• Koupil jsem 2x15kg granulí s tím že jeden pytel je rozbaleny a váha má být 14,5kg. Pytel měl tak max 12kg a pošta ještě něco rozsypala když chtěl oba pytle rozdělit aby nezvedal 30kg. Rozbalene pytle granulí nekupujte.

Krmivo balení Versailles,rostrhane Speciál rostrhane a škůdci z venku a uvnitř moly atd. Nebudu pátrat či je chyba!

3 ze 4 položek nebyly, zaplacené balné Extra snad vtip, zboží v otřesném stavu

• Pripocitavaji si nejake balne-kuchynskou folii a kdyz neco vymenujete, ikdyz bylo postovne zdarma, uctuji vam pak postovne.

Zboží je inzerovaný na webu jako skladové, což není pravda. Předpokládaná doba dodání více jak týden. Proto jsem objednávku zrušil a zboží zakoupil jinde.

Nabízejí produkt, jenž nejsou schopni sehnat a dodat.

na svoji objednávku jsem čekala dlouho a musela jsem tam několikrát volat Puldová

Prodávaji to co nemají na skladě

• Uctujete nyní za dopravu.Doposud byla doprava zdarma. Nastane odliv zákazníků včetně mne

• Poměrně rychlá reakce a komunikace
    • Část zboží přišla v příšerně pomackanych a potrhanych obalech.

Ohánějí se nějakými slevami které jsou jenom na oko aby nalákali zákazníky.

Zboží nabízené skladem nebylo skladem. 2.den po objednávce mi zavolali, že se opozdí,jestli ji i přesto chci. Poté nulová komunikace, včetně e-mailové. Abych se dozvědel o pohybu zásilky, jsem si musel v den dodání (který jsem dal jako nejzazší) zavolat, přesto mi nebyli schopni říci ani přibližný čas dodání.

již podruhé má zásilka byla odeslána na neexistují adresu, která nekoresponduje s adresou na objednávce, navíc číslo balíku není správně uvedeno na souhrnu objednávek.

• Už nikdy více!!!

• Rychlost
    • Špatná komunikace,komplikace při placení,žádné bonusy a to jsem dříve objednávala hodně

Nevhodně zabaleno, i když jsem zaplatil "extra balení". Tím pádem se z části objednaných kapsiček stala rozmačkaná hmota popatlaná po zbytku zakázky. Pracovnice prodejce to dle jejich kamerového záznamu shledala správně zabalené... Tak nevím kde je chyba.

.....není co vytknout,,ochota,skvělá mobilní komunikace,,,doručení včas,,,jen chválit musím,.

• žádná není
    • v obchodě mají na skladě balíky steliva,ale malé balení pro kočky nemají místo,to se musí objednávat přes e shop

prodejna je zbytečná

Půl objednávky nedoručeno i přesto, že mělo být skladem a zbytek (granule 15kg) vypadají úplně jinak než obvykle. Krmivo už zde objednávat nebudu. Pytel byl úplně jiný než má být, jen celý bílý pytel a na něm malá nálepka s názvem krmiva.

Profizoo rozhodně není PROFI!!!! Zakoupeno 4 kusy a 2 kusy storno!
    Ze zákaznické linky, mě ujišťují v pondělí, že mám čekat do pátku, že 1 kus zboží naskladní z prodejny a pak v pátek, že zboží nemají, prostě to prodají někomu jinému zároveň!!!
    Výsledek je, toaleta pro kočku by byla možná za více jak tři týdny, takže storno a pejsek by si mohl dle Profizoo dát dietu!!! Podotýkám, že obě věci byly stěžejní, proč objednávka vznikla!!!
    Naštěstí je spoustu jiných konkurenčnich e shopu, kde v sobotu objednáno a hned v pondělí doručeno!!!