Zboží jsem objednala a nedorazilo.
Dobrý den paní Evo,
nerozumím této recenzi, od společnosti PPL mám potvrzení, že zásilka byla doručena. Pokud tomu tak není kontaktujte mne osobně, protože je možné že je ztracená. Ale bylo by lepší emailem, případně na telefon než prostřednictvím recenze na Heuréce.
Děkuji
Monika za Povlečení Damašek -
- Jeden z mála e-shopů, kde lze objednat prostěradla atypických rozměrů. Výrobky vypadají kvalitně.
- Paní Barášková má ve všem strašlivý zmatek, nic si nepamatuje, nechápe, nerozumí, je velmi zmatená.
- Dlouhé dodací lhůty.
- Jakmile jde o atyp, možná Vám objednají něco jiného než jste chtěli.
Bála bych se objednat znovu.
Dobrý den paní Lucie,
Váš případ je opravdu zvláštní. Většinou naši zákazníci objednávají přes eshop a ti, kteří si objednávají atypická prostěradla a nebo jiné výrobky v atypu jsou seznámeni s problematikou výroby. Stejně jako Vy. A to jste moc dobře věděla, protože jste u nás neobjednávala poprvé.
To, že jste doobjednávala po emailu, neustále měnila objednávku a informace na eshopu o odstavení výroby v předvánočním období jste jaksi nebrala v potaz způsobilo samozřejmně mnohá nedorozumění. Jestli Vám potom vadilo, že jsem si chtěla upřesnit detaily po všech změnách a vaše neurčité odpovědi nedokázala rozluštit, tak za to se omlouvám i když si nemyslím, že chyba byla jen na mé straně. Po Vašich objednávkách mi na skladě loni i letos zůstalo několik prostěradel tak atypických rozměrů, že je tu budu mít na skladu i za několik let.
Paní Lucie, nemusíte se bát u nás dál objednat. Za celé roky provozu eshopu jsem nenarazila na tak komplikovaného zákazníka a proto jste se dostala jako první na seznam zakázaných zákazníků. Zároveň jsem na Vás upozornila i své dodavatele, protože nikdo z nás nestojí o to, aby jsme dělali psí kusy pro nejlepší spokojenost zákazníka a nakonec jsou z toho jen problémy.
Snad Vás potěší, že sdílím Váš závěr. Bála bych se přijmout další Vaší objednávku.
Přes všechna nedorozumění Vám i přesto přeji jen to dobré.
Monika Barášková -
- Hezký výběr,
Dobrý den paní Miluše,
děkuji za Vaší recenzi a doporučení.
Přeji pěkné předjaří a těším se na shledanou.
Monika za Povlečení Damašek -
- široká nabídka barev, vzorů a rozměrů
doporučuji
Dobrý den pane Mrázeček ;),
děkuji za Vaše hodnocení a hlavně za doporučení i když objednávka ještě nebyla dokončena z důvodu výroby atypických prostěradel. Zatím ještě nemám upřesněné všechny rozměru, jakmile budu mít tak napíšu, aby jste věděla na kdy se máte těšit.
Vážím si Vašeho názoru a děkuji za objednávku.
Monika za Povlečení Damašek -
- ....děkuji za skvělou komunikaci s paní majitelkou,zboží má krásné a telefonicky Vám s ochotou vysvětlí jakýkoliv dotaz
...DOPORUČUJI....!!!!!!
Dobrý den paní Cimbálníková,
já Vám děkuji za úžasný přístup, vážím si toho a opravdu bych si přála, aby zákazníků jako jste Vy bylo víc. Ne vždy se vše podaří, ale je skvělé že se i tak dobře domluvíme.
Moc Vám děkuji a přeji mnoho dobrého v tomto roce a hlavně pevné zdraví a hodně vitality.
Ráda jsem Vás poznala
- velký výběr
dobrá komunikace,kvalitní zboží,doporučuji
Dobrý den JK,
děkuji Vám za stručnou a výstižnou recenzi. Vážím si pochvaly i doporučení, které jste nám dala.
Přeji mnoho štěstí v roce 2017
Monika Barášková za Povlečení Damašek -
- Velmi rychlé doručení,zboží souhlasí s prezentací na internetu.
Velmi spolehlivý obchod, každému vřele doporučuji.
Reakce obchodu Povlečení Damašek
i když se jedná o anonymní recenzi velmi za ní děkuji. Děkuji i za doporučení, kterého si velmi vážím.
Přeji mnoho spokojenosti v roce 2017
Monika z Povlečení Damašek -
- Velký výběr skvělá domluva dobré rady.
Určitě ráda nakoupím v tomto obchodě doporučuji všem co si neví rady nebo si nejsou jisti co vybrat velmi ochotná slušná paní poradí pomůže s výběrem případně. Moc děkuji polštářky udělaly pravdu velkou radost a proto předci nakupujeme jiným, aby jsme byli šťastni a spokojeni.
Dobrý den Rendo,
děkuji za skvělou recenzi. Vážím si toho, že jste se i rozepsala a navíc i sdílené radosti spojená s vánočními svátky. Věřím, že pod Stromečkem byla radost velká a těším se, že třeba u nás vyberete i dárky k svátku či narozeninám.
Mnoho krásných dní a spokojenosti Vám přeji do roku 2017
Monika Barášková za Povlečení Damašek -
- -zboží si nechám,ale neodpovídá mým představám
- -možná byl nedostatečný popis výrobku
Dobrý den Jaro,
velmi mne mrzí Vaše zklamání. U osušek uvádíme rozměry, materiál i to jak s nimi zacházet. Obrázky jsou jasné i ve velikosti kterou nám dovolí kapacita. Tak se na nás prosím nezlobte.
Přeji mnoho krásných dnů v roce 2017
Monika z Povlečení Damašek -
- Rychlá dodací lhůta
- Skvělá komunikace
- Zboží přesně podle obrázku
- Nic!
doporučuji
Dobrý den Lucie,
dodatečně a se zpožděním Vám velmi děkuji za krásnou a výstižnou recenzi. Zároveň děkuji za doporučení a věřím, že se zase u nás na eshopu "setkáme".
Přeji mnoho dobrého v roce 2017
Monika za Povlečení Damašek -
- Spokojená,rychlé vyřízení a hezky ušité.
Doporučuji
Dobrý den J.K.
velice děkuji za milou recenzi a vřelé doporučení.
Přeji jen to nejlepší v roce 2017
Monika Barášková za Povlečení Damašek -
- Vstřícné a rychlé jednání. Spokojenost.
Doporučuji, vstřícnost a rychlé jednání.
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkuji za milou i když anonymní recenzi. Škoda, že netuším komu vděčím za tak milé hodnocení.
Popřeji Vám mnoho krásných chvil nejen pod Stromečkem, ale v celém roce 2017.
Monika Barášková za Povlečení Damašek -
- Rychlé a férové jednání.
- Nenašel jsem.
Spolehlivý.
Dobrý den pane T.
děkuji za milou a příznivou recenzi.
Přeji Vám krásné Vánoce a mnoho příznivých dní v Novém roce.
- Žádné
- Nulová komunikace
- Ani týden po přípsání peněz na účet obchodu jsem zboží neobdržela
- Žádná reakce na e-maily (až na urgenci)
- Telefony nezvedají
Již nikdy více
Paní J.
ihned po objednávce jsme informovali o nutnosti doskladnění chybějících kusů do Vaší objednávky. Bohužel to prostě chvilku trvá než k nám zboží dorazí.
To, že jsme na Vaše agresivní emaily nereagovali je jistě chyba. Na některé typy zákazníků bychom potřebovali psychologickou poradnu.
Mrzí mne Vaše recenze, ale nepovažuji ji za oprávněnou.
Přeji mnoho štěstí jinde a krásné vánoce
Monika Barášková za Povlečení Damašek -
- Web prodejce neinformuje objektivně o dodacích lhůtách
Dobrý den pane Dlouhý,
je mi líto Vašeho zklamání. Vím, že jste psal o tom že jsme Vám způsobili problémy. Nicméně prakticky ihned jsem Vás emailem informovala o možnosti čekání na jersey prostěradla s lycrou, protože se musí speciálně vyrobit.
Omlouvám se
- atypické rozměry prostěradel
- široká nabídka
- kvalitní zboží
- velmi milá komunikace
- delší doba dodání způsobená čekáním na výrobu na míru (což je ale u atypů pochopitelné)
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkuji za velmi popisnou recenzi.
Velmi si vážím zákazníků, kteří berou v úvahu informace u produktů a jsou srozuměni s požadavky na čas v procesu výroby atypických rozměrů.
Děkuji a těším se na další spolupráci
S přáním všeho krásného pod Stromečkem i v Novém roce
- všechny
už nikdy
Dobrý den paní G.
u Vaší recenze je mi vážně záhadou proč tak nepříznivá recenze. Vše bylo vyřízeno v pořádku. Objednávka přijata 9.10. v 19:00 hodin, 10.10 v 7:10 hodin ráno bylo zadáno do výroby z výroby dodáno 17.10. a 18.10 bylo odesláno na Vaší adresu.
Nevidím problém nikde po cestě a ani v emailové komunikaci nevidím žádný problém.
Pokud by jste byla tak moc hodná a poslala mi na email [email protected] informaci o tom proč tak velké zklamání byla bych moc ráda.
Děkuji pokud si najdete čas.
Monika Barášková z Povlečení Damašek -
- široký výběr i nestandartní rozměry
- rychlé a bezproblémové dodání
dobré a přehledné nakupování
doporučuji k nákupuReakce obchodu Povlečení Damašek
děkuji mnohokrát za Vaší příznivou recenzi a omlouvám se za zpoždění v reakci.
Vážím si Vašeho hodnocení a zvláště i osobního doporučení.
Těším se na Vaší další návštěvu a přeji krásné období předvánoční a mnoho příznivých dní v Novém roce.
V poradku
Reakce obchodu Povlečení Damašek
děkuji za stručnou a výstižnou recenzi
Monika za Povlečení Damašek -
byla jsem moc spokojená s jednáním této firmy
Dobrý den Miško,
dovolte mi se omluvit za opozdilou reakci a poděkovat velice za Vaší kladnou recenzi. Vážíme si toho velmi.
Přeji krásné a spokojené svátky Vánoční a šťastný Nový rok
Monika za Povlečení Damašek