Snadné objednání, rychlé dodání.

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

• Rychle vyřízení
    • Malý výběr zboží.Probíhá výprodej a většina produktů není skladem.
    • Staré zboži už není a nové ještě není

V obchodě nakupuji pravidelně a tak mě zaskočil malý výběr.Obchodů s proteinovým jídlem je už dost a asi přejdu k jiné firmě.E-shop je skoro vyprodaný.Poslala jsem dotaz a odpověď, že nové zboží bude koncem srpna mi přijde jako nezvládnutá logistika

Reakce obchodu Prodietix.cz

děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Po velikém výprodeji skladu, kde probíhaly ( nebo probíhají ) slevy až 80%, bude opět nové zboží naskladněno tak, jak jsme avizovali. Tento výpadek, který i pro nás je velmi nepříjemný, není způsoben nezvládnutou logistikou, ale výpadkem výroby našeho zahraničního dodavatele produktů. Věříme, že během pár týdnů bude vše opět v naprostém pořádku. Děkujeme za pochopení. Za tým Prodietix, Jana.

• rychlost

Reakce obchodu Prodietix.cz

• Doručení přes Zásilkovnu je katastrofa, protože ta není schopna zásilku včas doručit. Změní si svévolně výdejní místo bez ohledu na to, kam se zavázali zásilku primárně při vytvoření objednávky doručit a za co dostali zaplaceno. Je jim úplně jedno jakou výdejní dobu má náhodně vybrané nové výdejní místo a jestli je pro zákazníka časově dostupné. A toto se nestalo poprvé!

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás mrzí Vaše nespokojenost a potíže s doručením. Bohužel však nejsme schopni ovlivnit jednání Zásilkovny. Doporučujeme příště využít kurýra, i ti mohou zásilku nechat na svém výdejním místě, odkud si ji můžete vyzvednout. Za tým Prodietix, Jana.

rychlé dodání

Dobrý den, paní Jano,

• Bleskové dodání
    • Vyšší cena
    • Menší výběr jídel oproti minulosti
    • Jídla nejsou tak chutná jako dříve

Vybrala jsem prodietix kvůli tomu že mi v minulosti jejich jídla moc chutnala...ale to už se opravdu říct nedá.Před asi 6ti lety měli daleko větší výběr jak polévek,tak kaší,nebo i krémů a tyčinek. Dá se to sníst, ale žádný zázrak to není. Je to srovnatelné s levnějšími keto dietami co jsem měla možnost ochutnat od příbuzných.Co se týče váhy, mám to pouze na shození asi 5ti kil po porodu a po týdnu a půl mám 3 kila dole.

Dobrý den, paní Lenko,
    mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás mrzí, že nejste plně spokojená. Výběr produktů máme opravdu nyní menší, přesto věříme, že i naše nové produkty, které máme a chystáme, si zamilujete nejen pro jejich výbornou chuť, ale zejména pro jejich kvalitu. Za tým Prodietix, Jana.

• Naprosto bezproblémová a obratem vyřízená objednávka.

• Rychlé vyřízení objednávky

Vše ok

Dobrý den, paní Zuzano,

vše OK

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi a doporučení. Za tým Prodietix, Jana.

• Vše na jedničku

Reakce obchodu Prodietix.cz

Dlouhodobá zkušenost, skvělý servis, široký sortiment chutných jídel, dobrá cena

Dobrý den, paní Danielo,

• Rychlé dodání, chutná dieta
    • Omezený výběr produktů oproti minulosti.

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Za tým Prodietix, Jana.

• Rychlé vyřízení objednávky

• snadny vyber
    • rychle doruceni
    • chutna jidla

doporucuji bolonske spagety jsou vyborne

Vše OK, rychlá doprava

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Za tým Prodietix, Jana.

Super funguje linka pomoci na fb vždy mi fajn pomohou

• Objednavka svižně vyřízena

Neni výber, nedostupne oblibene polozky, nekze vybrat osobne na pobocce.
    Web stranky nereaguji na trvale prihlaseni, odkazy na recepty vas. Odkazou na hlavni stranku a tam erorr neexistuje , vyhledavac neumi reagovat na běžná slova : mrkev, hrách apod, pak musite psat dotazy‍↕️
    A čekat.
    A v balicku Ván prijde 29.5. 24 slevový kupon so 31.5.24 vysměch po letech uzivani produktu, zadny věrnostni program apod

Dobrý den, pane Josefe,
    je nám líto Vaší nespokojenosti, webové stránky i odkazy na recepty, by nám měly fungovat v pořádku, mrkev, hrách a podobně na našich stránkách pravděpodobně nevyhledáte, neboť to jsou potraviny, které do ketonové diety a nízkosacharidového stravování spíše nepatří pro vysoký obsah sacharidů. Jsme obchod internetový, tedy pobočku pro prodej již mnoho let bohužel nemáme. Věrnostní program připravujeme, již brzy bude a slevový kupón můžete využít do konce července.
    Pokud potřebujete rychle nějaký dotaz, kontaktovat nás můžete i na telefonu, na emaily a chaty odpovídáme co nejdříve, nejdéle cca do hodiny.
    Jako náš stálý zákazník se můžete přihlásit i o individuální slevu.
    Děkujeme, za tým Prodietix, Jana.

• Rychle a spolehlivě

Dobrý den, paní Květo,

• velmi dobré, chutné
    • příšerně drahá záležitost

nezajímavé akce a slevy - 20% nic není, zbytečně předražené

Reakce obchodu Prodietix.cz

mnohokrát děkujeme za Vaší recenzi. Naše ceny jsou i přes zdražování dodavatelů i ostatních nákladů již několik let stále stejné. V našich akcích pak jsou produkty ve slevách i větších. Za tým Prodietix, Jana.