Ochotný personál, hezké prostředí.
Rychlé zaslání, příznivé ceny.
Zatím nepřišlo nic,kromě dotazníku ,jak jsem spokojen.
Chtěl bych zboží a ne dotazník. -
Milá, přátelská, ochotná obsluha. Stylové a čisté prostředí odpovídající nabízeným službám a sortimentu. Poměrně dlouhá doba od objednávky k vyzvednutí zboží na prodejně, které údajně na té prodejně mají.
- Prostě skvělý obchod
super komunikace, bleskové odeslání, kvalitní zboží
- Vše skladem...
- Nikdy by mě nenapadlo, že mi za ty peníze přijde opravdu pěknej kus bytelný techniky. Funguje lépe, než jsem čekal a opravdu vypadá profesionálně. Hned jsem objednal další k tomu. Mám kulatiny a chci, aby se na moje soukromý disco dlouho vzpominalo.
Vše v pořádku
Byla jsem mile překvapená s jakou rychlostí byla moje objednávka vyřízena a doručena
Dodani bylo rychle. S obchodem jsem spokojen.
- skvělé
Dobrý obchod,rychlé dodání.
- komunikace, vrácení peněz
- nabízejí zboží, které nemají skladem a uvádějí, že ho mají skladem
- Vše rychle připraveno k výdeji.
- Vonyx CX324-3 kabel 2x 6,3 mm mono jack (M) - 2x RCA (M) 3m jsem dostal v originálním papírovém kartonu, odkud se zboží dá vyjmout a opět vložit. Zboží jsem si nezkontroloval a doma jsem zjistil, že kebel je v délce cca 1.5 metru od sebe oddělený. Zřejmě ho někdo potřeboval, znehodnotil a prodejce jej zpět dal do obalu a mě prodal .
- Spojení poloha
Nakupoval jsem poprvé. Komunikace s e-shopem vynikající, e-shop přehledný a dodání zboží rychlé.
Velky výběr zboží, příjemné prostředí, profesionální a přátelský přístup kluků na prodejně
- Výhodný set, výborné jednáni s obchodem. Zabalení, přeprava, super. Doporučuji.
Doporučuji.
- Slušná cena, celkem rychlé dodání