Chutný a široký sortiment, rozumná cena, profesionální servis

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

Opakovaný nákup zboží a vše OK. Rychlé odeslání při platbě předem.

Reakce obchodu Prodietix.cz

• Rychlé dodání dobře zabaleného zboží.

Reakce obchodu Prodietix.cz

výrobky fungují, objednávka je rychle vybavená a doručení je také rychlé. Osobně mi nechutnají věci (palačinky a nápoje) s čokoládovou příchutí, jinak vše, co jsem si koupila bylo chutné

Dobrý den, Martino,
    mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Za tým Prodietix, Jana.

absolutní spokojennost

Dobrý den, Voky,

Opakovaný nákup zde, vždy vše OK, rychlé dodání.

Reakce obchodu Prodietix.cz

Dlouho nebylo co vytknout, ale v poslední době mi chybí spousta oblíbených produktů , např. párečky, některé polévky, krémy...

Dobrý den, Sendy,
    děkujeme za Vaší recenzi. Ano, párečky prozatím nejsou, ale máme 8 druhů polévek a rovněž krémy již po letní odstávce dodavatele naskladňujeme. Věříme tedy, že uspokojíme i Vaše chutě. Za tým Prodietix, Jana.

• Na stránke nájdem toho naozaj veľa.
    • Chýbajú mi viac druhov cestovín, kaši, sladkosti, polievok a hotových jedál

Dobrý den, Adri,
    děkujeme za Vaší recenzi. Máme 4 druhy těstovin, 8 druhů polévek, 6 - 8 druhů úžasných proteinových tyčinek, croissanty, i kaše jsou již na cestě a bude více druhů, než dvě. Věříme tedy, že uspokojíme i Vaše chutě. Za tým Prodietix, Jana.

• Jako vždy naprosto bezproblémová a obratem vyřízená objednávka.

Reakce obchodu Prodietix.cz

• hodně produktů nebylo skladem, omezená nabídka

rychlé zpracování a dodání

Reakce obchodu Prodietix.cz

děkujeme za Vaší recenzi. Ano, po prázdninové odstávce našeho výrobce opět postupně naskladňujeme. Brzy budou oblíbené produkty opět dostupné. Děkujeme za pochopení. Za tým Prodietix, Jana.

Naprostá spokojenost, rychlá komunikace

Reakce obchodu Prodietix.cz

Nakupuji opakovaně a vše OK:-)

Reakce obchodu Prodietix.cz

• skvělý klientský servis, výborně zabaleno a chutná

Už se těším na nové dietní programy a doplňky stravy.

Reakce obchodu Prodietix.cz

Objednávám opakovaně, nyní ale je výběr zboží velmi omezený, tak snad se to v září zlepší - jak bylo avizováno. Při platbě převodem bylo zboží doručeno hned druhý den, což opravdu chválím.

Dobrý den, paní Olgo,
    mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Ano, zboží bude opět skladem do pár týdnů. Děkujeme za pochopení. Za tým Prodietix, Jana.

Výborné dlouhodobé zkušenosti s výrobky. Vše funguje jak má.

• Funguje

vše OK

Reakce obchodu Prodietix.cz

• Naprosto bezproblémová a obratem vyřízená objednávka.

Reakce obchodu Prodietix.cz

Snadné objednání, rychlé dodání.

• Rychle vyřízení
    • Malý výběr zboží.Probíhá výprodej a většina produktů není skladem.
    • Staré zboži už není a nové ještě není

V obchodě nakupuji pravidelně a tak mě zaskočil malý výběr.Obchodů s proteinovým jídlem je už dost a asi přejdu k jiné firmě.E-shop je skoro vyprodaný.Poslala jsem dotaz a odpověď, že nové zboží bude koncem srpna mi přijde jako nezvládnutá logistika

Reakce obchodu Prodietix.cz

děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Po velikém výprodeji skladu, kde probíhaly ( nebo probíhají ) slevy až 80%, bude opět nové zboží naskladněno tak, jak jsme avizovali. Tento výpadek, který i pro nás je velmi nepříjemný, není způsoben nezvládnutou logistikou, ale výpadkem výroby našeho zahraničního dodavatele produktů. Věříme, že během pár týdnů bude vše opět v naprostém pořádku. Děkujeme za pochopení. Za tým Prodietix, Jana.