• Přehlodnost
    • Dlouhé dodací lhuty.

Pro výběr zboží ano,pro obj,ne přes měsíc čekání na zboží

Dobrý den paní Anno,
    ač bychom rádi měli vždy všechno zboží skladem, není to v našich silách. Pokud jediný dodavatel do ČR zboží nemá déle než půl roku, nebude ho mít už skladem nikdo.

V našem e-shopu jste již objednala zboží nedostupné, telefonicky jsme s vámi hovořili, že zboží není a dodavatel slibuje dodání nejdříve za měsíc. Pokud bychom mohli, dali bychom dodavateli palec dolů (a věřte že by to udělali všichni obchodníci), ale nemůžeme.

Je nám líto, že nejste s našimi službami spokojená, ale víc pro vás udělat při nejlepší vůli nedokážeme.

S přáním krásného dne
    Tomáš Krýdl

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Objednal a platil jsem 2 filtry do vysavače, došel pouze 1 kus!

Reakce obchodu ProVysavače.cz

A jejda! Chybička se vloudila!
    Musíme se Vám moc omluvit, nedodání části zboží není standard, ale chyba při expedici.
    Ještě dnes se s Vámi telefonicky spojíme a chybějící zboží i s omluvou okamžitě dopošleme.

[email protected]
    www.provysavace.cz

• Zboží dorazilo včas,ale vznesla jsem dotaz,na který jsem dosud nedostala odpověď.A protože filtr budu potřebovat,až budu mít i vyssávací hadici,tak musím shánět jinde.Velmi mě to zklamalo.

Hledala jsem náhradní díly na bezsáčkový vysavač,na který -pro mně- z nepochopitelných důvodů nejsou ani v kamenných obchodech,ve kterých jsou vysavače nakoupeny.Zde jsem narazila jen na filtr.
    Ostatní viz.výše

Dobrý den paní Jarkovská,
    jsme malá firma, která si Váží každého zákazníka. Na dotazy odpovídáme obratem a to i víkendech a ve večerních hodinách.

Je nám líto, ale Váš dotaz jsme neobdrželi - ani e-mailem, ani jako součást objednávky, kde je pro dotazy vyčleněný speciální prostor. Proto jsme na něj nemohli odpovědět.

Pokud máte dotaz na náhradní díly, můžete nás kontaktovat na [email protected] nebo na našem telefonu 777 805 886

Vaše hodnocení nás mrzí, zvláště když jsi nejsme vědomi pochybení z naší strany.

www.provysavace.cz

Náhradní filtr pro elektrolux z číny . má nepatrně menší rozměry uchycení , tudíž netěsní a je nepoužitelný. Sáčky SBAG vpořádku.

Reakce obchodu ProVysavače.cz

filtr, který jste u nás zakoupil, je originální díl Electrolux (kde ho vyrábí samozřejmě nevíme...).
    Pokud Vám jeho rozměry nesedí, máte právo na standardní reklamaci - buďto samotného HEPA filtru, nebo celého vysavače. Při použití originálního dílu máte plnou záruku.
    Vámi popisovaných filtrů jsme prodali velké množství, zatím bez jediné reklamace.

Kvalitu dopravy zboží bohužel neovlivníme, zásilku jsme odeslali v den převedení platby na náš účet. Vybral jste si ČP a doporučený balíček, kdy dodání vychází zhruba na 3 až 5 dnů.

Je nám líto, že nejste s našimi službami spokojen. V případě reklamace jsme Vám k dispozici (dle našeho tel. hovoru).