Vše oka
- Dobrý
- rychlost, dobrá komunikace, zboží přišlo v pořádku, zatím nerozbaleno, vánoční dárek
- super obchod
Vše proběhlo krásně rychle.
Bez problémů, rychlé
Obchod mám při cestě z práce.
Nákup proběhl v pořádku. Ale nepovedlo se mi najít správný kabel pro připojení nakoupeného zařízení. Hledat mezi stovkami podobných, ale pro mě nepoužitelných kabelů, je ztráta času. Stránky by potřebovaly přidat více filtrů.
- Vše profi, jako vždy. Komunikace, rychlost...
- NIC.
- lokalita mimo centrum Brna
- rychlé vyřízení objednávky
- Profesionalita
- Super ceny
- Velmi ochotný a milý personál
- Fakt pěkná prodejna
- Možnost si vše "osahat" a vyzkoušet
Super přátelský obchod s DJ a další audio technikou. Příjemný a ochotný, znalý personál a dobré ceny. Super komunikace se zákazníkem, rychlé a bezproblémové dodání, úsměvy, čistá, přehledná "kamenná" prodejna, na které je vidět skutečné nadšení provozovatelů shopu. Jednoznačně doporučuji.
Slušnost. ochota, rychlé jednání
- Super
- Kvalitně
- Levně
Vše úplně v pořádku
- Rychlost spolehlivost
- V TOPU!!
Rychlé dodání
- Rychlé dodání bez porušení obalu.
- Vždy mi vyšli vstříc
- záruka na produkty 3 roky
- Pozdní dodání zásilek které nemají skladem a mají napsáno datum naskladnění, již druhý případ, při 1. jsem čekal na objednávku asi měsíc
Obchod jako celkem má celkem velký výběr jenom škoda že při reklamaci nehradí poštovné obchod. Nebo nemají delší lhůtu na vrácení + dopravu zpět zdarma.