Kvalitný repas za dobrú cenu, spokojnosť s obchodom aj vybraným PC.

Reakce obchodu Pocitace24

To zní skvěle! Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým dodáním, kvalitním repasovaným zbožím a cenou. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši důvěru a podporu!

• Rychlé jednání
    • Repasované produkty v krásném stavu
    • Ceny

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým jednáním, repasovanými produkty v krásném stavu a cenami. Vaše doporučení a pozitivní zkušenost jsou pro nás důležité. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši důvěru a podporu!

• poradenská pomoc při nákupu, rychlé doručení

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s poradenskou pomocí při nákupu a rychlým doručením. Vaše spokojenost je pro nás důležitá, a pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši důvěru a podporu!

Kompetentní prodej, možnost bezproblémového parkování a prodávající ví, o čem mluví a má potřebné znalosti. Doporučuji, možnost doplňkových služeb bez problému (přidání disku SSD, reinstalace...)
    Samozřejmě vždycky je možnost se zlepšovat, proto 4 hvězdičky, ale žádný námět mne teď nenapadá

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jste měl pozitivní zkušenost s kompetentním prodejem a možnostmi doplňkových služeb. Vaše poznámka o možnosti zlepšení je vždy vítána, a pokud máte nějaký námět či připomínky, dejte nám vědět. Jsme tu pro vás a těšíme se na to, že vás budeme moci obsloužit i v budoucnu. Díky za vaši důvěru a podporu!

• celý nákup i komunikace obchodu bezproblémová
    • repasované zboží, které ze své podstaty nemělo původní obal, bylo bezpečně zabaleno a označeno nálepkou křehké
    • objednávka mezi vánočními svátky byla odeslána hned následující pracovní den
    • balíček obsahoval jako výplň příliš plastu,

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a podrobnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že celý nákup a komunikace byly bezproblémové a že repasované zboží bylo bezpečně zabaleno s ohledem na jeho křehkost. Vaše poznámka ohledně nadměrného plastu je důležitá a vezmeme si ji k srdci. Budeme se snažit minimalizovat naši spotřebu plastových materiálů a hledat ekologičtější alternativy. Pokud budete mít v budoucnu další připomínky nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu a za to, že jste si našel čas na zpětnou vazbu!

Dobrá cena, výběr, komunikace

Reakce obchodu Pocitace24

Skvělé hodnocení, děkujeme! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s našimi cenami, výběrem a komunikací. Vaše doporučení znamená hodně a je pro nás důležité, abychom udrželi vysokou úroveň služeb. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu!

Spokojenost

Reakce obchodu Pocitace24

Krátce a výstižně – díky za váš pozitivní ohlas! Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Pokud budete mít v budoucnu nějaké další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu a důvěru!

• Nas zakaznik, nas pan
    • reklamace vyrizena temer na pockani
    • do arealu se neda odbocit ze strany od Spojovaci ulice :D

Nekdy 19.12. jsem objednal pocitac a jeste tentyz den ho jel vyzvednout. Slo o darek. Bohuzel jsem nemel cas ho otestovat a tak jsem se k tomu dostal az 23.12. rano. Bohuzel se projevil nejaky neduh na ssd, ktere se chovalo velmi, ale velmi pomale a i pouhy klik vytizil pokazde ssd na 30-100%. Po podani reklamace se mi z Pocitace24 ozvali temer okamzite a uz za cca hodinku jsem mel na prodejne pripraveny nahradni pocitac a jeste v lepsi konfiguraci.
    Pri vyzvednuti jsem chovani predvedl, ale chlapci v Pocitace24 uz dale nic neresili a pocitac vymenili. Pro jistotu jsme nahradni pocitac na miste otestovali, aby nemel stejny problem (nemel) a ja odjizdel spokojeny. O den pozdeji udelal pocitac velkou radost.

Reakce obchodu Pocitace24

To je dobře, že vaše reklamace byla vyřešena tak rychle a efektivně! Je skvělé slyšet, že jste byl spokojen s přístupem obchodu a rychlostí, jakou se podařilo váš problém vyřešit. Oceňujeme, že jste se podělil o svou pozitivní zkušenost s výměnou počítače, která proběhla bez problémů, a že jste nakonec byl spokojen s novým zařízením. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši důvěru a podporu!

• Rychlost
    • Cena

Reakce obchodu Pocitace24

To je skvělé! Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a cenou našich produktů. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a budeme se snažit udržovat vysokou úroveň služeb i nadále. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu!

Rychlé dodání, zboží vždy v top stavu.

Reakce obchodu Pocitace24

To je skvělá zpráva! Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým dodáním a kvalitou zboží. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jsme mohli splnit vaše očekávání. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu!

• Dobrá firma se pozná, když vznikne problém. Můj problém s pamětí v repasovaném NTB byl vyřešen ochotně, bleskově a k mé spokojenosti. Rozhodně neváhejte zde nakupovat.
    • Výborně komunikují, spolupracují a drží slovo.

Palec nahoru, klobouk dolů.

Reakce obchodu Pocitace24

Je skvělé slyšet, že jste byl spokojen s naším přístupem k řešení problému! Vaše slova o ochotě, rychlosti a efektivitě při řešení problému nás nabíjí energií. Děkujeme za vaši důvěru, že jste nám dal příležitost napravit situaci a ukázat naši zodpovědnost. Vaše zpětná vazba pro nás hodně znamená a jsme rádi, že jste se rozhodl podělit se o vaši pozitivní zkušenost. Budeme tu pro vás, pokud budete mít jakékoliv další otázky nebo požadavky. Díky za vaši podporu!

• Velmi rychlé dodání, zboží zcela odpovídá popisu, široký sortiment, přehledné internetové stránky.

Velmi solidní a spolehlivý prodejce, velká spokojenost, zcela doporučuji !

Reakce obchodu Pocitace24

To je skvělá zpětná vazba, děkujeme! Jsme rádi, že jste měl tak pozitivní zkušenost s rychlým dodáním, odpovídajícím zbožím a přehledností našich internetových stránek. Vaše slova o solidním a spolehlivém prodejci jsou pro nás povzbuzující. Děkujeme za vaše doporučení a za to, že jste si našel čas nám dát takovou skvělou zpětnou vazbu!

Vše proběhlo rychle: od objednávky po vyzvednutí.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši pozitivní zkušenost a za to, že jste si našel čas na pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jsme vám mohli poskytnout rychlou a efektivní službu. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši důvěru a podporu!

Rychlé a spolehlivé doručení, spokojenost.

Reakce obchodu Pocitace24

Je skvělé, že jste byla spokojena s rychlým a spolehlivým doručením! Vaše spokojenost je pro nás prioritou a rozumíme, že došlo k záměně dnů za týdny při vyplňování hodnocení.
    Pokud budete mít požadavky nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu a doufáme, že vás budeme moci opět obsloužit!

• profesionální přístup, ochotná obsluha

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s profesionálním přístupem našeho týmu a ochotou naší obsluhy. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a budeme se snažit ještě více, aby to příště bylo za 100% hodnocení. Pokud máte jakékoliv další připomínky, které by nám mohly pomoci zlepšit naše služby, neváhejte nás informovat. Díky za vaši podporu!

Výborná komunikace
    Příznivá cena
    Zboží ve vynikající kvalitě (repasovaný notebook kategorie "A" vypadal jako nový).
    Vstřícný prodavač

Reakce obchodu Pocitace24

To je skvělá zpráva! Děkujeme za vaše nadšené hodnocení a pozitivní zkušenosti s naším obchodem. Jsme rádi, že jste ocenil výbornou komunikaci, příznivou cenu a vynikající kvalitu repasovaného notebooku. Vaše slova o tom, že výrobek vypadal jako nový, jsou pro nás velmi povzbuzující. Snažíme se poskytovat vstřícný a kvalitní servis, a je skvělé slyšet, že jste byl spokojen s naším přístupem. Díky za vaši důvěru a podporu!

• Bohatá nabídka repasovaných notebooků a počítačů za příznivé ceny.
    • Přehledně členěná nabídka zboží, snadné zúžení výběru díky možnosti filtrování podle vhodně zvolených kritérií. Přehledné popisy zboží a bohatá fotodokumentace. V článcích na webu srozumitelné technické rady. Užitečné před nákupem.
    • Na případné dotazy rychle a srozumitelně odpoví.
    • Rychlá reakce na objednávku, po zaplacení zboží předáno k přepravě bez prodlení.
    • Repasované zboží (stav A) jsem obdržel v perfektním stavu, precizně povrchově vyčištěné, skvěle zabalené pro přepravu dopravcem.

Reakce obchodu Pocitace24

Wow, to je úžasná zpětná vazba! Velmi si ceníme vašeho podrobného hodnocení. Je skvělé slyšet, že jste byl spokojen s rychlostí doručení, bohatou nabídkou repasovaných produktů, a také s přehledností a užitečností našeho webu. Vaše poznámky o přesných popisech, fotografiích a technických radách jsou pro nás velmi povzbuzující. Rádi slyšíme, že námi repasované zboží dorazilo v perfektním stavu. Děkujeme za vaši důvěru a podporu!

Vše v pořádku, ochotný personál, rychlé jednání.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu! Jsme potěšeni, že jste měl pozitivní zkušenost s naším ochotným personálem a rychlým jednáním. Vaše doporučení a spokojenost jsou pro nás důležité, a těší nás, že jsme vám mohli poskytnout dobrý zážitek. Pokud budete mít další otázky nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Díky za vaši podporu!

• Rychlé doručení
    • Solidní prodejce
    • Nakupoval jsem podruhé a jsem moc spokojený, oba počítače dorazili jako nové

Reakce obchodu Pocitace24

To je skvělé slyšet! Děkujeme za vaši pozitivní zkušenost s rychlým doručením a za vaši důvěru při opakovaném nákupu. Jsme rádi, že oba počítače dorazily v takovém stavu, jako by byly nové. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a budeme rádi, když vás budeme moci obsloužit i v budoucnu. Díky za vaši podporu!

• vše v pořádku, rychlé dodání

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s vaším nákupem a rychlostí dodání. Vaše doporučení pro nás znamená hodně a jsme tu pro vás, pokud budete mít jakékoliv další požadavky či dotazy. Díky za vaši podporu a doufáme, že vás budeme moci opět obsloužit!