Zboží bude určitě v pořádku, jen nedorazilo:), zato přišel tento dotazník, jak jsem spokojena. Problém Profizoo bude pouze v tom, že používá jako dopravce Českou poštu. Ve stejný den objednané granule pro psy dovezla PPL před 6ti dny....

• Mají sortiment, který pravidelne nakupujeme a je zložitejší jej najít v jiných eshopech
    • Jestli platíte předem, doručení trvá i dva týdny! To je opravdu hodně! Při platbě na dobírku dostanete zboží někdy i během týdne. Často musím sáhnout po granule jiných značek kvůli pozdním dodání zboží!!!!!
    • Časté výpadky některých produktů, například ontario. V obchodě to není zobrazeno a informuje vás o tom pracovník během 2 dnů - to taky prodlouží lhůtu dodání.

Absolutně nedoporučuji platbu předem. Budete čekat na doručení i 2 týdny. Nakupuji dlouhodobě a z doručení jsem opravdu zklamaná. Je úplně jedno jakého kurýra zvolíte.

• Dpd nějak nefunguje

• Dlouhá dodací doba, ani týden po objednání zatím zboží nedorazilo.

• Pred 6dny bylo zbozi objednano a pisi do dvou dnu ho mate doma. Stale cekame!

Objednávak z úterý 18.4.2023 - dnes úterý 25.4.2023 a zatím nedorazila.
    Objednávám pravidelně přes internet, ale takto dlouho dorčovací dobu tedy nikde jinde nemají.
    Potvrzení objednávky mi přišlo až v pátek 21.4.2023
    Platbu jsem udělala okamžitě při objednávce.
    Nepovažuji za seriózní obchod.

• Opravdu dlouhá doba doručení - 7dní po objednání i přesto, že zboží bylo skladem

Měli by zapracovat na dodacích lhůtách. Konkurence dodává nejpozději do dvou dnů někdo i ten samy.

• Obchod nás neinformoval o tom, že má výrazné zdržení s vyskladněním produktu. V neděli jsem zadal objednávku a při urgenci ve středu jsem se dozvěděl, že produkt stále není expedován (jednalo o veterinární produkt pro psa s nemocí slinivky). Neobdrželi jsem žádnou komunikaci, že je obchod ve zpoždění.

Moc pospícháte!!

Objednávku jsem musel provést 2x. Pokaždé jsem objednával zboží, které se tvářilo jako skladem. Pokaždé mě kontaktoval zástupce obchodu, že jedna ze dvou položek není dostupná. Poprvé jsem nechal celou objednávku zrušit. Podruhé jsem si nechal doručit to co měli.
    Už nikdy tady nenakoupím.

• pomalejší doručení jsem tedy už hodně dlouho nezažil ... museli jsme koupit jinde

• Sortiment
    • Dlouhá doba dodání
    • balné drahé a přitom stojí za prd, levná fólie 2x obtočená za 20kč …
    • Granulky páchnou divně

• Dlouhá dodací lhůta

• nekolik dni od objednavky nekomunikuji, nedorazily udaje pro platbu.

Z objednávky mi nebyl doručený podkladek pro slepice.

Tak tohle byla nešťastná objednávka. Již více jak týden čekám na granule, část objednávky nebyla skladem po tom, co jsem ve čtvrtek objednávku udělala, ok, stane se, paní slíbí že začátkem dalšího týdne bude naskladněno a pošle fakturu, to se tak stane v úterý, okamžitě platím, ve čtvrtek mail že objednávka byla expedována, nicméně teď v pátek se pošta stále tváří že fyzicky objednávku stále nemá, takže se granulí dočkám tak další týden v úterý. Bohužel jsem šáhla po nejlevnější cenové nabídce a netušila jsem, že v této době na jednom z větších eshopů zaprvé nebude možnost platby online, ale jen bankovním převodem a zadruhé že to potrvá takhle dlouho. Objednávala jsem zde docela často, ale toto bylo naposledy.

• při prvním nákupu s registrací máte 100,- kč dolů...ovšem musíte nakoupit za min. 1500,-
    • Kupovala jsem granule, kde mě již při objednávce nemile překvapilo, že musím platit balné. No budiž...necelá 20 mě nezabije a alespoň budou kvalitně zabalené.
    • Přišel pytel, obalený jen tak v průhledné folii a samozřejmě doma jsem zjistila, že je protržený. Za to že si musím připlatit za zabalení a ještě mi zboží přijde poškozené, to jsem u Vás nakoupila naposledy a příště raději koupím jinde, dražší ale bude v pořádku.

objednané zboží i když tvrdili že je skladem, tak na skladě nebylo.
    Když jsem chtěl doručit alespoň to co je skladem(není můj problém že zboží nemají skladem) tak chtěli navíc poštovné i když původně mělo být zdarma.

• 20% odpad slunečnicových semen

• Pozor, nabízejí slevu za první nákup po registraci. Sleva je však vázaná na velikost objednávky. Kromě poštovného platíte i balné.