Vše OK
Reakce obchodu PROFIMED.cz
velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Spokojený zákazník je pro nás tou největší odměnou.
- V centru Prahy.
velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Hezký den,
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost opět setkala s úspěchem.
tým Profimed -
- rychlé jednání, pěkné zboží
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše hodnocení. Kvalita je pro nás jedním ze zásadních kamenů, na kterých si zakládáme, a vždy do sortimentu zařazujeme jen ty nejlepší a ověřené produkty.
tým Profimed -
Zboží předraźene, neodpovídá naprosto ceně
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme Vám za Váš názor na zakoupené produkty. Velmi nás mrzí, že máte pocit, že zboží je předražené a neodpovídá ceně.
Chápeme Vaše rozhořčení a rádi bychom se k Vašemu názoru vyjádřili. Ceny našich produktů se snažíme nastavovat tak, aby odpovídaly kvalitě a hodnotě nabízeného zboží. V případě Vaší objednávky se jedná o produkty prémiové kvality od renomovaných značek, což se promítá do jejich ceny.
Je nám líto, že jste s nákupem nebyl spokojen. Budeme velmi rádi, pokud nám dáte ještě jednu šanci a dokážeme Vám, že naše produkty jsou velmi kvalitní a neustále se snažíme zlepšovat i naše služby. Vaše spokojenost je pro nás nejdůležitější.
Váš Profimed -
Rychlost dodani kvalitni zbozí.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojený zákazník je pro nás tou největší odměnou za naši usilovnou práci.
- vše OK
Reakce obchodu PROFIMED.cz
velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu.
- Velký výběr
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s naší nabídkou.
- Rychlost dodání kvalita
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení, máme upřímnou radost, že Vám naše produkty i služby vyhovují. Těšíme se na Váš příští nákup.
- Naprosto rychlé vyřízení
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme opravdu moc rádi, že Vám naše služby udělaly radost.
Super
Reakce obchodu PROFIMED.cz
velmi Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu.
- Široká nabídka produktů
- Super ceny
tým Profimed -
Příjemná chuť a skutečně odstraňuje skvrny
Reakce obchodu PROFIMED.cz
velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu.
- Ryhlost
- Komunikace
- Solidnost
tým Profimed -
Spokojenost,chtěla jsem vzorky past na vyzkoušení a dostala jsem
tým Profimed -
Nakupuji, zubní pastu apadent kids, pravidelně jen přes váš obchod. 100% spokojenost. Rychlé doručení , vždy precizně zabaleno.
tým Profimed -
- vstřícné a milé jednání
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení, máme upřímnou radost, že Vám naše služby vyhovují. Těšíme se na Váš příští nákup.
tým Profimed -
Všechno bylo dodáno včas.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost se setkala s úspěchem.
- Velký výběr
- Zajímavé akce