- rychlé dodání
- -
DDobrý den,
velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu.
- Rychle doručení+darecek
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme opravdu moc rádi, že Vám naše služby udělaly radost.
tým Profimed -
Skvělé, super produkty, miluju...
Rychlé dodání. Radost.Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojený zákazník je pro nás tou největší odměnou za naši usilovnou práci.
tým Profimed -
Maximální spokojenost, rychlost doručení.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost opět setkala s úspěchem.
Velmi rychle doručeno.
tým Profimed -
- Dobré znalosti výrobků a ochota.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Proškolený a ochotný personál je jedním z našich stavebních kamenů, na kterých si zakládáme, proto máme opravdu radost, že se to daří.
tým Profimed -
Vše obratem a v pořádku doručeno, žádná negativa neshledávám.
- Rychlé odeslání
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vždy se snažíme dělat vše pro to, abychom Vám doručili objednávky co nejrychleji, proto jsme rádi, že se nám to opět povedlo. Těšíme se na Váš příští nákup.
- Velký výběr
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s naší nabídkou.
Rychle, přehledný eshop
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení. Máme upřímnou radost, že se Vám líbí náš eshop. A jste spokojen i s rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
Těšíme se na Váš příští nákup.
- Dorazilo rychle
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost setkala s úspěchem.
tým Profimed -
První nákup, super, velká spokojenost
KarelReakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení, máme upřímnou radost, že Vám naše produkty i služby vyhovují. Těšíme se na Váš příští nákup.
tým Profimed -
objednala jsem si dvoje zubní kartáčky s vyzvednutím v obchodě. V sobotu po druhé hodině v nákupním centru bylo zavřeno, vyřešila jsem si další nákupy a po 3/4 hodině se vrátila, stále zavřeno. následující den mi volala slečna, která mi sdělila, že objednávku nemají kompletní a že jsem "blbec" když se domnívám, že budou mít otevřeno po celou otvírací dobu. blbcem mě nazvala 2x. takový zákaznicný servis jsem ještě nezažila.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
velice nás mrzí Vaše nepříjemná zkušenost s vyzvednutím objednávky. Omlouváme se za komplikace a za chování naší zaměstnankyně. Takové jednání je naprosto nepřípustné a v rozporu s našimi zásadami.
Bohužel, na prodejně jsme neměli potřebné množství kusů objednané položky pro Vaši objednávku. Proto Vaše objednávka nebyla kompletní, což nás velmi mrzí. Snažíme se, aby byly všechny objednávky včas připraveny k vyzvednutí. Bohužel, v tomto případě to nebylo možné. Chování naší zaměstnankyně vůči Vám určitě budeme řešit. Chápeme Vaše rozhořčení a omlouváme se za její nevhodné chování.
Je nám líto, že jste s našimi službami nebyla spokojená. Budeme rádi, pokud nám dáte ještě jednu šanci a dokážeme Vám, že se neustále zlepšujeme a Vaše spokojenost je pro nás nejdůležitější.
Váš Profimed -
- Rychlé dodání zboží
tým Profimed -
Kdysi spolehlivý dodavatel oblíbené značky zubních kartáčků, ty se ale už nevyrábějí, dnes nejlevnější dodavatel oblíbeného typu dentálních nití. Jiné zboží, jmenovitě mezizubní kartáčky, nakupuji levněji jinde. Reklamní sdělení v mailu týkající se množství jiného zboží spíše obtěžují (právě za to málo hvězdiček za komunikaci - jinak s komunikací kolem objednávek žádný problém).
Reakce obchodu PROFIMED.cz
chápeme Vaše rozhořčení ohledně ukončení prodeje Vašich oblíbených zubních kartáčků. Je nám líto, že se tyto kartáčky již nevyrábějí. Snažíme se neustále rozšiřovat náš sortiment a nabízet kvalitní alternativy. Věříme, že u nás i nadále najdete produkty, které budou splňovat Vaše požadavky.
Co se týče mezizubních kartáčků, rádi bychom Vás informovali, že i u nás najdete široký výběr kvalitních mezizubních kartáčků za konkurenceschopné ceny. Nabízíme produkty různých značek a velikostí, takže si jistě vyberete ty, které Vám budou nejvíce vyhovovat.
Mrzí nás, že Vás naše reklamní sdělení obtěžují. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a budeme se snažit naše marketingové aktivity lépe zacílit.
Váš Profimed -
Vše proběhlo velmi rychle. Od objednávky až po odebrání zboží v prodejně.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaši pochvalu. Těší nás, že naše usilovná práce přináší výsledky.
tým Profimed -
Rycost, spolehlivost, přehledný výběr, už u vás kupují po druhé tento difuzer a jsem s ním nadmíru spokojená. Nejlepší cena na trhu.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s naší nabídkou a cenami.
tým Profimed" -
- Rychlé jednání, profesionální.
tým Profimed -
Rychlý nákup v pořádku vše
tým Profimed