ochota a vstřícnost
- Dobré ceny... vše dorazilo v pořádku a v čase.
- Ceny mírně vyšší ...
Rychlá komunikace
All in one - široký sortiment pneu, nákup za velice příhodné ceny, možnost rychlého přezutí při osobním odběru bez zbytečných front, likvidace starých pneu
Velký výběr pneu skladem za příznivé ceny
dobré celkem
- Nejlepší ceny
- Sleva na přezutí pneu
- Příjemné zázemí
- Rychle dodani
- Vse bez problemu
- Rychlost, čistý pneuservis
5 dní před Vánocemi a pneumatiky nahozeny na disky a auto za 20 min. Maximální spokojenost.
- Spatne zachazeni s pneumatikami
Pri dodani pneumatik nebylo poznat,ze jsou pneumatiky ve spatnem stavu-zdeformovany vnitrni prumer pneumatik.Pri obouvani pneumatik na disky nebylo mozne nasadit.Byl jsem v nekolika servisech na obuti,ale ve vsech se stejnym vysledkem a odpovedi-bohuzel to nepujde-velka vule vnitrni strany,proto nejdou nasadit na disk.Musem jsem si nakonec sehnat servis,ktery pneumatiky nastreluje na kamiony a pres veskere usili mechanika se to asi po dvou hodinach podarilo.Mechanik tvrdil,ze s tak spatnymi pneumatikami se jeste nesetkal.Proto obchod nedoporucuji.Po mych zkusenostech a litani a hlavne vydaju navic,ktere mi toto vse zpusobilo.
Reakce obchodu RÁJ PNEU
je nám líto, že máte takovou zkušenost. Pokud pneu vykazují známky "špatného stavu", je vhodné je reklamovat, než se pokoušet je nazout v několika pneuservisech. Doporučujeme kontaktovat prodejce, pořídit fotodokumentaci atd. Už to, že Vám pneumatiky v prvním pneuservisu nenazuli, je neobvyklé.
Musím Vás však ujistit, že s touto značkou pneumatik takové zkušenosti na našich pneuservisech, včetně našich velkoodběratelů, kteří provozují autoservisy, nemáme.
Na pneumatiky zakoupené u nás poskytujeme 4 roky záruku od data koupě, protože našim produktům věříme.
S pozdravem, p. Vávra -
Na internetu inzerováno zboží skladem.
Po dvou dnech mi objednávku zrušili s tím, že pneumatiky za tuto cenu neumí sehnat.Reakce obchodu RÁJ PNEU
zboží u kterého uvádíme skladem, máme skutečně skladem, k okamžitému odběru. My máme e-shop napojen on-line se skladem. Zboží u kterého uvádíme Sklad externí tak je uveden termín doručení v pracovních dnech. U toho se muže stát, že aktuálnost je cca 30min vč. ceny.
Za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme. Pokud sháníte pneu na poslední chvíli doporučuji vždy vybírat z našich skladových zásob.
S pozdravem, p.Vávra -
Bezproblémová komunikace s prodejcem. Bleskové dodání zboží a následná kompletace na disky.
- Rychlé dodání zboží
- U pneu Dot byl 2024, prodejce mohu doporučit.
- skladové zásoby, rychlé dodání i před vánocemi, rozumné ceny
- Dostupnost, velký výběr, ochota
- Super komunikace. Vše proběhlo jak mělo.
Obchod a servis na jednom místě.
- Velmi přehledný web vč. aktuálního množství na skladě. již jsem z tohoto obchodu objednal minimálně 40 sad pneu a vždy maximální spokojenost. Okamžitá dodávka.
- Vše rychlé,super lidi