Objednala jsem si 4 pytle granulí. Paní mi volala, že mají jen tři a další by byl až za týden. V pořádku, může se stát. Ale co jsem nedala bylo, když po mě chtěla zaplatit dopravu, protože ten pytel oni nemají a tudíž bych nesplňovala dopravu zdarma .

• Dlouhá dodací lhůta

• Zrušily objednavku

• Účtovat si balné za to že produkt otočím igelitem je pro mne hódně velká drzost!
    • Dlouhá doba doručení

• Nakoupíte zde vše.
    • Nevhodné balení.

Zboží přišlo zabalené ve strečové folii ( extra ). Pytel s podestýlkou byl prasklý a dóza deodorantu placatá tedy otevřená a z poloviny vysypaná. Nedošlo k tomu během přepravy, prostě to někdo nevhodně zabalil.

• bylo polsáno jiné krmivo, než prezentují na svých stránkách ...objednala jsem klasickou tundru od výrobce orijen a přišla sice tundra ale dietní a nebyla jsem na to upozorněna,takže mám 11 kg krmiva, které pes nežere za 3.000

• Ani po týdnu zboží nedorazilo

• zboží bylo nekvalitně zabaleno

objednavka mi porad nedorazila hruza ze v dnešní době to pořad funguje špatně!!!nikomu nedoporucuju!!!

Obchod má nespolehlivého dopravce DPD, který neplní avizované termíny, neinformuje o změnách a nedoručuje na zaplacené adresy a tak nutí zákazníka zajišťovat si náhradní dopravu za další peníze!!!

• nereagují na objednávku, vůbec nekumunikují

• Doba dodání. Již jsem to jednou psala. Na něčem jsem se dohodla s Profizoo a výsledek nulový

• Objednávka připravena k vyzvednutí za týden, u jiných eshopů to bývá za 2-3 dny. Minulá objednávka byla k vyzvednutí až za 2 týdny, přestože eshop uváděl u granulí skladem do 3 dnů.

• Hodně jste se zhoršili, čekat dva dny na zpracování pak 3 dny na vyřízení objednávky teď čekám až to predate poště pak 2 dny na doručení,

I kdyz mate levnější už nebudu objednavat

• Zboží došlo poškozené, netočí se kolečko a díly se rozpojují

Za dva dny po nákupu mi někdo telefonoval, že zboží není skladem. Stále čekám....

• Týden od objednávky a zboží stále nemám. Přitom při objednávce bylo vše "skladem".

• inzerovali, že zboží je skladem, ale přitom nebylo. Nové naskladnění mělo být až za několik dní

• Ale komunikaci mají skvělou.

Trvalo poměrně dlouho,než jsem zboží obdržela.

• Komunikace