod nedoporucuji.Po mych zkusenostech a litani a hlavne vydaju navic,ktere mi toto vse zpusobilo.
Reakce obchodu RÁJ PNEU
je nám líto, že máte takovou zkušenost. Pokud pneu vykazují známky "špatného stavu", je vhodné je reklamovat, než se pokoušet je nazout v několika pneuservisech. Doporučujeme kontaktovat prodejce, pořídit fotodokumentaci atd. Už to, že Vám pneumatiky v prvním pneuservisu nenazuli, je neobvyklé.
Musím Vás však ujistit, že s touto značkou pneumatik takové zkušenosti na našich pneuservisech, včetně našich velkoodběratelů, kteří provozují autoservisy, nemáme.
Na pneumatiky zakoupené u nás poskytujeme 4 roky záruku od data koupě, protože našim produktům věříme.
S pozdravem, p. Vávra -
Na internetu inzerováno zboží skladem.
Po dvou dnech mi objednávku zrušili s tím, že pneumatiky za tuto cenu neumí sehnat.Reakce obchodu RÁJ PNEU
zboží u kterého uvádíme skladem, máme skutečně skladem, k okamžitému odběru. My máme e-shop napojen on-line se skladem. Zboží u kterého uvádíme Sklad externí tak je uveden termín doručení v pracovních dnech. U toho se muže stát, že aktuálnost je cca 30min vč. ceny.
Za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme. Pokud sháníte pneu na poslední chvíli doporučuji vždy vybírat z našich skladových zásob.
S pozdravem, p.Vávra -
Zboží nebylo dodáno, zrušena objednávka, neý zrušili objednávku tak přišla faktura k úhradě
- Zboží, které udávají jako na prodejně vám vydají za 7 dní.
Zboži nedorazilo!
Na Otázku kde je zboží nikdo neodpověděl!Reakce obchodu RÁJ PNEU
nevím kde jste volal nebo psal. Rozhodně Vám musel přijít e-mail a sms od dopravce. V tomto případě České pošty. V e-mailu je vždy uvedeno číslo zásilky pomocí kterého je možno sledovat stav doručování. Co vidím tak 22.11. byl první pokus o doručení a další byl 26.11.
Pokud zboží nebylo doručeno doporučuji nás kontaktovat telefonicky případně e-mailem.
- Komplikovaná doprava k zákazníkovi
- Obchod není schopen domluvit schopného dopravce, není to poprvé
Vyhněte se dopravci PPL !!!
- Levne ceny
- Hulvátské chovaní personalu pneuservisu Ostrava Vítkovice.
- Nevýhoda.Zboží jsem kupoval přes internet a osobně jsem si ho vyzvedl.Výhodu kterou jste mi po nákupu nabidli v přednosti výměny a slevy nebylo možné řešit ani do měsíce po nákupu.Váš objednávkový systém byl totiž plný.Zamyslete se tedy nad tímto zvýhodněním a také nad tím jak jste vnímáni obyčejným zákazníkem.Privilegovaným se věnujete zcela odlišně.Nejsem sám kdo je toho názoru.Proto jste mi nabidli nevýhodu a já nemohu bohužel reagovat jinak.
Strašně mě štve že profíci a nedokáží poradit nebo odhalit chybu.
Z obchodu mi prisla zprava, ze pneu ktere mely byt skladem nejsou. -@3 kdyz si pockam budou. Za vyssi cenu ovsem.
Reakce obchodu RÁJ PNEU
omlouváme se za nepříjemnosti, které vznikly pozdní aktualizací dat z externího skladu.
S pozdravem, p.Vávra -
- Kecají o době doručení až o 27 dnů. To stačí na hodnocení které stojí úplně za hovno.
Reakce obchodu RÁJ PNEU
je nám líto , že jsme lépe neodhadli dobu doručení z externího skladu, kdy nám dodavatel slíbil doručení cca do 10 pracovních dnů, které jsme uváděli u Vámi objednané položky. Ovšem o 27 dní to nebylo, když jste objednal zboží 14.10. a recenzi píšete 31.10.
Nabídka externího skladu je celkem nová a celý sytém ještě není zcela vyladěn. K tomu ještě termín přezouvání kde dochází i opožděnému doručování v rámci balíků. Ještě jednou se omlouváme a snažíme se termíny odhadovat a dodržovat. Pokud potřebujte zboží k okamžitému odběru doporučuji vybírat z položek co máme uvedeno skladem. Máme na to i filtr kde zadáte minimální množství skladem, vyfiltrují se Vám položky co lze ihned odebrat.
S pozdravem, p.Vávra -
Nepřijde mi seriózní prodávat pneu vyrobené v loňském roce a zákazníka na to neupozornit.
- personál na dílně má nemístné připomínky
Prodej pneumatik se starým DOT
- nespolehlivost o prehledu zbozi!
pokud neco nabizim tak asi vim ze tento druh zbozi mam k dispozici,
a ne ze mi je objednavka zrusena!Reakce obchodu RÁJ PNEU
tak jak jsem Vám volal. Objednávka není zrušena. Pneu jsou na cestě k Vám. Bohužel Česká pošta nedodržela přislíbenou dodací lhůtu. Podal jsem tedy podnět České poště o sjednání nápravy, aby zboží bylo co nejrychleji doručeno.
- Prodali mi pneumatiky různého data výroby, nejstarší 11 2021.8
- Tento podnik žádnou výhodu nemá
- Uvádí lživou informaci (údajně s odkazem na neuvedeného výrobce), že pneu prvních 5 let nedegraduje a je jako naprosto zcela nová pneumatika
- Mají přednostní rezervaci, která je ve skutečnosti zcela normální rezervací za 600, na kterou se ani nedá přihlásit
- Při negativní recenzi vyhrožují autorovi
- Kvůli špatným službám jsou čekací doby 3-4 hodiny na přezutí, údajně se máte podívat na kameru, kolik je tam aut ale ta vůbec nezabírá celou řadu, sami pak v jiných komentářích píšou, že kamera nic nevypovídá o čekací době a zpochybňují sami své tvrzení
- Dopouštějí se nekalých obchodních praktik, kdy klamou zákazníka, když na webu uvádějí, že zakoupenou pneumatiku si můžete nechat IHNED nainstalovat, a pak vám tuto službu ve skutečnosti neumožní
- Jejich vyjádření jsou nejen fakticky lživé ale i plné gramatických chyb
1) Při objednání pneumatik jsem zadal do poznámek požadavek na sdělení dodatečných informací o roku a místu výroby - tato informace mi však nebyla sdělena.
2) Na odebrání pneumatik máte 7 dní ale v této době nelze udělat rezervaci (zpoplatněnou za 600kč) na přezutí pneumatik u nich zakoupených. Když jsem se na to dotázal, bylo mi oznámeno, že se mám jít postavit do fronty – tak je tak na 3 hodiny.
3) Místo toho, aby udělali rezervační systém na všechny pracovní pozice a brali tak pouze rezervované, nechají vás raději čekat v řádu hodin. Web kamera, která má být údajně řešením tohoto problému, nezabírá celou řadu aut a je tak zcela k ničemu.
Pneumatiky a přezutí jsem objednal jinde, kde služby a jednání se zákazníkem je odpovídající 21 století. Pozitivní recenze níže snad musí být psány na objednávku, nechápu, kdo jde dobrovolně čekat na několik hodin do fronty proto, aby si pak mohl u této společnosti koupit pneumatiky… K+K nikdy více. -
- Jiný rok výroby než mi telefonicky slibovali
U zboží, pneumatik byl jiný rok výroby než mi telefonicky slibovali.
Reakce obchodu RÁJ PNEU
je nám líto za nedorozumění. Pokud požadujete konkrétní rok výroby a ten jste dostal přislíben v telefonu bylo zapotřebí tuto informaci napsat do poznámky v objednávce. Tak, aby skladník při balení pneu, ověřil požadavek. Máme několik kusů daných pneu a několikrát v týdnů je i nově naskladníme. Třeba ty Vaše nám od výrobce došly 10.2.2023. Kdyby pneu byly starší jak tři roky tj. s rokem výroby 2020 tak již tuto informaci máme uvedenou na položce.
S pozdravem, p.Vávra | rájpneu.cz -
- Prodejce uvadel pneu skladem, kdyz jsem provedla objednavku, zdrazil o 200,-!!nez byla cena v objednavce❗️
Reakce obchodu RÁJ PNEU
mrzí nás Vaše hodnocení. Objednaná pneu v dané chvílí nebyla skladem, jinak by jste měla uvedený orientační datum doručení v opisu objednávky, který Vám hned zapěti po odeslání objednávky přišel.
S pozdravem p.Vávra | rájpneu.cz