Bohužel dlouhá dodací lhůta teda pokud zboží vůbec doruci
- Krásné webové stránky a velká nabídka krásného zboží.
- Zboží objednáno před týdnem, na stránkách informace, že dodání trvá 1-3 dny. Přestože byla objednávka předem uhrazena, stále čekám a nic se neděje. Již dvakrát jsem psala e-mail, jak to s objednávkou vypadá a bez reakce, nikdo neodpovídá. Podle dostupných recenzí se toto děje poměrně často, takže obchod určitě nedoporučuji a znovu již nic neobjednám. Pochopím, že může dojít ke zdržení, ale důležitá je komunikace, aby o tom zákazník věděl a ne dělat mrtvého brouka a dokonce ani nereagovat na dotazy.
Dlouhá dodací doba a pak přijde jiný prstýnek...co asi s tím v předvánočním čase? Vracet ho nebudu, ale tady už si neobjednám.
- Vyrobky jsou pekne
- Skoro nulova komunikace,vyber dopravy je jen pro legraci. Zbozi poslano nejhorsim moznym zpusobem - doporuceny dopis na postu.....
- Náušnice jsem obdržela poškozené. Obchod by měl nejprve zkontrovat stav produktu než ho odešle. Zbytečná ztráta času posíláním zpět. Danihelková
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, bohužel i to se stane, nabízíme reklamaci zdarma s podáním do zásilkovny.
Zboží objednané 1.11. stále nedorazilo. E-shop nekomunikuje.
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, prosím na emaily vždy odpovídáme, lepší napsat nám než rovnou recenzi, zřejmě ho již dávno máte.
- Dlouhá doba doba dodání
Je to chytak na lidi uz u vas nic neobjednam
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, velmi nás mrzí vaše nespokojenost. Nicméně nemáme žádnou nevyřízenou objednávku u 16.10. Můžete nám prosím napsat zda vám nepřišel balíček nebo alespon číslo objednávky? děkuji
- Špatná komunikace
- Delší doba dodání prosba hodnocení obchodu přišla dřív než zboží
- V balení chyběla ze tří věcí jedna
- Reklamace bez reakce
Nedodáno vše , reklamace emailem bez reakce, dloho než alespoň něco přišlo.
- Po zrušení objednávky ze strany obchodu čekám již téměř měsíc na vrácení peněz. Na e-maily nikdo neodpovídá, při pokusu o telefonický kontakt je možné psát pouze SMS.
Jedním slovem podvodný eshop. samozřejmě jsem si ověřila přes heureku co je to za firmu a riskla s tím, že objednala na dobírku. Objednala jsem zde, jelikož jinde řetízek co jsem potřebovala neměli. Eshop jsou podvodníci. Nikdo na emaily, telefon, sms ani online podporu neodpovídá. Tudíž za 7 dní mi žádné zboží nepřišlo a ani žádné informace.
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Všechny emaily máme zodpovězené. Možná jste objednávala v době kdy byla dovolená nicméně žádný email který by nebyl zodpovězený nevidíme. Dobírky jsou všechny odeslané, tak nevím kde vznikl problém? prosím napištš nám znovu buď na chat nebo emailem.
- prislo vcelku rychle
- S vyrobky vcelku spokojenost, bohuzel viz.nize
- na zakonné vraceni mensi casti objednavky (velikost neodpovidala fotkam atd.) obchod bohuzel nereaguje - ani po 2 mesicich po odeslani mensi casti objednavky zpet (prevzeto) obchod nezaslal zpet cast penez (radove pouhe stovky Kc) ani nenabidl jine reseni a na emailove urgence nijak nereaguje.
Drzost nejvyssiho kalibru! Obchod uz zrejmě neexistuje, protoze podle toho reaguje (nijak)! Velmi nedoporucenihodne! Mejte se na pozoru!
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, náš obchod samozřejmě existuje a nerozumím bohužel tomu, proč nám nenapíšete email pokud máte nějaký problém? emaily zodpovídáme každý den. Děkuji
ps: netuším jak jste dle fotky poznal velikost? u produktů je uveden rozměr. -
- Pomalé dodání
Objednal jsem před týdnem stále nic nedorazilo
- Obchod, který absolutně nekomunikuje. Objednávku přijme a tím to končí. Určitě zde nenakupovat s platbou ihned. Raději na dobírku. Aspoň nepřijdete o peníze, když nic nedorazí. Já naštěstí označila dobírku, takže nemám zboží, ale aspoň mi zůstaly peníze. Na moji otázku ohledně objednávky nikdo neodpověděl, jen systém - mail je prý nedoručitelný. Takže raději se eshopu obloukem vyhnout.
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, tomu moc nerozumím, emaily nám normálně chodí. Nezadáváte špatný email? [email protected]. Prosím pošlete nám email a jistě problé vyřešíme. Pokud Vám nic nedošlo, zřejmě ani nám objednávka. Děkuji A.
Zbozi nedorazilo
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, předpokládám, že již ano? A.
Týden po objednání, žádná odezva
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, asi 10% zboží není skladem, zřejmě jste vybral to co skladem není, ale je u něj také uvedena doba odesláno týden. Děkuji a doufáme, že máte již zboží doma.
Stále čekám na zboží, které je zaplacené
ZBOŽÍ DORAZILO, ALE BOHUŽEL PRSTEN BYL VELKÝ POSLALA JSEM HO NA VÝMĚNU ZA JINOU VELIKOST OD TÉ DOBY SE NIKDO NEOZÝVÁ ANI NA EMAIL ANI SMS ANI NEBERE TELEFON NEMÁM ANI PRSTEN ANI PENÍZE.
Reakce obchodu Prošperk
Dobrý den, pokud víme, je to již dávno vyřešené. A.
- Vůbec bych nehodnotil ale varuji raději nic neobjednávat
- Obchod nekomunikuje e-mailem ani telefonem
- nedodržuje vlastni obchodní podmínky