- Sestavení jídelníčku na míru
- Možnost kupovat si jídla po jednom kusu (až na výjimky)
- Chuťově většinou lepší než konkurence
- Reagují rychle na e-mailové dotazy k dietě
- Některé chybné údaje na webu ohledně gramáží a druhů jídla (neopraveno ani po měsících po urgencích), což může průběh diety kazit (uvedení konjaku jako sacharidové přílohy apod.)
- Oproti minulosti se významně zúžil výběr proteinových jídel, takže dieta už není tak pestrá; nadto zmizela v řadě případů právě ta jídla, která chutnala nejlépe
Pro koupi diety pro ketodietu doporučuji, komunikují aktivně. Akorát je pro mě nepochopitelné, že ponechávají v informacích i po upozornění chyby.
- Víceméně všechny produkty jsou chutné, bohužel v poslední době omezený sortiment - zrušené uzeniny.
- Odebírám produkty Prodietix několik let a vždy jsem spokojená, výsledky jsou brzy vidět. Ale jelikož nejsem důsledná a vždy se vrátím k předchozím nesprávným stravovacím zvyklostem, váha se vrací.
Perfektní.
Reakce obchodu Prodietix.cz
mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana. -
Vše OK
Reakce obchodu Prodietix.cz
Přehledný výběr a služby .
- Rychlý výběr a okamžité dodání, vše do 3 dnů
Objednávám již po druhé po 4 letech. Zhubla jsem 14 kg během půl roku. Spokojená jsem s nabídkou ( jsem vegetarian) a nabídka je i tak pestrá.
Hezký den,
mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás Vaše spokojenost a gratulujeme k Vašim krásným výsledkům hubnutí. Za tým Prodietix, Jana. -
jsem spokojená , děkuji
Dobrý den, Natálie,
- Rychlé dodání dobře zabaleného zboží.
- Velmi rychle doručení
- Ochota na 1*
- Skvělá komunikace
Dobrý den, paní Aleno,
- rychlost dodání
- žádná
A1
Hezký den,
- Změna sortimentu oproti minulým letům
Reakce obchodu Prodietix.cz
mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Ano, produkty obměňujeme v souvislosti s obměnou výroby našich dodavatelů z Francie a Itálie, stále je však pěkný výběr vysoce kvalitních a velmi chutných produktů. Za tým Prodietix, Jana. -
RYCHLOST.Fajn baleni. Celkem chutne.
Dobrý den, Jitko,
mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší, že Vám naše produkty chutnají . Za tým Prodietix, Jana. -
Nakupuji opakovaně, široký a chutný sortiment, skvělé výsledky
Hezký den,
nevýhoda: dost drahé , kupuji pouze ve slevách a i tak je to drahé.
Reakce obchodu Prodietix.cz
děkujeme za Vaší recenzi. Ano, používáme velmi kvalitní protein, který je dražší, ale i tak se snažíme pro naše zákazníky mít akce, ve kterých lze nakoupit za báječné ceny. Za tým Prodietix, Jana. -
- Pohodové jednání a domluva. Dodržování ujednaného, byť jen telefonicky.
Dobrý den, paní Gábino,
- Rychlé dodání dobře zabaleného zboží.
Reakce obchodu Prodietix.cz
mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana. -
- Dodání je vždy velmi rychlé
- Výrobky jsou vynikající
- Jediný účinný způsob jak zhubnout
- 10 kg za 8 týdnů
Reakce obchodu Prodietix.cz
mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost a Vaše úžasné úspěchy. Za tým Prodietix, Jana.