- Rychlé a solidní jednání.
- Jednoduché
Super služba, že si člověk může nechat doručit pneu přímo do servisu a tam se zároveň objedná na čas vše šlape jako po dratkach. Tleskám.
- rychlost a cena
Internetový obchod funguje funguje asi dobře, ale informace které jsem dostal nevycházeli z reálného stavu. Využil jsem možnost přepravy na místní pneuservis i s objednáním přezutí na termín. Uhrazeno bylo kompletně včetně služeb kartou v rámci nákupu pneumatik v e-shopu. Čtyři dny před termínem mi volal dopravce a hledal místo pneuservisu. Věděl jsem kde pneuservis je, tak jsem ho navedl. Po té co mi potvrdil, že je na místě už se pak neozval, vycházel jsem z toho, že jsou pneumatiky na místě. Dnes jsem přijel na objednaný čas dostal jsem informaci, že tam pneumatiky nejsou a z pohledu systému jsem objednaný, ale doprava neexistuje. Zajímavé, že faktura na pneumatiky a služby s touto zakázkou spojené mi do e-mailu přišla už před hodinou. Situace se vyřešila přeobjednáním na jiný termín, s vysvětlením, že jsou pneumatiky někde úplně jinde. Očekával bych, že když se stane chyba z pohledu dopravy a zboží není doručeno na správné místo, tak o tom budu aspoň informován. Mimochodem od čtvrtku kdy mě volal dopravce bylo dost času na doručení na správné místo.
Super obchod, rychlé doručení
Dodání do dvou pracovních dní je důvod ke spokojenosti.
Rýchla dodávka. Naprostá spojkojnosť.
- Spolehlivý v dodání.
- Velmi rychlé odeslání pneumatik a velmi dobrá komunikace.
- široká nabídka
- přehledný eshop
- výborná komunikace
- rychlé doručení
- Rychlost vyrizeni
- Přehlednost stranek
- Vyber
Odpoledne jsem objednala a druhý den zboží dorazilo.
Super
- Nové pneumatiky vám e-shop může nechat zaslat přímo do vybraných pneuservisů
- Dobré ceny
Za mě super i rychlost dodání
- Suoer rychlé!!
Maximální spokojenost s vyřízením objednávky.
Neskutečně rychlé dodání! V pondělí v jedenáct hodin objednáno a v úterý ve čtyři odpoledne byly pneumatiky u mě .
Xxxx
- Velmi rychlé vyřízení objednávky