- Neprofesionální chování
Udělala jsem objednávku 6 korálků. Jeden mi přisel jiny. Cenově jiný žádná omluva žádný dorovnání ceny. Po té co jsem napsala mi bylo řečeno že to má asi podobný popis … ne nemá králíček a zajíček a každý korálek jiný. Do teď nepřišlo ani srovnání ceny na email mi nepřišlo ani je korálek není nechcete jiny nebo posíláme bez nej , přitom to bylo na dobírku.
Neposlali zboží… je to už 11 dní od zaplacení/objednání
Za 14 dní od objednávky se nikdo neozval, žádná zpráva, žádné zboží. Pak mi pošlou dotazník ať ohodnotim nakup
Zboží je strašné,někde chybí kamínky , nedoručili mi vše a ještě ze mne udělali lhářku.Objednávala jsem dva stejné kamínky jeden byl krásný třpytivý druhý černý jak bota,prostě jedna velká katastrofa už nikdy víc.
- Objednala jsem 2 stejné náramky .Zaplatila a byl doručený pouze 1.Na email vůbec nikdo nereagoval.Nedoporučuji
Zakoupil jsem zde prstýnek, který jsem následně vrátil. Bohužel peníze mi už obchod nevrátil. Počkám ještě týden a pak se obrátím na policii nebo Českou obchodní inspekci. Komunikace obchodu katastrofální. Neberou tel. Špatně informují o stavu objednávky. Koupíte, zaplatíte a jen zoufale čekáte a modlíte se abyste dostali to, za co jste zaplatili.
Přišla hen polovina zboží, řetízek jste neposlali a na moje upozornění nereagujete a dovolíte si ještě poslat dotazník spokojenosti...
Zboží nedorazilo vše prosvihnuto a čekat další týden na plyšáka se můžu víte co.
- Nabízejí zboží a až po objednání se vám omlouvají, že ho nemají na skladě
- Zboží mi nebylo doručeno.
- dlouhá doba dodání
- špatná komunikace ze strany eshopu
- Ze strany eshopu ani po urgencích žádná komunikace
- Nedodržení dodací lhůty
Zboží objednáno s dostatečným předstihem jako dárek, ihned uhrazeno. Po 5 dnech jsem sama kontaktovala eshop s dotazem na stav objednávky (ráno). Odpověď mi přišla až následující den odpoledne s informací, že část objednávky není skladem a mám si vybrat náhradní zboží, což jsem nechtěla a zboží by ani nepřišlo včas, proto jsem emailem hned požádala o zrušení objednávky. Reakce eshopu nepřišla. Po 3 dnech jsem odeslala email s urgencí, opět bez odezvy. Další urgence mé strany odeslána po 4 dnech s informací o mém dalším postupu. Eshop mi po dalších 2 dnech zrušil objednávku a vrátil peníze. Za mne tento eshop nikdy více!
- Obratem, přišlo potvrzení objednávky i s fakturou za zboží a dopravu (úhrada dobírkou). pooslední část transakce, ktero lze ohodnotit kladně
- Dnes je to týden od objednání a zboží dosud nedorazilo. Při snaze kontaktovat s dotazem p. Brachovou na tel.777964858, jmenovaná tel. vypla a vzápětí se SMS dotázala, zda může zavolat později. To jsme smozřejmě odsouhlasili. Nic se nědělo a ani na naše další pokusy o kontakt se zmíněná paní naozvala. Takže zatím značná nespokojenost!
Stále doufám, že objednávka bude vyřízena????
Zboží nikdy nepřišlo
Zboží jsem objednala a zaplatila. Nedorazilo ani po 14 dnech. Velké zklamání. Chtěla jsem ho jako dárek koncem tohoto týdne, proto jsem objednávala včas. Marně.
Objednávka nedorazila a na emaily nikdo nereaguje.
- Dlouhá dodací lhůta
- Přišlo úplně jiné zboží
- Špatná komunikace
Zatím nedošlo zboži
Komunikace - na uvedený telefon pouze sms, na které odpovídají až po urgenci, problémy s doručením - termín. Doplatila jsem dárkové balení - byla přiložena krabička - nevhodná pro propisku . nejsou zde úchyty, krabička nejde dovřít - tužka je do ní vysoká.
- Moc hezke produkty za dobre ceny
- Nektere produkty se od fota uvedeno na strankach nepatrne lisi
- V posledni zasilce mi prisel uplne jiny koralek nez jsem si objednala
- Nebyl prilozen darek pri nakupu nad 500 korun
- Zbozi bylo odeslano az 6 dni po objednani
- V patek,coz bude zitra tyden jsem pani psala,ze moje zasilka neni v poradku a dodnes bez odpovedi!!!!!
- V jedne z predchozich zasilek nemel naramek zadne znaceni
Je to 50 na 50....produkty jsou pekne,vypadaji kvalitne..ale....objednavala jsem celkem za celou dobu 3 naramky a 3 koralky...
1 naramek nemel puncovni znaceni
1 koralek a 1 naramek se mirne lisily od toho co bylo zobrazeno na eshopu
1 koralek mi prisel uplne jiny nez jsem objednala a pani se ani po 6 dnech od urgence nevyjadrila!!!!