• Jde o SPAMery!

Tak takhle ne! S obchodem jsem byl relativně spokojen, ovšem jejich drzost a sprostota, kterou dokázali zneužitím osobních údajů k okamžitému zasílání SPAMu je neskutečná! Pokud tady nakoupíte, vězte že vám začne chodit SPAM. I když jim při objednávání zasílání obchodních sdělení nepovolíte. Prostě prasáctví!

Reakce obchodu Ráj šití

Dobrý den, děkujeme za upřesnění o jaký spam se jedná. Pokud si u nás vytvoříte objednávku, pak Vám chodí informace mailem na Vámi zadaný email do našeho systému ohledně stavu objednávky apod., stejně tak od přepravní společnosti. Nejedná se tedy o spamy. Při objednání je zde volba k odběru nebo možnost volby k neodesílání dalších zpráv. Ale ty administrativní, nutné k vyřízení, jsou standardní. Povolení či nepovolení OS si můžete nastavit v administraci. Máte v administraci zadán souhlas s mailem na hodnocení Heureka atd., ten Vám evidentně přišel. Vaše objednávka je ze dne 12. 11. 2024, v hodnocení uvádíte, že si nepamatujete, kdy jste objednával, takže upřesňuji, pro další přešetření. Vždy se rovněž dá také dodatečně odhlásit z odběru newsletteru, pokud o něj nemáte zájem, pokud by Vám nějaký přišel i v jeho patičce a systém Vás vyřadí z odběru, pokud jste toto opomněl při objednání udělat. Pokud to lze, pošlete nám údajný spam na mail [email protected], prověříme situaci i další alternativy a stav. Děkuji předem

Nechápu, proč mi Ráj-šití poslal e-mail s žádostí o hodocení produktu, který mi zatím nebyl doručen. Zboží jsem objednala a zpalatila 9.11., protože zboží bylo označeno jako dostupné skladem. Dnes je 16.11. Po zaplacení mi přišle e-mail: "Objednali jste položku, u které se změnila dostupnost na „více než týden“, proto není možné objednávku ihned vyřídit. Zboží Vám bude odesláno v okamžiku naskladnění. "

• Extrémně drahé poštovné.
    • Extrémně drahá dobírka.

Reakce obchodu Ráj šití

není pravda, že máme extrémně drahé poštovné. Balíkovna u nás stojí pouze 59,- Kč. Pokud nechcete u drobností platit doběrečné, stačí zaplatit kartou online nebo předem bankovním převodem tak jako většina zákazníků. To je zdarma.
    Ráj šití.cz

• Nejsou schopni poradit jak pletaci stroj zprovoznit, neumí odpovědět na položené dotazy. Bylo mě řečeno, že strohé jen prodávají.

Reakce obchodu Ráj šití

situaci vnímáme jinak, než uvádíte. Kontaktovala jste nás telefonicky. Nabídli jsme Vám zajištění odpovědí na Vaše otázky ze servisu na pletací stroje, protože Vaše dotazy byly velmi specifické. Požádali jsme Vás proto o sepsání dotazů emailem, žádný email však nedorazil, pouze toto negativní hodnocení, aniž byste nám dala možnost Vám pomoci. Ráj šití.cz.

Poslali jinou pátku.

Reakce obchodu Ráj šití

není správné, že nám dáváte špatné hodnocení, když jste si patku sama špatně objednala. Dnes jsme Vám vše vysvětlili emailem a i přes negativní recenzi nabídli výměnu za správnou. Bylo by fér, kdybyste požádala Heureku o smazání negativního hodnocení, protože z naší strany nedošlo k chybě. Ráj šití.cz

• Porušení dodací lhůty

Na webu byly uvedeny určité termíny při objednání, ale ve skutečnosti byla dodávka zpožděna o týden. A zboží je stále u české pošty. Na zprávy neodpovídají.

Reakce obchodu Ráj šití

hodnocení není objektivní a musíme se ohradit. Objednávka dorazila v sobotu 23.12.2023 10:42:34. Na eshopu jsme měli uvedeno, že mezi svátky čerpáme dovolenou. Stejně tak jste obdržel v potvrzení objednávky informaci, že objednávka bude vyřizována v týdnu od 2.1.2024 z důvodu vánočních svátků. Ihned první pracovní den po obdržení Vaší objednávky dne 2.1. jsme zboží odeslali, protože bylo skladem, tak, jak jsme avizovali. Z naší strany bylo vše splněno. Uvádíte, že je zboží stále u české pošty. Zvolil jste si Balíkovnu, proto je nezbytné, abyste si zboží na Balíkovně osobně vyzvedl. Balíkovna zboží nevozí. Mrzí nás, pokud uvádíte negativní hodnocení, i když ze strany našeho eshopu byla objednávka vyřízena v nejkratším termínu.

Objednávku obchod zrušil, jednání bylo velmi neprofesionální. Kupovala jsem si v minulosti pár produktů, vždy jsem vracela zpátky, protože měly nějakou vadu, to jsem jim popsala, aby měli jednodušší práci s odhalením příčiny a nemuseli dále takové zboží nabízet. Nyní mi řekli, že pokud jej budu opět vracet, tak mi budou muset naúčtovat náhradu jejich zisku, protože s tím mají výdaje. Nikdy mi s vráceným zbožím obchod nic nevytýkal, pokud ano, tak to byl například chybějící člunek za pár korun, který si bez diskuze strhli z vrácené platby a nikdo nekomunikoval, i tak jim trvalo strašně dlouho, než peníze vrátili. Nyní raději objednávku prostě zruší, neměla jsem tedy umožněno mít 14 denní lhůtu na vyzkoušení, i když jsem produkt zaplatila dopředu. Výslovně jsem je žádala, aby mi to potvrdili e-mailem, jejich odpověď byla jen zrušení objednávky bez komentáře. Musela jsem si stěžovat jednateli, nicméně aspoň jsem se dozvěděla, jak moc ryba smrdí přímo od hlavy. Nakupuji nyní jinde, všechno probíhá v pořádku, Ráj šití nikdy, nikdy více. V takovéto konkurenci nerozumím tomu, jak se někdo může takto chovat k zákazníkům. Jsem ráda, že se zákazníci mohou dopredu dozvědět o tom, co je eventuálně může čekat.

Reakce obchodu Ráj šití

uvedené informace jsou zkreslené a nepravdivé. Zakoupila jste u nás postupně tři drahé šicí stroje. Ty byly 14 dní intenzivně používány a do 14 dnů vráceny v rámci odstoupení od smlouvy. Stroje vždy vykazovaly vysoké opotřebení. Odstoupení od smlouvy slouží k tomu, aby si zákazník zboží prohlédnul a vyzkoušel, nikoliv je 14 dní používal. Případné zkoušení by mělo sloužit pouze k nezbytnému seznámení se s vlastnostmi a funkcemi zboží, a to v podstatě v takovém rozsahu, jako když si jej zkoušíte při koupi v kamenném obchodě, jak uvádí ČOI https://www.coi.cz/faq/4-odstoupeni-od-smlouvy-do-14-dnu-u-zbozi-2/. Náš obchod 3 x v zákonné lhůtě bez slova výčitky či snížení vrácené ceny odstoupení vyřídil, i když na snížení ceny dle zákona měl zákonný nárok viz předchozí odkaz. 3 x vznikly obchodu náklady při prodeji z důvodu významného opotřebení strojů. Žádný stroj nevykazoval žádnou výrobní vadu, jak uvádíte. Z těchto důvodů jste byla při 4. objednávce předem upozorněna, že pokud bude stroj opět vrácen tak opotřebený, jako tomu bylo v předchozích případech, tak Vám bude eshop nucen dle platných paragrafů poprvé snížit vrácenou sumu. Informována jste byla ještě před odesláním stroje, protože z dosavadní komunikace byla zřejmá neznalost zákonů. Vy jste na základě této informace sdělila, že si v tom případě přejete objednávku stornovat, což jsme dle Vašeho požadavku učinili a peníze ihned vrátili. Přestože uvádíte, že jste šťastná, že jste si stroj následně objednala jinde, opakovaně nám vyhrožujete poškozováním jména našeho eshopu… Jsme si jisti, že s ohledem na celkové hodnocení spokojenosti 99% od 6682 zákazníků si další případní zákazníci udělají závěr sami.

Objednala jsem vyšívání, přišlo bez rámečku a na e-mail s dotazem jestli bude dodatečné doručen mi nikdo neodepsal

Reakce obchodu Ráj šití

mrzí nás, že nás nedoporučujete, ale Vaše hodnocení není objektivní. Když si přečtete popis výrobku, není v něm uvedeno, že by by byl rámeček součástí balení. Ten je třeba samostatně objednat. Na dotaz jsme neodpověděli pouze z toho důvodu, že byl odeslán v sobotu. O víkendu máme zavřeno viz otevírací doba v kontaktech. Pokud máte o rámeček zájem, rádi Vám jej pošleme, když budete reagovat v emailu, který jsme Vám zaslali.

• Velký výběr
    • Fajn ceny
    • Dlouhá doba dodání!!!

E-shop je hezky uspořádaný, má velký výběr, příjemné ceny. Co je za mě ale v dnešní době špatně je dlouhá doba dodání. Na objednávku už čekám týden, mezitím mi přišlo X balíčků, objednaných až po tomto…

Takže zatím netvrdím, že nedoporučuji, věřím, že zboží přijde a bude kvalitní, ale čekání na zásilku je opravdu dlouhé…

Reakce obchodu Ráj šití

velmi nás mrzí, že nejste spokojena. Většinu objednávek vyřizujeme tentýž den nebo následující. Vaši objednávku obdrželi v pátek a zásilku jsme odeslali ve středu z toho důvodu, že jste objednala velké množství od jedné položky. Zboží jsme měli skladem, ale v menším množství. Do tří dnů dorazilo zboží od dodavatele a ve středu bylo ihned odesláno. V současné době, kdy je hodně vánočních objednávek a i dodavatelé a dopravci jsou ve skluzu, lze jen těžko vyřídit objednávku při vyšším počtu kusů rychleji i při maximálním úsilí. Bohužel dosáhnout 100%ní spokojenosti je i přes maximální úsilí těžké.

• Podmínky uvedené na Web stránce k dopravě zboží na Slovensko neodpovídají praxi. Viz můj případ.

Reakce obchodu Ráj šití

nechceme být neuctiví, ale objednat si v zahraničí jeden řemínek v ceně 148,- Kč a očekávat, že bude dopravné zdarma? Nedohledat si na shopu obchodní podmínky do zahraničí příp. neposlat dotaz či nezavolat, jaká bude cena dopravy? Co k tomu říci. Na eshopu máme v obchodních podmínkách pro zahraničí vše jasně uvedeno: https://www.raj-siti.cz/dodaci-podminky-do-zahranici . Pokud chcete levnou dopravu na Slovensko, doporučujeme si objednat zboží na slovenském eshopu.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• nedostatečně aktualizované stránky ve smyslu zásob

Reakce obchodu Ráj šití

k Vašemu hodnocení musíme uvést, že jste objednala zipy za výprodejovou cenu, které skladem byly, ale ne v požadovaném množství. Proto jsou také nápadně označeny jako výprodej do vyprodání zásob. Mrzí nás, že jsme nemohli vyhovět. S pozdravem Ráj šití.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Paní , velmi příjemná, hned druhý den zavolala s omluvou, že produkt nemají
    • Produkt není dostupný navzdory webové nabídce

Hodnotím nehodnotitelné, nebož jsme nic neměl možnost uhradit a vyzkoušet, hodnotím jen proto, abyste na mě nezapomněli. Šicí stroj mi stačí do 15. července mít doma :-).
    Děkuji.

Reakce obchodu Ráj šití

Dobrý den, moc nás to mrzí, ale někdy se sejde více objednávek na jeden produkt a kus ve stejnou chvíli. Uděláme maximum, abyste byl spokojen. Váš Ráj šití.

• neprofesionalní přístup arogance neochota

Reakce obchodu Ráj šití

Zákaznice moc dobře ví, že žádá, na co nemá ze zákona nárok. A na základě toho dá ještě negativní hodnocení...

Zboží bylo odesláno včas, ale objednávka nebyla kompletní. Fakturu jsem musela urgovat, byla mi zaslána cizí. Jinak web je přehledný i se srozumitelnými popisky jednotlivých výrobků.

Reakce obchodu Ráj šití

omlouváme se za problémy. Objednávka z 28.12. byla vyřizována v prvních dnech měsíce ledna, kdy probíhaly inventury a dovolené. Faktury rozesílá automat a chyba byla odstraněna tentýž den, rovněž souvisela s přelomem roku. Děkujeme za pochopení.

Objednáno 26.9 a do teď nemám zboží. Z obchodu žádné info. Kdybych se sama neozvala a nepidila se co se deje, nikdo by se mi sam neozval. Dozvedela jsem se ze zboží nemá ani dodavatel. Jedina jejich nabydka byla model o dost dražší. Žádné že by třeba vratili penize. Jelikož ale pristroj potrebuji, tak nezbylo nez souhlasit.

Reakce obchodu Ráj šití

dle naší evidence jste zboží objednala v sobotu 26.9. večer a my jsme Vás kontaktovali hned první následující pracovní den 29.9., kdy jsme Vás informovali, že zboží není dostupné a že ani dodavatel neví, kdy bude. Při vytvoření objednávky byla u zboží uvedena dostupnost "více než týden", což je lhůta, kdy dodání je delší než za týden a není známo, kdy bude viz obch. podmínky. Dne 29.9. jste nám objednávku potvrdila a sdělila, že budete čekat, že jiný model nechcete. Není tedy pravda, že jsme měsíc nereagovali. Každopádně nás mrzí, že jsme nemohli vyhovět.

• Zboží mi došlo poškozené.

Reakce obchodu Ráj šití

to nás mrzí, že zboží došlo poškozené a že nejste spokojená. Bohužel jsme nedostali ani od Vás ani od dopravce žádnou informaci o poškození, proto jsme neměli šanci záležitost řešit k Vaší spokojenosti.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• za dva měsíce nedodali zboží, které inzerovali skladem
    • nekomunikovali adekvátně rychle telefonicky ani e-mailem